eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Viņam ir bijis arī CS serveris, chk.oo.lv EDITS://///// P.s, nez ko tāds sīkais gribēja iesākt ar tiem 3 Ls Edited January 23, 2008 by eM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 woouw izskataas biistams tipiņš maby kadam mu serveriem kods prieks krediitiem x] envey kautkas taa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Worm, tev šī bilde, ko Odiņš iemeta, jāliek savā avatārā Tāds šedevrs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 bļe, aiziešu mājās uztaisīšu bildi, kur es viņam zvanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 uztaisi arī bildi kur tu pakaries Link to comment Share on other sites More sharing options...
^.^ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ak tu dievinas, nu ceram tu nesamaksaji vinam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 kewl: TEL - 7413557 MOB - 25534439 kāds piezvana un patēlo policijas darbinieku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Derētu forumā grupu detektīviem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 TEL - 7413557 MOB - 25534439 kāds piezvana un patēlo policijas darbinieku! tikai normāli nevis kaut kāds sīkais kam pat balss lūzuma nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ept, man tak sarunas var ierakstī. Tūlīt zvanīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IroNFist Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 zvanot ieraxtat un iemetat forumaa!!! gribas dzirdeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 derētu bīfijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Nu sacerat tekstu... ;0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 1. variants (zvana uz mobīlo) problēmu līmenis: ļauns Labdien, šeit no Valsts Policijas. Vai es runāju ar Edgaru Zeizu? Mūsu rokās ir ienākuši pierādījumi par to, ka tu ar interneta starpniecību esi mēģinājis no citiem bērniem izkrāpt naudu, uzdodoties par citu personu no organizācijas gign.lv. Vai tu saproti, ka tu esi pārkāpis likumu un tavs nodarījums ir pielīdzināms kriminālpārkāpumam? Par izdarīto tev draud līdz 2 gadiem bērnu labošanas iestādē. 2. variants (zvana uz mājas telefonu) problēmu līmenis: ļoti ļauns Labdien, šeit no Valsts Policijas. Vai es runāju ar Edgara Zeizas vecākiem? Mūsu rokās ir ienākuši pierādījumi par to, ka jūsu dēls ar interneta starpniecību ir mēģinājis no citiem bērniem izkrāpt naudu, uzdodoties par citu personu no organizācijas gign.lv. Vai tu saprotat, ka jūsu bērns ir pārkāpis likumu un viņa nodarījums ir pielīdzināms kriminālpārkāpumam? Par izdarīto viņam var piešķirt līdz 2 gadiem bērnu labošanas iestādē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 1 variants neder, jo varu derēt, ka pēc vārda policija atskanēs pīīi pii piii. Atkārtojot zvanu - Mobilais telefons kuram jūs zvanāt, ir vai nu izslēgts vai atrodas ārpuss uztveršanas zonas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 nu galvenais, ka nobīstās! un var jau pēc tam vēlāk atkal uzzvanīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Da jus ko jus patiesam zvanisiet? Lieta aizgaja par taalu bet tas Zeiza pats vainighs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Vajadzētu it kā nedaudz formālāk, manuprāt, šāds variants izklausās nopietnāk: Labdien, jūs traucē Valsts Policija. Vai es runāju ar Edgara Zeizas vecākiem? Esam fiksējuši pārkāpumu, kuru izdarījis jūsu bērns, uzdodoties par citu personu, tādējādi mēģinot izkrāpt naudas summu no citām personām. Minētais pārkāpums izdarīts interneta vidē, kurā jūsu atvase ir iekrājusi informāciju par attiecīgo personu un izmantojusi to savtīgos nolūkos. Gadījumā, ja jums nepieciešama detalizētāka informācija, vērsieties *tur un tur* attiecīgajā nodaļā. Rezultātā, jūsu bērns ir pārkāpis Latvijas Republikas *kaut kura tur panta, kaut kuras daļas* likumu, par kuru stājas spēkā krimināla atbildība par krāpšanu mazos apmēros. Ja noziegumu izdarījusī persona ir vecāka par 16 gadiem, tad draud sods līdz pat 2 gadiem *tur un tur*, ja persona ir jaunāka, tad sods sastāda summu līdz pat 350 latiem. Jūsu rīcībā ir 2 nedēļas, lai ierastos *tur un tur* un izskatītu minēto pārkāpumu. Ja minētajā laikā jūs neierodaties, tad šī lieta tiek nodota izskatīšanai tiesā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ja... tikai vecais joks, ka menti NEKAD nezvana. Vini tikai suta vestules! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Nu tad var aizsūtīt vēstuli XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 :D Ei dirst, es to gribētu redzēt. Bet moš tas čalis šeit visu lasa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 :D Ei dirst, es to gribētu redzēt. Bet moš tas čalis šeit visu lasa?? Šaubos vai viņš bus tik gudrs Bet nu ja kas varu ari es piezvanit, man saka ka man pa telefonu runajot isklausas kadi 30-40.gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Tici man uzzvanot vecaakiem un izdzirdot sho zinu vini pa visam aizmirsiis par vestuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 kāds jau ir piezvanijis? es te takā taisos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts