bencik Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 Pliikais Tu man labi garastavokli darbaa uzlaboju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 juu mani troopi ir ceļā, bet skauti būs ātrāk, jo orc tos aizmirsa piemest. crops izies ~10 vakarā. P.S. neesmu vienīgias, ka te attack liek savējiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ops aizmirsu par skautiem , jaaa bet nu crop es aizsuutiiju jau 4000 taakaa tanker tu jau savu dalju esi aizsuutiijis ( malacis ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 blin, tur būs tāds tusiņš, ziniet, ko, crops tur zibenīgi pazudīs, un, ja viņš vēl neuzbruks, lol a, es varu tagad 900 phalanxus nosūtīt, nebūs pa daudz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 a, es varu tagad 900 phalanxus nosūtīt, nebūs pa daudz? njā.. man tā šķiet, ka mūsu starpā ir nodevējs, jo šis šodien jau 2x skautojis ir (tb pirms katra uzbrukuma). principā, domāju, plāns izgāzies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 njā, izskatās aizdomīgi, bet nevajag padoties, vajag aizsūtīt un paskatīties, kas notiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 viņš noskautos mūs, secinās ka ir kādi 2k truupi, un šis atnāks ar 2k TK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Man jau liekas ka vinjs visu laiku gludekli skauto, tikai vinjam nebija skautu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Man pofig par tiem spearmeniem , jo aizsūtīju tikai kaut kādus 80 , ceru , kad jums tur lieli zaudējumi nebūs! būs drusku pirms 8:00 no rīta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Nu ja vins atnaaktu ar 2k TK tas buutu tikai labi Mees vinjam iznicinaatu looti lielu dalju armijas Un runajot par to nodeveeju, ne velti es gribeeju to plaanu peec iespejas slepenaak, bet te forumaa jau izplurkstejaas ... Un veel grineju pateikt, kad nesaprotu kapeec visi suuta? Es tak jau pateicu, visiem paldies un papildspeeki ir atrasti, pashlaik viss man plaans ir parverties, par haosu, vines aizsuuta atraak, vins uzliek attack viens aizsuuta vispar neko nezinojis... Es tieshaam esmu lielu paldies par atblastu, bet tieshi ar koordinetu un apreizu taktiku var uzveikt daudz lielaku armiju. Shobriid mums taalu liidz tam. Ja es pasaku VISS tas nozime, kad talak bez manas paveles neko nedariet Tas taa nakamajam defense plaanam, kas jau man top, jo mees nedriikstam pielaut, kad ffh muus ta aiztiek for fun. Tataad talakaij info, bez manas atlaujas jus neko uz savu roku nedariet, ja vine juus pats neesat ar saviem kaiminie jau kaut ko izdomajushi Lielaakos defense es izplanoshu un, pazinoshu jums talaak kas un kaa, ja mees buusim koordineeti un ar labu taktiku, mees speesi reinforceet vienlaicigi vairakus playerus, kam uzbruuk taa liekot saprast parejiem !!! Shobriid planss ir uz izjukshanas robezhas, jo ir paraak daudz nobides un kluudas, but hey, mees vismaz 1reiz kaa iista alianseem sanemamies un izdarijaam to ko vajadzeeja, es ceru uz juusu turpmaaku atbalstu un cerams pa nakti viss buus okey !!! Edited January 23, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ja nav noslepums, tas abas reizes kad shis skautoja, ar cik skautiem tas naca? un jums jau vairak bija skauti majas ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 joprojām 10 skautiem, 7 atsita, tad atnāca ar 200 axemeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 pec 20 min aizsutishi 400 phalanxus, varetu sutit vairak, bet liekas, ka nav jegas, ta jau ir daudz, tikai cropu edis daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 nu psc smiidiniet mani, sakat ka skauti ir pfff, aizsuutiet taa lai kopaa ir 200+ skauti, vot tas butu normali Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 1/4 noskautiem būs mani, ja būs 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ka tik nesanāk, ka čalis uzbrūk un ierauga, kas sasūtījuši reinforcementus un nepaziņo savējiem, kuriem pilsētas ir tukšas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Tev varbūt ir taisnība - bet atceries vienu, ja jūs dabūjāt infu par FHH, tad arī kāds cits to dabūja zināt, ka esat dabūjuši - tādā gadījumā protams - piesardzība palielinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Plikais, you make my day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 izskatās ka plāns izdevās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 aha, tagad gaidam vina dusmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 tagad viss efefhaa naks virsuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 Tagad lielais jautajums... Vai vins naaks virsuu ar lielaku armiju vai nee? Vai mums atstaat armiju tur un uzkert vinju ar veel lielaaku armiju? Crop vinjam pietiek veel kadaaam 20 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 bencik vinsh redzeja reinforcementu, takā nāks ar tik lielu armiju cik vajadzīgs lai iznestu. Bet es domāju visdrīzāk nenāks vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 Tagad gludeklim ir svariigi tureet daudz skautus, lai vins nevar vinju noskautt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 es domāju, ka viņš pēc kāda laika nāks atkal, cerēdams, ka reinforcementu vairs nebūs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts