MeGaPiiLe Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Sveicināti GIGN'ieši. Vēlējos jums uzprasīt, vai pa vasaru var 11 gadīgs strādājot kaut ko nopelnīt? Kaut vai 5 LS dienā? Un kur? Būtu vēlam uz Ādažu vai Carnikavas pusi.. Lūdzu bez liekiem postiem Paldies jau iepriekš EDIT: Pa vasaru jau būs 12 gadi Edited January 21, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 100% zinu ka 14gadīgs (nezinu neko par 12 i 11) var strādāt Statoil un pelnīt ap 180ls mēnesī diezgan normāls darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Noteikt, ka minimālais vecums pieņemšanai darbā ir 15 gadi, ar izņēmumiem attiecībā uz bērniem, kas tiek nodarbināti īpaši paredzētos vieglos darbos bez kaitējuma to veselībai, morālei vai izglītībai man šķiet, ka tā. Vari pameklēt lauku radus, kuriem vari pa vasaru palīdzēt, tādējādi papelnot kādu naudu. EDIT:darba likums 37.pants. Edited January 21, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Mani interesē 12 gadīgu, nevis 14 gadi, bet es būtu laimīgs, ja man būtu 14 EDIT: Škrobe, bet nu man liekas, ka kaut kur var Parunāšu ar muteri par laukiem, bet tik un tā būtu forši, ja kāds kaut ko atrastu. Edited January 21, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 vislabākais jau meklēt darbu caur pazīšanos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Ja pareizi atceros, tad var strādāt arī 12 gadīgs, bet ne vairāk kā 4 stundas dienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Ja tev sencos or mama ir kaut kads prieksnieks firma kur strada ej pie vinjiem stradat 10% panems Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Kautkur privati varbut?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Es kad biju 11gadīgs puika strādāju gaterī, vnk staipīju bluķus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Ierēcu Neesmu vēl redzējis, ka kāds mazs puišelis pa 5Ls (un tas nav kaut vai tādam vecumam) strādātu. Edited January 21, 2008 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ej lasi zemenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Vo par to pašu iedomajos!Tur nu gan tev maksas normali.Vai ari kautko citu šada veida! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Atļaušos iespamot beztēmu, bet... Aizmirsti. Nopietni. Izbaudi sava vecuma privilēģiju - bezatbildību. Par strādāšanu varēsi sākt domāt 14-15 gados. Savā vecumā strādāt - tu sapisīsi savu bērnību. Izbaudi to brīvo laiku kas tev ir dots. jebkura gadījumā - šādā vecuma tevi neuztvers nopietni, tu to uztversi kā centienus tevi appist, bet - labākais šajā vecumā tomēr dzīvot uz senču rēķina un arī labākajā gadījumā pie senčīem piepelnīties. Paies pāris gadi un tev būs žēl tā laika ko tu būsi papisis pašlaik mēģinot strādāt. Uzsveru vārdu MĒĢINOT. Tici man - nav vērts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sroupe Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Vari nākt man ravēt dārzu. Par cenu vienosimies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 vo vo - brauc uz laukiem, palīdzi vecmāmiņai braukt avenes lasīt un spēlē paslēpes ar vietējiem bērniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 es biju sīks, es lasiju zemenes laukos pie kaimiņiem, par 2 kastēm, nelielas, 5ls, dienā 15ls varēja sapelnīt strādājot 6h vidēji + līdz vēmienam noēdies zemenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Varu pa pavasaru un vasaru un rudeni noorganizet lauksamniecibas darbus. Bus tev tur 5 ls dienaa un varbut pat vairak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Pats lasiiju zemenes un iesaku tev arii, bet tikai kadas 2-3 nedelas max. Pilnigi piekriitu Surr teiktajam, izbaudi to kas tev ir dots, jo to atpakal nedabuusi. Lasot zemenes binuss tu pats vinas attedies un iepaziisti cilveekus, kapeec 2 nedelas ? Tev pietiks visai vasarai ar to naudu, jo ja citiigi stradasi pa 2 ned. norausi vairak kaa 5 ls dienaa. Un parejo vasaras laiku varesi izmantot kaa gribi. p.s. Iedamajies cik stulbi buutu 1 septembrii aiziet uz skolu un kad apkaart visi runaatu, es ar laivaam pa gauju maucu, biju kempingaa lietuvaa un ar dzekiem pie vecmaaminjas piedzirdijaam vectetinju un uzcelaam bunkuru mezha. Tu varesi stastiit kaa tu galas kombinataa kastes nesaji 5x dienaa un pa briivdienam guleeji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now