Jump to content
GIGN Forum

Darbiņš


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Sveicināti GIGN'ieši. Vēlējos jums uzprasīt, vai pa vasaru var 11 gadīgs strādājot kaut ko nopelnīt? Kaut vai 5 LS dienā? Un kur? Būtu vēlam uz Ādažu vai Carnikavas pusi..

Lūdzu bez liekiem postiem ;)

Paldies jau iepriekš :)

EDIT: Pa vasaru jau būs 12 gadi :D

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

Noteikt, ka minimālais vecums pieņemšanai darbā ir 15 gadi, ar izņēmumiem attiecībā uz bērniem, kas tiek nodarbināti īpaši paredzētos vieglos darbos bez kaitējuma to veselībai, morālei vai izglītībai

man šķiet, ka tā. Vari pameklēt lauku radus, kuriem vari pa vasaru palīdzēt, tādējādi papelnot kādu naudu.

EDIT:darba likums 37.pants.

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

Mani interesē 12 gadīgu, nevis 14 gadi, bet es būtu laimīgs, ja man būtu 14 :)

EDIT: Škrobe, bet nu man liekas, ka kaut kur var :D Parunāšu ar muteri par laukiem, bet tik un tā būtu forši, ja kāds kaut ko atrastu.

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

Atļaušos iespamot beztēmu, bet...

Aizmirsti. Nopietni. Izbaudi sava vecuma privilēģiju - bezatbildību. Par strādāšanu varēsi sākt domāt 14-15 gados. Savā vecumā strādāt - tu sapisīsi savu bērnību. Izbaudi to brīvo laiku kas tev ir dots. jebkura gadījumā - šādā vecuma tevi neuztvers nopietni, tu to uztversi kā centienus tevi appist, bet - labākais šajā vecumā tomēr dzīvot uz senču rēķina un arī labākajā gadījumā pie senčīem piepelnīties. Paies pāris gadi un tev būs žēl tā laika ko tu būsi papisis pašlaik mēģinot strādāt. Uzsveru vārdu MĒĢINOT.

Tici man - nav vērts.

Link to comment
Share on other sites

Pats lasiiju zemenes un iesaku tev arii, bet tikai kadas 2-3 nedelas max. Pilnigi piekriitu Surr teiktajam, izbaudi to kas tev ir dots, jo to atpakal nedabuusi. Lasot zemenes binuss tu pats vinas attedies un iepaziisti cilveekus, kapeec 2 nedelas ? Tev pietiks visai vasarai ar to naudu, jo ja citiigi stradasi pa 2 ned. norausi vairak kaa 5 ls dienaa. Un parejo vasaras laiku varesi izmantot kaa gribi.

p.s. Iedamajies cik stulbi buutu 1 septembrii aiziet uz skolu un kad apkaart visi runaatu, es ar laivaam pa gauju maucu, biju kempingaa lietuvaa un ar dzekiem pie vecmaaminjas piedzirdijaam vectetinju un uzcelaam bunkuru mezha. Tu varesi stastiit kaa tu galas kombinataa kastes nesaji 5x dienaa un pa briivdienam guleeji.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...