icecube Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) Te nu ir iznācis mūsu otrais jumping mūvijs, kurā savu roku esmu pielicis arī es. Mūviju veidojis SkullCandy` un es (Ambiicija). Demkas tika rakstītas ~2-3 nedēļas un visu mūsu darbību apgrūtināja lekšana parastā cw serverī bez kz moda. Ko nu liekuļoties, ķersimies pie mūvija. BG YY Filer draugiem chill Ak jā, aizmirsu piebilst, ka esam ielikuši īpašu veltījumu visiem, kas tāpat kā es, slimo ar tf2. Filer links izlabots. Iepriekšējais mūvijs Gaidu uz viedokļiem un saprātīgu kritiku. Pīs. Edited January 21, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Nu efekti bija forši . Viss bija skaisti apstrādāts , patika. Bet trūka jump'i. 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Kopumā patika... 7/10 + lecāt bez kz moda, kas visu apgrūtināja & nukes iekšpusē bija neredzēts lēciens pa CT galvām P.S. Izlabo linku uz filer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Ļoti patika kur pa CT galvām lēkāt Nu ko kaut kur 8/10 sen nebiju redzējis labus Kz mūvijus pats pametu Kz no garlaicības Vienkārši tā apriebās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Beigas vnk pwnd Ta diezgan normali, bet nu ka teica Amii pietrukst lecienu 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Beigas labās.. Jumpi bij' reāli. 8/10 WTF? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Jā, beigās tiešām owned. 9/10 P.S. hideradar Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 mhm, čalis aizmirsa noņemt dažām demkām radaru, tāpēc arī tāds pastūlbs rāmītis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mKZ.LeTHaL Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Par dažiem jumpiem ierēcu.. 6/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 6.5/10 bet beigas vnk paldies, par prieka bridi Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 6/10. Samaini avataru, pretīgi! Sorre par offtopiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 patika vīģiks bet tiešām piekrītu ka lēcienu pa maz +TF2 lēciens vispār labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredrik1 Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 man patika,iespaidigi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 lOl vislaik domāju kas par TF2 lēcienu. Nu skatījos skatījos nevarēju saprast kur izrauts. izrādās pašās beigās viens lec tas bija smieklīgi WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now