Jump to content
GIGN Forum

Noderīgas Adreses.


Traffic
 Share

Recommended Posts

Zinu ka man un arī citiem gadās aizmirst vajadzīgo adresi, kas nepieciešama travianam, tāpēc es te pacentīšos savilkt tās visas kopā. Iespējams, ka daži tādas pat nezin, jo liela daļa ceļo tikai pa IRC.

1. http://travian.ws/analyser.pl?s=com6 - ļoti noder lai redzētu, tavs kaimiņš ir aktīvs vai nav? Var redzēt populācijas pieaugumu atsevišķam spēlētājam, ciemam un pat alliancei, tādā veidā var redzēt arī to, kurš spēlētājs, ciems vai alliance tiek nesta nost.

2. http://asite.110mb.com/cropfinder.php - crop atradējs. Nav pašam jādzenā mape un jāskatās, kurā placītī ir 9 vai 15 cropa lauki, bet to izdara šis tūlis tavā vietā. Diemžēl, sarakstā pie serveriem nav s4.travian.com

3. http://travmap.shishnet.org/ vai

http://travianmap.nl/?ln=en - Abās šajās adresēs ir travian mape, kur var atrast gan spēlētājus, gan alliances. 2. mapei pluss ir tāds, ka uzejot uz ciema var redzēt spēlētāja cilti, populāciju, spēlētāju, ciema nosaukumu, allianci un koordinātas, bet mīnuss ir tāds, ka nevar redzēt pilno alliances sastāvu, ja cilvēku tajā ir daudz, tāpēc es izvēlos 1. mapi.

4. http://www.javaschubla.de/2006/travian/weg...rechner.en.html - Distances mērītājs, ļoti noder, ja tu tikko esi uzķēris, ka tev kāds uzbrūk. Ar šo tooli varēsi pārliecināties, vai pretinieks nāk ar katapultām vai bez.

5. http://www.traviantoolbox.com/index.php - ļoti noderīga adrese. Satur vairākus tooļus: advancētāku combat-simulator, kareivju tabulu ar to, cik tie ir izdevīgi, var sev izveidot parakstu ar adresi uz savu acc un vēl citas lietas.

6. - http://userscripts.org/ meklētājā atliek ierakstīt travian un tad arī varēsiet atrast dažnedāžādus skriptus. Lai skripti strādāu vispirms ir nepieciešams uzstādīt mozillas addonu Greasemonkey pēc tam variet instalēt skriptus. Kā ir ar citiem interneta browseriem es nezinu.

Skripti tur būs daudz un dažādi, bet man pilnīgi pietiek ar Beyond. Ja nu kāds nezin, kas tas ir par zvēru, tad variet palasīt te.

7. - http://travilog.org.ua/en - Šeit tu vari ielikt savu battle reportu un rādīt citiem kas nav tavā aliancē.

8. - http://www.hightek-designs.com/travian/index.cgi - Armijas kopējā stipruma rēķinātājs, var norādīt katram kāds ir lvl, norādīt sienas un residence level, salīdzināt ar pretinieka armiju etc.

9. - http://www.paulis-fahrschule.de/tmc.en.html - Resursu kalkulators armijas taisīšanai

10. - http://travian.macaputo.de/index.php?lng=en - Cry's travian tools signatures un vēl lērums visa kā

11. - http://www.haploid.nl/travian/units.html - Karavīru salīdzinājums, tas ko es(vincister) gribēju uztaisīt, bet šis daudz pārskatāmāks

12. - http://www.logitheque.com/fiche.asp?I=21255 - 3D travian karte (ja nesaproti vnk spied uz disketes attēla un nokačāsies)

13.advanceets world analyser dod pilniigu informaaciju par attistiibu ap taviem ciemiem un par citiem kaa ari par tevi pashu

Topiku, protams, drīkstiet papildināt ar savām atrastajām adresēm, ko es gan pēc tam pievienošu arī pie sava posta, lai viss būtu kārtīgāk. Kā arī domāju, ka šo varētu nopinnot, lai neielien kkur dibenā, jo posti domāju, te nebūs daudz.

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...