snake5 Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 man vnk taada paliela karte... nezinu kaapeec kompileetaajs nokaaraas... errorus logaa arii neraada... kas pa vainu vareetu buut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 kā tu zini ka nokārās? man ir bijis ka vairāk pa 12h kompilē.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 sebi vis 12h? rad varētu būt tik ilgi, bet ne jau vis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Vot tagad sāku domāt, nezinu.. Vienmēr likās ka VIS bremzē. Nav vairs palicis tas log fails. Paskatījos pedējos log, vispār rad iet ilgāk pa vis, iespejams ka kļūdos. Nu lab, gribēju tik pateikt, ka iespejams tik izskatās nokāries. Visādus not responding vērā ņemt nevajag. Tās 12h drīzāk attiektos uz visu kompilēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 vo topika autoram iesaku tad kad tev liekās, ka nokāries palaid task manager un paskaties pie procesiem vai tur ir hlvis vai hlrad un paskaties laiku(CPU Time) tam procesam. Jo mēdz būt tā ka kompis nevelk un log joprojām rāda VIS, kaut gan patiesībā pilnā sparā darbojas RAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 sorry, laikam ne taa pateicu.. man vnk HLVIS nenormaali noslogo procesoru (peec skanjas no kompja) un tad vnk izsleedzas un izmet erroru, ja es atsleegshu error reporting, tad gan jau redzeeshu.. kas vareetu vsp buut pa vainu? btw, man AMD Athlon 64 X2 4200+ un WinXP , ja tas kaa paliidz probleemu risinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Kādu erroru tad izmet? Par to neko nezinot, neko arī nevar pateikt ( neskaitot rupjības ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 esmu aizmirsis kaa atsleegt error report.. anyway, salaboju izraadaas, hint brush bija kautkaa diivaini deelj carve sadaliijies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 nelieto carve, tas ir posts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 nu pasham nepatiik daliit visu siikaak baigais darbs.. labaak izveidot un safixot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Ka nesanāk fixojot pisties vairāk nekā vienkārši liekot. Kā šajā gadījumā būtu droši vien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now