Jump to content
GIGN Forum

Vai Varu Dabuut Admina Tiesiibas?

fr3nzy
 Share

Recommended Posts

Slap , slay tiesiibas varbuut ,bet nedomaaju ,ka tev dos , bet tiesiibas tu dabuusi shodien pat smiliez.de_2551.gif .

Sorry , bet tas ,ka tu cs'u speelee 4 gadus nedod privileegjas uz tiesiibaam , jo daudzi cilveeki sho speelee 4 gadus un daudzi no vinjiem jau sen sapratushi ,ka uz gign tiesiibas var neprasiit...

Taaka es domaaju ,ka tiesiibas tev nedos....

P.S.

Dr.Pain , tu , aakst nah. tev uzreiz jaanodirsh vinjsh...matrxx arii papa ierunaajaas , kaadaa sakaraa juus vinju nodirshat?

Taka mazi beerni kaads kautko pasaka jeb paprasa uzreiz saak spamot un apdirst.zb...

Dr.Pain , tu , aakst nah. tev uzreiz jaanodirsh vinjsh...matrxx arii papa ierunaajaas , kaadaa sakaraa juus vinju nodirshat?

Taka mazi beerni kaads kautko pasaka jeb paprasa uzreiz saak spamot un apdirst.zb...

neviens vinnu neapdirstu ja vinnss buutu uzraxtiijis normaalu topiku smiliez.de_2477.gif

Kill_me ta pusei kam uz gign'u ir tiesiibas ir rakstiijushi veel stulbaakus postus , ir taadi gadiijumi..Bet tas taa , nu i vienalga nav uzreiz jaabrauc augumaa vinjam par to.

P.S.

EDD tev mans posts liekas stulbs tikai taapeec ,ka tu pats esi stulbs.O.K es sapratu tevi tu juties tagda liels papa , bet vienalga ar saviem paargudrajiem postiem nemeetaajies ,bet ko es ieshu maaciit , tjipa , stulbs jau es esmu. smiliez.de_2523.gif

Neieshu jau moderaatoram braukt virsuu un veel maaciit vinju. smiliez.de_2551.gif

Edited by white-line

EDD tev mans posts liekas stulbs tikai taapeec ,ka tu pats esi stulbs.O.K es sapratu tevi tu juties tagda liels papa , bet vienalga ar saviem paargudrajiem postiem nemeetaajies

laugh.gifsmiliez.de_2125.gif

Kas attiecas uz fr3nzy - tu jau nemaz nesi smiliez.de_2125.gif pirmo reizi paradies te un jau tiesibas gribi laugh.gif

white, tu tieshaam esi smadzene. pameegjini izdomaat, cik gudrs ir cilveeks, kursh pieregojas, iebliezh prasiibu par tiesiibaam, kas nav ljoti daudziem, kas cs vispaar un arii uz gign speelee daudz ilgaak nekaa vinsh, un nopietni cer, ka vinsh taas tiesiibas dabuus... samierinaataajs atradies. pie tam tu tagad baigi saki, ka nebrauksi moderatoriem virsuu, ko? a kapeec tad tu jau esi paspeejis gan man, gan Dr. Painam uzbraukt? kapeec tu vispaar te kautko pousto? varbuut tava tupajaa galvinjaa ir dzimusi doma, ka te tev ir autoritaate un tu vari lemt/ietekmeet kuram tiks pieshkjirtas tiesiibas?

p.s. pzl pzl iemacies likt komatus!

lol, white-line, tev ar to poustu gandrīz izdevās pārsist fr3nzy poustu stulbuma ziņā thumbsup.gif

lol daljeeji jaapiekriit, lai gan shie posti bija nedaudz atshkjiriigi. Katram sava roziiniite happy.gif

bet nu kopumaa es domaaju ka sho jeegpilno topiku vareetu taisiit ciet.

Paldies Dr. Painam par saturiigajiem komentiem. Plz turpini thumbsup.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...