fr3nzy Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Cau! Es veeleetos dabuut tiesiibas uz slap slay ban uz map! PLZ! es jau CS speleju 4 gadus ! plz plz iedodiet admina tiesiiibas! atbildi suutat uz [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Plz! Hei Rolandis! Ej dirst. Plz, plz. Izlasiiju tavu zinju, ej dirst. Plz, plz. Jau 4 gadus. p.s. tu mirsi. p.p.s. plz, plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Cau! Es veeleetos dabuut tiesiibas uz slap slay ban uz map! PLZ! es jau CS speleju 4 gadus ! plz plz iedodiet admina tiesiiibas! atbildi suutat uz [email protected] kas tu dalbajobs esi a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Slap , slay tiesiibas varbuut ,bet nedomaaju ,ka tev dos , bet tiesiibas tu dabuusi shodien pat . Sorry , bet tas ,ka tu cs'u speelee 4 gadus nedod privileegjas uz tiesiibaam , jo daudzi cilveeki sho speelee 4 gadus un daudzi no vinjiem jau sen sapratushi ,ka uz gign tiesiibas var neprasiit... Taaka es domaaju ,ka tiesiibas tev nedos.... P.S. Dr.Pain , tu , aakst nah. tev uzreiz jaanodirsh vinjsh...matrxx arii papa ierunaajaas , kaadaa sakaraa juus vinju nodirshat? Taka mazi beerni kaads kautko pasaka jeb paprasa uzreiz saak spamot un apdirst.zb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Dr.Pain , tu , aakst nah. tev uzreiz jaanodirsh vinjsh...matrxx arii papa ierunaajaas , kaadaa sakaraa juus vinju nodirshat? Taka mazi beerni kaads kautko pasaka jeb paprasa uzreiz saak spamot un apdirst.zb... neviens vinnu neapdirstu ja vinnss buutu uzraxtiijis normaalu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 lol, white-line, tev ar to poustu gandrīz izdevās pārsist fr3nzy poustu stulbuma ziņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 piekriitu EDD.. white ,tev laikam baigi zel sametaas ? tam puisitim nenaktu par launu izlasiit obligatos topic un epc tam doamt,vai ir veerts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 (edited) Kill_me ta pusei kam uz gign'u ir tiesiibas ir rakstiijushi veel stulbaakus postus , ir taadi gadiijumi..Bet tas taa , nu i vienalga nav uzreiz jaabrauc augumaa vinjam par to. P.S. EDD tev mans posts liekas stulbs tikai taapeec ,ka tu pats esi stulbs.O.K es sapratu tevi tu juties tagda liels papa , bet vienalga ar saviem paargudrajiem postiem nemeetaajies ,bet ko es ieshu maaciit , tjipa , stulbs jau es esmu. Neieshu jau moderaatoram braukt virsuu un veel maaciit vinju. Edited August 29, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 EDD tev mans posts liekas stulbs tikai taapeec ,ka tu pats esi stulbs.O.K es sapratu tevi tu juties tagda liels papa , bet vienalga ar saviem paargudrajiem postiem nemeetaajies Kas attiecas uz fr3nzy - tu jau nemaz nesi pirmo reizi paradies te un jau tiesibas gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 white, tu tieshaam esi smadzene. pameegjini izdomaat, cik gudrs ir cilveeks, kursh pieregojas, iebliezh prasiibu par tiesiibaam, kas nav ljoti daudziem, kas cs vispaar un arii uz gign speelee daudz ilgaak nekaa vinsh, un nopietni cer, ka vinsh taas tiesiibas dabuus... samierinaataajs atradies. pie tam tu tagad baigi saki, ka nebrauksi moderatoriem virsuu, ko? a kapeec tad tu jau esi paspeejis gan man, gan Dr. Painam uzbraukt? kapeec tu vispaar te kautko pousto? varbuut tava tupajaa galvinjaa ir dzimusi doma, ka te tev ir autoritaate un tu vari lemt/ietekmeet kuram tiks pieshkjirtas tiesiibas? p.s. pzl pzl iemacies likt komatus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 lol, white-line, tev ar to poustu gandrīz izdevās pārsist fr3nzy poustu stulbuma ziņā lol daljeeji jaapiekriit, lai gan shie posti bija nedaudz atshkjiriigi. Katram sava roziiniite bet nu kopumaa es domaaju ka sho jeegpilno topiku vareetu taisiit ciet. Paldies Dr. Painam par saturiigajiem komentiem. Plz turpini Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 es tak saku, ka gandriiz paarsita. taa jau pat uubergekam white-line buutu gruuti . bet nu tad lock'ojam vien ciet, shis keekss tik driiz uz tiesiibaam var nepretendeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts