evL Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 hello from mars.... Gribu dabuut slotu sheit un tikaj slotu neko vairaak.... kr4e kad speeleeju gign man bija 1,4ghz tagad man ir 2,8 fps turaas why? : laikam jau vieniigas norm pub rec/anti & why..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 chavinja. man shkjiet , ka tu esi idiots (ghz un fps). Nee nu sorry (nee, jo nav par ko), bet tu esi stulbs. p.s. tu mirsi p.p.s. pirms mirsti, ej dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 chavinja. man shkjiet , ka tu esi idiots (ghz un fps). Nee nu sorry (nee, jo nav par ko), bet tu esi stulbs. p.s. tu mirsi p.p.s. pirms mirsti, ej dirst. Kas atiecas uz evL - kauka nesi manits pedejaa laikaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evL Posted August 28, 2004 Author Report Share Posted August 28, 2004 (edited) tu pain beidz visiem pist ausi tu pat neesi redzeejis ka es speeleeju ar new devices.... 2 buch vareetu taa buut jo kad nebija pc uz klubiem negaaju... Edited August 28, 2004 by evL Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 blood ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 shitam kraanam neiesaku dot ... spele slikti un kickos normaalus speletajus kaa 4iterus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Nee nu ja evl nebuutu bremze un zhurka buutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 (edited) nee vinjam nevar dot esmu redzeejis kaa vinsh speelee, zhurkinaatoors Edited August 28, 2004 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 parrekties var Link to comment Share on other sites More sharing options...
evL Posted August 28, 2004 Author Report Share Posted August 28, 2004 parrekties var idiotu bars pat nav redzeejushi kaa es speeleeju .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drufulis Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Urinātors īstais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Jaaa psc jums te bazars , pareekt var... Bet no manis tev evl antirec , es nezinu man voienkaarshi liekas ,ka tu esi taads kaa patizls es nezinu man taa vienkaarshi liekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 zini , varbuut tas ir savaadi bet man arii taa liekas... kautgan mees jau nezinaam kas laaciitim veederaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 hello from mars.... Gribu dabuut slotu sheit un tikaj slotu neko vairaak.... kr4e kad speeleeju gign man bija 1,4ghz tagad man ir 2,8 fps turaas why? : laikam jau vieniigas norm pub rec/anti & why..... rec/anti.... nu labi. Let's play along. Anti. Kapeec? Atceros tik to momentu kad tu clan_millaa iepleesi kaa CT sulikam galvaa (kursh arii bija CT), kursh peec tam par to tev smuki atriebaas. Enivei, neliekas ka buutu pelniijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evL Posted August 29, 2004 Author Report Share Posted August 29, 2004 Tas tak hujna es speciaali vinjam neshaavu + pat neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 norm kex akut ko jau shauj 1/2 rekzs gl dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 (edited) nee vinjam nevar dot esmu redzeejis kaa vinsh speelee, zhurkinaatoors zurkinators gan nevar dot! Edited August 30, 2004 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
evL Posted August 30, 2004 Author Report Share Posted August 30, 2004 (edited) thx degli .... a pareejie sako ja nevar neko normaalu uzraxtit tad nevajag ariii sore ir dazhi iznjeemumi Edited August 30, 2004 by evL Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 ak tu neaceries un tad jau viss ir ok. mhm. Par ko es te runaaju vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 1) cilveek kas tu vispaar esi ? pro playa ? nereaalais naaves kaplis ? tu neesi nekas tikai puba speeleetaajs un viss ... 2) evL slotu daudz , vari censties taapat nedabuusi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 No manis 100% ANTIrec Vakar pat - D2, blandaas pa karti, T uzliek C4 bet shim pat doma par defjuuzi... Tjipa - Redz cik T palikushi (vinjsh peedeejais). Protams spotu tureet nevar, ir jaaiet pa karti pablugjiit... Tas nu taa. Mans spriedums - PureFrageris, slotu vinjam nevajadzeetu dot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 ahhah vot fragmachine beidzot man rockyuu pastastija kaadds esi realaja dziivee es vispar nesaprotui ko tu vispar uz kaada vari atlauties braukt ? tas ir vienkaarshi psc ....a vot es neesmu pro playa bet pub speletaajs es arii neesmu un kur es vispaar stastu ka esmu pro ? bled tev augums ir 1.60 un tu esi taada siera bulka ka pa gabalu var atskirt kur jau tu ripo vot takwto es nesaprotu ko tu vispaar kaadam veel vari uzdirst .. realajaa tev izskataas 11 gadu un tagad laikam iesi 9 kklasee ... fragmachine aka infusion aka Alvis aka siera bulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
evL Posted August 30, 2004 Author Report Share Posted August 30, 2004 cilveek tev pasham neapniik metaat krutu dzeku caur netu.... 2 frag ir daudz slotu who cares ? 2 cole es blandiijos ? es biju palicis 1x9 kau kaa neliekaas ka T bija pa daudz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 ahhah vot fragmachine beidzot man rockyuu pastastija kaadds esi realaja dziivee es vispar nesaprotui ko tu vispar uz kaada vari atlauties braukt ? tas ir vienkaarshi psc ....a vot es neesmu pro playa bet pub speletaajs es arii neesmu un kur es vispaar stastu ka esmu pro ? bled tev augums ir 1.60 un tu esi taada siera bulka ka pa gabalu var atskirt kur jau tu ripo vot takwto es nesaprotu ko tu vispaar kaadam veel vari uzdirst .. realajaa tev izskataas 11 gadu un tagad laikam iesi 9 kklasee ... fragmachine aka infusion aka Alvis aka siera bulka tas piders ir infusions??? 2 infusion : siikais resnais vepris , turi muti labaak , nakosreiz kjersi galvaa bla dauni daudz dirsiisi pa netu bla evl , iesaku vairaak spelet uz gign , jo parak biezhi tevi tur neredz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 cilveeka bildes ir tik nevainiigas un aizraujoshi akulumatiivas ar svaigas koncentreetas suspensijas piegarshas paarpildiitas abolu smakas piepildiitas sensacionaali nepaarspeejami uzlaadetas elektronizeetas un ahromatizeetas ka manuprat vinjsh ir tas kuram dirst seit vaidzeetu vismazaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts