Jump to content
GIGN Forum

Problēmas Ar Antivīrusu


amnezija
 Share

Recommended Posts

Man PC smagi tā teikt sapisās un nācās vest pie meistara un tam vēl nācās visu Windowsu pārinstalēt, un tagad man ir milzīgas problēmas ar Antivīrusu programmām. Jebkurai programmai, ko mēģināju NOD32, Kaspersky, AVG man rāda out-of-date. Itkā viss salikts visi key visiem bija pareizi likti NOD32 vispār 3 savādākus variantus liku nu protams jau ne licenzētus no trakeriem novilktus jau ar key gen līdzi. Sākumā NOD32 un Kaspersky nevarēja arī update uztaisīt, bet AVG kaut kā sanāca piedabūt pie update itkā uztaisīja, bet vēl, jo projām rāda out of date. Itkā tiko vienu vīrusiņu uzoda, bet nu lab tas bija vēl no NOD32 palicis fails pāri. :D Moš tam ir kāds kopīgs izskaidrojums kāpē visiem Antivīrusiem rāda ou-of-date?

Pirms meistariem man bija NOD32 virsū, kas stāvēja teju gadu un neizmeta nevienu erroru vai tamlīdzīgu gļuku kā tagad mēģināju to pašu likt arī tagad vai arī viņš jau uzreiz neņemtu pretīm novecojis?

EDIT: Vēl, kas sanāca tiko otro update uztaisīt AVG, bet vēl jo projām rāda Internal Virus Datebase is out of date Mēģinu trešo joka pēc, bet vairs neslēdzas klāt update serverim.

DUBULT EDIITE: Dabūju update pie dzīvības un visas Virusu datubāze ir tikai tagad ir vēl nepatīkamāks gļuks Licenses Nr, kas man bija tiko beidzās. :D Vai kādam nebūtu aizķēries un nebūtu žēl iedot ejošu Licenses Nr AVG 7.5

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...