amnezija Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) Man PC smagi tā teikt sapisās un nācās vest pie meistara un tam vēl nācās visu Windowsu pārinstalēt, un tagad man ir milzīgas problēmas ar Antivīrusu programmām. Jebkurai programmai, ko mēģināju NOD32, Kaspersky, AVG man rāda out-of-date. Itkā viss salikts visi key visiem bija pareizi likti NOD32 vispār 3 savādākus variantus liku nu protams jau ne licenzētus no trakeriem novilktus jau ar key gen līdzi. Sākumā NOD32 un Kaspersky nevarēja arī update uztaisīt, bet AVG kaut kā sanāca piedabūt pie update itkā uztaisīja, bet vēl, jo projām rāda out of date. Itkā tiko vienu vīrusiņu uzoda, bet nu lab tas bija vēl no NOD32 palicis fails pāri. Moš tam ir kāds kopīgs izskaidrojums kāpē visiem Antivīrusiem rāda ou-of-date? Pirms meistariem man bija NOD32 virsū, kas stāvēja teju gadu un neizmeta nevienu erroru vai tamlīdzīgu gļuku kā tagad mēģināju to pašu likt arī tagad vai arī viņš jau uzreiz neņemtu pretīm novecojis? EDIT: Vēl, kas sanāca tiko otro update uztaisīt AVG, bet vēl jo projām rāda Internal Virus Datebase is out of date Mēģinu trešo joka pēc, bet vairs neslēdzas klāt update serverim. DUBULT EDIITE: Dabūju update pie dzīvības un visas Virusu datubāze ir tikai tagad ir vēl nepatīkamāks gļuks Licenses Nr, kas man bija tiko beidzās. Vai kādam nebūtu aizķēries un nebūtu žēl iedot ejošu Licenses Nr AVG 7.5 Edited January 12, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 parasti tos keyus pec kada laika blacklisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 Es tākā jau to pamanīju. Uzliku citu AVG versiju ar kraku, bet vēl rāda 30 dienu termiņš, bet lab vismaz varēšu noskenēt PC paskatīties, kas te darās pa tām 30 dienām sameklēšu ejošu NOD32, jo tam es tik vienīgi uzticos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Un kur ir problēma? Tas, ka ir out-of-date, ir out of date, nevis problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 Nu labrīt tas out-of-date rādas pat tad ja ir update uztaisīts un tā rādās uz visām Antivīrusa programmām. Lab uzliku AVG, bet šitas ar gļuko kaut kā līdz updeitam tiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Ja esi reģistrēts file. lv tad lūk jaunā nod versija ar fix failu. Derīga līdz 2050 gadam Pats uzliku viss strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 Paldies ceru, ka ies, jo man pašlaik virsū stāv AVG Trial versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Dzēs to AVG nah. NOd32 rlzz. Domājku ka sapratīsi pats kā uzstādīt tur viss ir sarakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now