EDD Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Nevarзju aizmigt, neizlicis savu sвpi:)... No sвkuma biju domвjis рito sыtоt pa PM, bet what the heck, рitв sanвks mazвk иakarзties. Pie lietas. Kopр esmu mфdeєatфrs, cs serverо izjыtu aizvien lielвku r35p3k7u. Paldies Dievam, man оpaрi neviens necenрas "pielоst". Bet tomзr kautkв jыtu, ka statuss forumв un uz servera оsti neiet kopв. Tad lыk arо tвpзc sapratu, ka man vajag maмisko spзju banot. Vai kautko tamlоdzоgu (pirms kвda laika domвju pieteikties klanв, khe-he-he). Neizplыdорu garвs runвs par to, cik daudz daювdu veidu "lвmeru" mзdz cs serverо viesoties... teikрu tikai to, ka pзdзjвs nedзпas laikв, kad spзlзju seviрki daudz, esmu pieredzзjis vairвk nekв 10 gadоjumus, kad ar kick'u vien nav lоdzзts, un esmu vienоgais admins serverо. Par manu spзlзtprasmi, domвjams, lielвkв daпa ir lietas kursв. Nu, ja kas, tad statos mani gan jau kauиkur var atrast... Tвtad, godвjamie patsani, spriediet, vai mani varat nedaudz apgreidot. Pzzzl. ak jв. domвju, ka ir vзrts atgвdinвt, ka no poustiem "REC, EDD rzl" stilв (jau iepriekр paldies retajiem maniem labvзпiem) оsti nebыtu jзgas- kaut vai tвpзc, ka, domвju, lзmumu pieтems drоz. tвpзc arо lыgрu atbildзt tikai оstajiem ыbergekiem. paldies par sapratni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Nu man katraa zinjaa liekas ,ka EDD's ir normaals puika , cik nu liekas sheit forumaa vai nu pashaa serverii.Jaa , es pats kaadreiz zinu ,ka dirsos ar vinju , bet ar vinju netik daudz ,lai uzskatiitu vinju par tjipa , peedeedeejo cilveeku uz zemes. Nu saprataat manu domu. Btw-taapeec no manis REC Off Topick::es domaaju ,ka uzreiz ja es kljuvis par moderaatoru , tad serverii ir uzreiz pilns acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 l00k h3r3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 ladna nepiekasies , taadu topiku nebiju redzeejis , tagad zinaashu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 kuuli pacani nevis uubergeki atbildeeja *pavicina krukji* (sorry, out of wands) *murmina* ukhhhh hkhhhhhhhh shshshshsshshshshhhhhhhhhhhhh Your wish has been granted has been granted... been granted... granted... *echos* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloody Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 EDD man nebutu nekas preti, ja tu kadam varetu likt ban .... tikai interesanti kas bija tie pareizie jorzhi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 cilveeks kam nav kur piesieties , u are to the right way... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo [CCCP] Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 (edited) vinujam vinjam tam EDD'am vinjs .. man acledza vienu dien mikrafonam skanju kad es runaju miris vai pasa sakuma 4 sec ka vinjs ta vareja man to nodariit Edited August 27, 2004 by SuperRembo [CCCP] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 (edited) ,Aug 27 2004, 03:22 AM] vinujam vinjam tam EDD'am vinjs .. man acledza vienu dien mikrafonam skanju kad es runaju miris vai pasa sakuma 4 sec ka vinjs ta vareja man to nodariit poor child... visa childhood putaas ... Edited August 27, 2004 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 EDD gL reaals geks + man patika kaa tu toreiz anjukus stastiji un dziesmas dziedaaji pa mikrafonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts