cmdr Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 vispaar jau es pankus nemiilu, bet nu taa nu reiz man sanaaca uzziimeet stundas laikaa to.... ja pareizi atceros, tad tas notika biologjijas stundaaa....... + liepaajaa pankus ieniiist.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triicrumpis Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 + liepaajaa pankus ieniiist.... mulkjiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted August 25, 2004 Author Report Share Posted August 25, 2004 vai tieshaam tu domaa, ka neieniist, tad pameegjini pastaigaat pa liepaaju kaa panks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Sorry cmdr , man tavs ziimeejums neliekas nekas ipashs.... Un ps. nemelo ,ka Liepaajaa panki nevar pa ielaam pastaigaat. Tas tikai taa , juutos vissgudraakais.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 + liepaajaa pankus ieniiist.... Un ko tad Liepaajaa ar teim pankiem dara ja jau tik ljoti vinjus tur ieniist? Tu ej garaam pankam un domaa pie sevis "ak Dievs kaa es tos pankus ieniistu!"? Varbuut garaam paejot pasakai klusaam savam, blakus ejoshajam, draugam "Tie panki gan ir lohi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 panki nemirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 nja tas cist gan jau ja pats panku redeztu liepaja nevaretu vinam pieiet un pateikt es tevi ienistu utt kip nodirst to mes varam tikai klusiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Saatans negulj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 ziimeejums --- >>> notin' special Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted August 26, 2004 Author Report Share Posted August 26, 2004 par ziimeejumu neko nesaku, man vizualajaa maakslaa vispaar neataisnots, bet nu par tiem pankiem ir taa... vismaz ar tiem cilveekiem kurien staigaaju kopaa, tie vinjus ieniiist, un lielaaka dalja manu draugu ar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 panki nemirst, vinjus nobeidz :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 man paaris chomi ir panki... pilniigi normaali cilveeeki! kapeec vinjus buutu jaaieniist??? delj vinju gjeerbshanaas stila? deelj taa ka vinji ir savaadaaki??? I dont think soo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 PND 4 eva ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 cmdr , tiiri normaals ziimeejums ! Btw , par pankiem - lielaakajai daljai cilveeku kas dziivo latvijaa riebjas panki ! Un tas ir visaas pilseetaas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 par ziimeejumu neko nesaku, man vizualajaa maakslaa vispaar neataisnots, bet nu par tiem pankiem ir taa... vismaz ar tiem cilveekiem kurien staigaaju kopaa, tie vinjus ieniiist, un lielaaka dalja manu draugu ar.... Pirmkaart, ja tev vizuaalajaa maakslaa neiet, tad ko tu liec te savu pilniigi debilo ziimeejumu iekshaa?! Otrkaart, ko tad shie jums taadu izdariijushi, lai vinjus ieniistu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 mja, zheel ka man viens ljoti labs draugs agraak bija kaartiigs panks. Laikam buus jaapastaasta vinjam kaads vinsh bija idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Lai panki dziivo tikai lai nepiekasaas par manu gjeerbshanaas stilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now