DAS KILLA Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 (edited) Es 10 klasē kaut kur ap ziemassvētkiem pie matilde ( ex-gign ļoti sen varbūt pazīstat) 1.5 l vīna uz 2. Jauki gāja. Bet nu tā pagaršot vienk. nez Edited August 24, 2004 by DAS KILLA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Pirmo neapziniigo reizi es neapzinos, vareetu buut 1 gads apmeeram, bet paaris reizes alu, kas protams tik labi tad negarshoja saaku dzert jau 2-3 klasee Taa nopietnaak ap 6-7 Un taa pa visam nopietni kopsh 7-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo [CCCP] Posted August 24, 2004 Author Report Share Posted August 24, 2004 Un ka ar matem kas zinaja aks nezinaja stastija nestastijat utt tada gara Es piem savai tagad saku gribu to to noperc ja vari ok un visi hapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 ' date='Aug 23 2004, 10:43 PM'] es dzivoju tikai ar matusku tevs blakus maja jau no 10 gadiem pozitivi gribu alinjuuuuu mate vai tevs aiziet noperk un ok viss bet manam draugam otradi adu zem acip ta teikt novelkt labi teikts. starp citu maneejaa muteriite droshvien joprojaam domaa ka es augstaakais kaadus 4 alinjus varu izdzert (little does she know ) p.s. evL - vo taa jau ir netaisniiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 Pirmo reizi kad njemu mute neatceros (gan jau ar kados +- 6 gados shampanieti vi kauko tamlidzigu). 9 gados sadzeros shampi un biju totalakajaa hlamaa, iezhavos kruumos, paiet nevareju . 11 gados nokorkjeejos ne pa jokam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 shnjabi tachu tikai pilniigaakie alkaani dzer!! Shjnabis rulzzz. Vismaz nakamaja diena pec vinja ir toch labak neka kad esi alu sakodies, tikai dargaks maita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 Pirmo reizi kad njemu mute neatceros atgaadina tekstu no filmas ko shodien redzeeju "Kaa tu dabuu savus klientus?" "No mutes mutee" diemzheel nedzirdeeju anglisko versiju bet nu es domaaju ka shii arii ir gana laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 lol, bucher, tev sanaak smukus tekstus spljaut laukaa ... un iesaku arii ciitiigaak lasiit maneejos - tad moshka pamaniisi taadu antiiku lietu kaa ironiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo [CCCP] Posted August 25, 2004 Author Report Share Posted August 25, 2004 this is soo goood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now