deeler Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 taatad man ir taada probleema-speletajs ar niku arsenal man neliek mieru, vins visulaiku mani bendee, un zog resursus. man tas jau ir zb. Es tagad buuveju tikai cranny, lai vins mani nevar apzagt. man armijas pilseeta nav jo es biju merkjejis z daudz resursiem. Pashlaik man ir 7 lvla cranny. Man kaads var paliidzet luudzu. es zinu ka prieks juusu limenjiem vins ir ljoti vaajsh vinja populaacija ir tikai 170. P.S. vinja pilsetas (iron fortress) cord. 82|188 P.S.S tieshaam luuduz palidzat ja juus esat tur pat tuvumaa, es nevaru normali attistities Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 tas cuuka gauls - vareetu buut padaudz lamatas, un vispaar ar ko vinsh tev uzbruuk? phalanakshus tu vreetu nonest ar paaris unitiem jo tiemuzbrukums ir "pasuudiigs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 tieši tā- pasaki, ar ko viņš tev uzbrūk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 Lab sry par to man vaidzeeja padomaat, es sagaidishu nakamo uzbrukumu un paradiishu jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 paskaties tak reportos, vai tos esi izdzesis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 diemzeel esmu izdzeesis jo es pedejaa laikaa vnk neskatijos pat vinjus es jau zinaju kas ir noticis, man pietika ar to saakumu. es zinu ka vins nenaca man virsu ar baigo armiju. bet es tagad kaa jau teicu gaidu vinja uzbrukumu, visticamak ka liidz riit riitam jau buus paspejis mani pabendeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 saigaidiju kad vins man uzbruuk, dabuju report (skat zemaak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 njā.. nonest viņu kā pūtiens jūrā tik līdz viņam jāiet vesela diena (bez katapultam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 nu es teicu prieks jums tas buus suudins, bet man vispaar nav armijas, e esmu uzbuvejis vienu legjionaru(kuru vins nosita) es visu laiku koncentreejos uz resursiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) tu jau ar kā alnis - 1 cranny lvl 7, domāju gan, ka viņš tevi fermos. uztaisi to 1 cranny uz lvl 10 un taisi vēl 1 vai 2 p.s. man 24 h līdz tieku līdz viņam, tā jau varētu nonest viņa armiju, bet šis tak būtu aizbēdzis visticamāk... nu poh, nosūtīšu kādu sporta bariņu 150 swordi 30 thunderi Edited January 7, 2008 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Tu esi romans - vai tev ir izgudroti praeti ? Ja nē - dari to. Praetu izmaksas praktiski ir tādas pašas kā legionaru - tikai ar to atskiribu ka praeti rulle aizsardzibaa. Nakamais - cik daudz esi uzbūvējis palisade (mūri romāniem) ? Viens pamatlikums - neliec defā armiju ja nēesi 100% parliecināts par veiksmi! Ja ne savādāk - sūti kaut kur prom reidā - uz jaunajiem ciemiem kaut vai pāri kartei. Sarunā ar kādu no savējiem, lai viņš patur pie sevis tavu armiju, līdz tev ir kaut kas izveidojies lādzīgs. vēl viens variants - parunā ar kādu - kuram ir offs tuvumā, lai viņš pēc tā kadra apmeklējuma pie tevis - aprēķina laiku kādā viņš nokļūst mājās un tad uziet viņam virsū pēc kādām 3-5 sekundēm. Offu vislabāk sist mājās - aizsardzības nekādas. atceries - skauti rullē - ja gribu kaut ko uzzināt par viņu - skauto - var daudz ko labu uzzināt Spriežot pēc uzbrukuma - viņš ir iesācējs - pieredzējis spēlētājs tevi apmeklētu ar TT ... Edited January 7, 2008 by vinituu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 značit es neesmu pieredzējis spēlētājs ;[ es lietoju 170 swordus, lai uzbruktu tuvākajiem pretiniekiem, pie tālākiem parasti eju ar tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 @Erix - tās ir detaļas, kuras es neredzu - bet man pirmās armijas vienības bija 40 phalanx - un tad TTs. swordus saaku trenēt tikai pagājušo piektdienu. TTs skrien 16 laukus stundā ... TT ir formula 1 travianaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) uztaisi to 1 cranny uz lvl 10 un taisi vēl 1 vai 2 p.s. man 24 h līdz tieku līdz viņam, tā jau varētu nonest viņa armiju, bet šis tak būtu aizbēdzis visticamāk... nu poh, nosūtīšu kādu sporta bariņu 150 swordi 30 thunderi piemkaart paldies ka suuti armiju, otrkaart es tagad buveju crannijus cik atri varu.... man tagad kareiz ka man uzbruuk nav tik daudz resursu lai sataizistu tos, man tagad ir cranny ar 9 lvlu. bet vins no manis tagad baigi mazo bounty dabuu, un cik es saprotu tas bounty ir tjip to ko vins no manis nolaupija ja??? es ceru ka nemaldos. vinituu paldies par daudzajiem ieteikumiem. Edited January 7, 2008 by deeler Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 vinituu, nu, man swordi tika uztrenēti ļoti nesen arī, pēc druīdiem un thunderiem TT armija gan paplucināta, tāpēc tā pamazāk man šo Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 erix liels paldies.. vins man uzraxtija vestuli ar atvainoshanos. un solijas neuzbrukt. Arsenal 07.01.08 Hey 22:32:26 Just wanted to let you know that I had a chat with Erix and have agreed to stop attacking you. Sorry about the hostilities, maybe we can work together in the future. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts