SaS^MAN Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Nu man uz z-sveetkiem uzdaavinaaja austinjas, parasti speleeju uz tumbaam XD Bet kaa lai es dzirdu no kuras puses naak? Man ir taa pagriezhos uz vienu pusi dzirdu ka shaudas pagriezhos uz otru neko nedzirdu, kas ir jaaregulee lai buutu normaala skanja? Piem. es cw nevaru speleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) A tas ir tikai cs`ā... vai arī citās spēlēs??? Un kā tad skan vnk mūzika =/ ???? Varbūt pārinstalē skaņas draiverus vai pašu cs Edited January 4, 2008 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 Nu nee tu laikam mani nesaprati, muuzika viss skan o.k un arii citas speeles. Piem. es pagriezhos uz A spotu kko dzirdu pagriezhos uz B neko nedzirdu Nu arii lai man nav jaabraukaa uz rinkji un jaabauda no kurienes naak skanja, cw gruuti saprast, var teikt bez skanjas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 LOL viss taču saprotams.. Ar kuru ausi dzirdi tajā pusē arī ir spēlētājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 XD pērc 3d ausis Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 tu normāli vari paskaidrot. Cik var saprast no tevis teiktā, vaina nav datorausīs, bet tavējās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 nu bljee es nevaru dzirdeet kuraa ausii skan! Vot jaa es gribu taa lai kuraa ausii skan tajaa ir a man nav man ir klusums!!!111 one one. Man jaagriezhas uz apli lai kaut ko dzirdetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 man bija kaut kas līdzīgs, skan no citas puses, bet īstenībā nāk no citas, es paregulēju savās opcijās, t.i. Realtek HD Sound Effect Manager, varbūt tev ir kaut kas līdzīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Man bija tā, ka es atkal neko uz priekšu nedzirdēju. Iztestē tajā testā, kas ir screenshotā, kā tev skan. Domāju, ka tev tādai lietai jābūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now