Jump to content
GIGN Forum

Steam !

dasters
 Share

Recommended Posts

Man taads iis un konkreets jautājums kas noteikti šeit jau ir paspriests BET man liels slinkums mekleet tachu ma nbuutu veel lielaaks prieks ja juus man palidzeetu !

Tatad mana probleema es gribu zinaat ka dabuut sev steam accountu ??

ps..un ko vinhs dod ( steam accounts ?? )

Edited by dasters

Steam akkontu?! :D LOL aizej uz steampowered.com un reģistrē....

Ko viņš tev dod? Hmm - NEKO.... gribi lai viņš tev kaut ko dotu? Lejupielādē steam ko var izdarīt viņu mājas lapā :thumbsup: - hmm tad tu laikam gribēsu uzzināt ko tev dod steam proga? hmm NEKO....

No steam akkonta un paša steam tev NEkādas jēgas nav ... ja nu vienīgi steam proga tev aizņem vietu uz hdd...galvenais ir spelēs ko tu NOPĒRC uz steam un tad viņas tev būs legālas... + tu varēsi spelēt lielākajā daļā arzemju serveru utt + tu nebūsi zaglis.....

Muuhaahah ps... LIETO SEARCH šis forums jau ir pa pilno aizdirsts ar līdzīgiem topikiem...

el_Moerto tu esi aprobežots savā stulbumā tapat kā daļa no ši foruma lietotājiem....

Edited by Roy

jaa steam logins un pass reaali aiznjem vietu uz hdd :thumbsup:

EDIT: ak es esmu aprobezhots? :D iemaacies manu niku uzrakstiit un tad parunaasim, es tikai pateicu to ko tu biji uzrakstiijis APROBEZHOTAIS, jaa, un man ir steam akkonti, pat 2, taaadeelj es iisti nesaprotu kaadeelj tu mani uzskati par aprobezhotu. Un vispaar, tu saproti ka aarzemees viss cs komunitijs gather sisteemas ir daudz augstaakaa liimenii par Lativju, taadeelj nevar teikt ka tikai vareesi speeleet VISo aarzemju serveros. Tas tev paver iespeejas iekarot pasauli un speeleet kopaa ar SpawNu :).GL.

Edited by el_Moerto

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...