bencik Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Kas notiek ar gign winter party tusu ??? Prasu viena iemesla peec, gribu atkal paintball shaudishanos taisiit, un ja nekas nenotiek, jau janvara beigaas varetu peintu maukt (kameer sniegs ir) Ja viss tomer notiek, domashu citu laiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Jo atraak, jo labaak? XD Es gaidu arii GIGN ALLSTAR'u Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 ja paliek speekaa 19-20. janvaaris, tad nebuushu, jo bushu slovakijaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 Respektiivi jautajums Fuji un Macho pasakums tiek atcelts ? Mums ar teddy jau ir ideja savakties un aizmaukt uz kalnu visiem... Datumi ir izveleeti butu greeks neizmnatot Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 tai 19 spēlēs peitbolu vai dzers? vai abus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Man jau labāk patiktu braukt uz kalnu un tur palikt kaut kādās mājiņās. Janvāra pēdējā nedēļa man ir aizņemta, jo braukšu uz Austriju slēpot. Tad varbūt paliekam pie tā 20. datuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 es laikam nebūšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 pēdējais laiks sākt kaut ko darīt cipruss man patīk gan kalna variants, gan peintbola, gan vienkārši dzeršanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 uz slēpēm neesmu bijis ēēēēm.. kādus 9 gadus un snova.. 5 gadus tākā varētu būt jautri godīgi sakot, man vienalga: shaut, snovot, dzert.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 Respektiivi varetu kaads no gign winter party organizatoriem officiali pateikt, kas notiek? Ja nekas nenotiek varetu nemt grozhus savaas rokaas un sarikot kaadu festu uz kalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 jasak meklet jau kur ir mana vecaa labaa pleeve. Bet enimaa slepot nejedzu, taa kaa daziem tadiem pashiem amatieriem varetu but diezgan garlaicigi noskatities kaa citi vandas. Aaa 4eal vel jau paliek distanchu sleposhana Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 Eu veciit zin cik jautri ir ar ''aboliiti'' sasniegt 30 km/h un tad uztrapiit uz kada maza jump Guuzhas kauls atvadaas no tevis Bet ja nopietni man ir baigaa doma noireet majinjas zhagaraa + pa dienu iztrakoties pa kalnu(es pats neko nemaku) vakraa pachilot un no riita izguleeties maukt majaas:) Kaa saciit jasaka normali atpusties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 fuji īstenībā ir kaut kur noklīdis un man nav ne vēlēšanās viņu meklēt ne pašam domāt par iespējamajiem pasākuma variantiem, jo man patlaban tādu gluži vienkārši negribas. Protams, ja uzpeldēs fuji un pateiks, ka 19ajā viss notiek, tad jau padomāšu par to, bet nu tā kā man ir vēl biš šis tas jāpamācās tad nu nezinu kā sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 Protams, ja uzpeldēs fuji un pateiks, ka 19ajā viss notiek, tad jau padomāšu par to, bet nu tā kā man ir vēl biš šis tas jāpamācās tad nu nezinu kā sanāks. Karoch nekas nenotiek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 sesija, šādas tādas tehniskas ķibeles ar pirti.. rekur benchik jau ieteica variantu. Pašam man laika nav ne ko rīkot, + šaubos ka maz pats ierastos. čillojam tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 (edited) rekur benchik jau ieteica variantu. Pašam man laika nav ne ko rīkot, + šaubos ka maz pats ierastos. čillojam tālāk. Karoch gaidat info uz februara pusi vairaak skatoties es redzu peintbolu kada briivdienaa, peec tam pirtinja ar guleeshanu + tusinjs un galas cepshana Es domaju mums avretu sanakt labs gign winterparty, ceresim tikai uz sniegu p.s. Varam veert ciet, jautaajums ir atrisinaats Edited January 3, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts