bencik Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Taatad pagaidaam kopskats ir shaads, veel visi nav atbildejushi tapeec noteikti tiks update taisiits. Lai shis saraksts jums kalpo kaa neliels paligs sittera mekleshanai. Ir cilveki, kuri var sitterot, tapec vnk jautajiet, es zinu, kad sitters neizglabs jusu neaktivitaati, bet palidzees noteikti! Pirmais vards uz nick siteero, otrs nick ir tas ko vins sitero, like traktorists sittero rsisks utt. Cilveki kuriem ir ko siterot Traktorists - rsisks Plikais - huseins. slyfer Email99 - Burgeris Briedis - Burgeris Zirnis - Techa Laurinja(teddy) - janusheks Gludeklis - Skam vanags - from-hell Skam - Gludeklis,mezhazvers Odish - samuray, lehydro Amado - Agnez, friik cap0 - wilnars,nekas from-hell - vanags orc - nerealais Te ir saraksts ar cilvekiem kam nav sittera un kas ir ar mieru pieskatiit. Snopy - Nerealais - peec 16:00 rsisks - burgeris - Zorg - Huseins - Eziic - Cipruss - DeadAlive - Artishoks - Hero - Breksis - Jefi(lauki) - Shie ir cilveki kuriem nav sittera un ie pateikushi, kad arii netiks galaa ar siteru, tapec vinien neko nejautajat Kerchs, Techa, Traffic. p.s. Tie kas nav atbidlejshi gaidu ar nepacietibu atbildes, this is important p.s.s. Juus redzat cik cilvekiem nav sitteru ta ka nesezhat rokas salikushi klepii un GOGOGOGO ! Edited January 23, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Pirmais vards uz nick siteero, otrs nick ir tas ko vins sitero, like traktorists sittero rsisks utt. Cilveki kuriem ir ko siterot Traktorists - rsisks Plikais - huseins Email99 - Burgeris Briedis - Burgeris Zirnis - Techa Laurinja(teddy) - janusheks Gludeklis - Skam vanags - from-hell Skam - Gludeklis,mezhazvers Odish - samuray, lehydro Amado - Agnez, friik cap0 - wilnars,nekas from-hell - vanags orc - nerealais Te ir saraksts ar cilvekiem kam nav sittera un kas ir ar mieru pieskatiit. Snopy - Nerealais - peec 16:00 rsisks - burgeris - Zorg - Huseins - Eziic - Cipruss - DeadAlive - Artishoks - Hero - Breksis - Jefi(lauki) - Shie ir cilveki kuriem nav sittera un ie pateikushi, kad arii netiks galaa ar siteru, tapec vinien neko nejautajat Kerchs, Techa, Traffic. p.s. Tie kas nav atbidlejshi gaidu ar nepacietibu atbildes, this is important p.s.s. Juus redzat cik cilvekiem nav sitteru ta ka nesezhat rokas salikushi klepii un GOGOGOGO ! nu man parsvara nevajag siteru varbut vienigi ap m18 martu uz nedelju bet nu jakadam vajag varu pasiterit jo diena vismaz 3 reizes esu online no 7:00 lidz 8:00 un tad jau ka pa dienu sanak sakot no 16 em tikai tada gadijuma vajadzetu noradijumos ko celt jo pirmo reizi s6 speleju ! ja kas mans travian niks--->snopy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Sitterošu accountu ar pop 500+ pff, es tāpat tevi sitteroju! ko nebiji aktīvs? kad tu man palūdzi, tad es tavu acc pieskatīju! tā nu es iešu uz dullo kaut ko kruķīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 btw man vajadzees siteri no 3. - 9. martam , tas taakaa agri, bet nu man vajadzees jo mani uz nedeleju liek slimniicaa iekshaa. Es esot paaraak atsaldeets lai dziivotos tik ilgi aarpus slimniicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nu dzeki mle !!! Kapeec es taisiiju taadu apkopojumu ? Lai juus redzetu, kas ir briivi un kam var prasiit. Mle jums taa jau visu mutee ieliek un juus to pashu nevarat sagremot Tur stav liste ar 10 cilvekiem, kas ir gatavi paldizeet, tieshaam ir gruuti pasham sarunaat ? Ehh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Es varu pieteikties, ieiet no 6:30 - 7:00, uzbūvēt ko vēlies! P.S. Ja interesē IGM Zorg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pieraksti pie manis vēl SlyFer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoyC Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Man taka vajadzeetu sitteru no riita puses. Tas ir kados 4 no riita uz 5min izteret resursus un viss. Pasham galiigi negribas celties no riita tik agri, ja nu kaads ceļās tik agri govis slaukt vai uz darbu atsaucaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now