samuray Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Tā kā šovakar ir Ziemassvētku vakars un daudziem vajadzēs pantiņus ko skaitīt pie eglītes, tad varbūt pamaināmies par pantiņiem! Sasnieg sniegi balti, balti, Nosalst zaķu tēvam pauti, Meža vidū dīķītis, Dīķī bebra līķītis. Vaidziņi tam bāli, bāli, Zvēriņš azrijies ar zāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Skarbi. Bet laba ideja topikam. Salavecim četri vaigi, Divi bargi, divi maigi, Divus bargos visi redz, Divus maigos bikses sedz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Liigo , liigo Janim sabraukshu (voj ) Cik rāmi, cik brīvi un lēnām Pār pasauli pārslas laižas! Un vietas vairs nepaliek ēnām, Un takas un domas ir gaišas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 (edited) Man tāds defaultais. Lēni, lēni sniedziņs snieg; Balta laime cauri brien, No sētiņas sētiņā, No sirsiņas sirsiņā. Reku vēl pāris pantiņi: Šim vakaram spožākās zvaigznes, Šim vakaram skaistākais sniegs, Bet spožāk par svecītēm eglē, Lai sirdī nāk cerību prieks! Drīz Ziemassvētki klāt Un laimes brīdis nāk, Lai piepildās tad brīnumiņš Un sirds lai strauji pukstēt sāk. Edited December 24, 2007 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Vai tu zini eglīte? Cik tu tomēr neglīta? Neskūta, ar vienu kāju Pieber skujām visu māju Veelviens Snigbaltiite klusi klusi Visus rūķus izdrāzusi, Visu šņabi izdzērusi Un zem egles nolūzusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 ziemassvētki sabraukuši rakstītām kamanām. vis. tas ir tas, ko es saku katru gadu pie eglītes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 (edited) Ziemassvētki, Jaungads nāk Ļaudis dziedāt, klaigāt sāk. Kad piedzeros man ir viens pluss ? Nekrācu un guļu kluss. Sheit ir daudz daudz visaadu briinumu - http://www.feini.lv/?nid=1369 Edited December 24, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Šito laikam visi zin, tāds nenopietns : Sniegbaltīte klusi , klusi Visu šņabi izdzērusi Visus rūķus izdrāzusi Un zem egles atlūzusi! Un nopietnais : Šai Ziemassvētku naktī, Kad svecītes mirdz, Sakiet visu, kas sakāms, Sakiet no sirds. Tas palīdzēs ielīksmot, Piedot un lūgt, Tas palīdzēs visiem Daudz labākiem kļūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Plikais es laikam nedaudz sajaucu tew laikam ir pareizi: Šitie muļķu patiņi tiem kuri citus nejeedz: Salavecim gara bārda Vairāk nezinu ne vārda Salaveci ko tu kasies atdod dāvanas un lasies Pasi orģinālākie: Ziemassvētki sabraukuši Rakstītām kamanām Skrienat bērni skatīties Basajām kājiņām Mīļo salavecīti Iededz lūdzu svecīti, Lai es redzu gaišumā Kas ir tavā maisiņā Kādreiz vēl zināju par sudraba mēnestiņu bet aizmirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 (edited) 1) Dzīvoja reiz Sniegbaltīte, kurai bija apetīte - Ziemassvētkos klusi klusi visus rūķus apēdusi! 2) Paskaties uz eglīti, redzi bumbas deglīti? nu ir beidzot klusi, klusi tava dzīve pagājusi! Prieciigus sveetkusJ 3) Šeku reku, kā pa gaisu, Salavecis nāk ar maisu! Maisā ? šampis, zacenīte, Līdzās ? smuka Sniegbaltīte! 4) Salavecim četri vaigi, Divi mazi, divi baigi. Diviem sārtums metas iekšā, Diviem apakšbikses priekšā! 5) Velk ragaviņas vecītis, Sēž iekšā maita zirgs, Tas eglīti ir nograuzis Un tagad, maita, ņirdz. Priecīgus Ziemsvētkus!!! 6) Salavecis iet pār lauku, zandalītes kājās. Iesim bērni skatīties, vai tam visi mājās! 7) Tek rūķim siekala gar kāju, Un Salatētis rokas trin, Kad Sniegbaltīte gandrīz kaila Ap egli draiski svētkus svin! p.s. Es īstenībā neesmu slikts cilvēks. Edited December 24, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Nu bļa. Kas tie pa modernajiem pantiņiem? Pīrāgam, nabagam, abi gali apdeguši! FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Eu, tie pantiņi tak bija veci jau 86. gadā. Reku jums svaigāki, no 2006. gada: Šitie mazie nekrofīli, Izdrāzīs pat ceptu pīli. Sniegbaltīte kārta kokā, Rūķi stājas apkārt lokā. Salatēvs ir sviestā gājis, Munīciju gadu krājis. Labāk taisies projām fiksi, Citād` apdāvināts tiksi! Salavecis specnazs bija, Vai tur sniegs vai lietus lija - Skurstenī tas laidās iekšā, Dušmaņus tur ņēma priekšā. Salatetis ilgi spriedis - Kam man vispar ziemeļbriedis? Prasa ēst un pamanās Dažreiz iedirst kamanās. Salatētis durvju priekšā Nosalis, jo netiek iekšā. Tāpēc svētku dienā dzīvo mājās Ļaudīm kārtīgiem kā klājas. Eglīte, kas mirgo koša, Nava diez ko ugunsdroša. Tādēļ sargi, veci, bārdu, Nesakurin mājā sārtu. Lai kur ietu vecais Santa, Azotē tam sava manta - Puse litra stikla traukā Un vēl sīcene priekš maukām. Sniegbaltīte, septiņ` rūķi Izbesījās, tīrot ūķi: Salatētis kodis sūri, Pietaisījis katru stūri. Izdauzīta loga rūts, Egle salauzīta. Salatēvs, simts gram` uz krūts, Galva atdauzīta. Mazie rūķi bandu bērni Saģērbušies tā kā ērmi Ģedmorozu vairs neklausās, Repu močī, apkārt dauzās. Ja nepadarīts laikā darbs, Vecais Santa paliek skarbs - Rūķus sit, ka dzirkstel`s šķiļas, Cirvis atstāj rētas dziļas. PS: Pie eglītes [ne]skaitīt atkarībā no apkārtējā kontingenta XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Zvanins skan, zvanins skan; Teroristi brauc, Nazis nieree lode piere Visi beerni kauc. talaak gan vairs nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Salavecim kraaninjsh balts, Tomeer vienmeer lepni stalts. Sniegbaltiitei kaajas basas, Tomeer kruutis allazh asas. Zvaninjsh skan zvaninjsh skan, Pazharnieki brauc. Pacelj kaaju apmiizh maaju, Un tad talaak brauc. HEY! Aj es nezinu, sorrY- :jamwn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Šā gada birums: "Šitam trikam es par vecu - Ņemt to smago mais` pār plecu," Drūmi nopūš Santaklauss, Vecumdienās kļuvis gauss. Rokās Ā-Kā-Septiņ`-Četri, Rādiusā simtu metri Ziemassvētku miers ir nācis, Salatēvs kad psihot sācis. SSalatētis slaidu stāju Sper pār slieksni savu kāju, Zilām acīm, gaišu bārdu, Sveicina ar fīrervārdu! Salatēvs ar rūķiem kopā, Visu gadu bijis lopā: Tik kā šķidro maizi rijis, Ļoti neproduktīvs bijis. Atčohnījies svētku gaisā: "Nebūs ielikt ko man maisā!" Vecais, kā pār slieksni nācis, Lamāties un dirsties sācis: "Kas par huiņu, es jebalu, Neciešo šo gada galu, Visiem dāvaniņas staipīt, Drānas sodrējiemi traipīt!" Pīrādziņi savecēja, Salatēvs uz poda skrēja. Skrēja, skrēja, nepaspēja. Brūnu visu grīdu lēja. Korāns Santam padusē, Turbāns galvas virspusē. Neaiztieciet dāvanmaisu, Citād` aiziesiet pa gaisu! Kā mēs toreiz purvu bridām - Santaklauss ar vecām slidām, Es kaut kādām lētām kedām - Egli tā ar nepārvedām. Klāts ir Ziemassvētku galds - Sāļš tur servēts, mazāk salds. Un, lai sāļo līdzsvarotu, Spirtu izdzīt ar` es protu! Sniega sega izpalika Ziemassvētku laikā. Vismaz nesalst galva plika, Staigāt ar` var vienā maikā. Urlas apzog Salaveci: "Stāvi, vecais, kur tu teci? Atdai mobilu, a, davai, Meri kristmas, vsjo, bai, bai!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Šī nakts ir mūsu cerība un māja, Ar saules griežiem jaunu loku sāc. Un pats visdārgākais, sen gaidīts dāvinājums Ikkatram mums ir mīlestības vārds. Zakis vilkam saka klusi, Paiesim uz mezha pusi. Tur uz cuuku tacinjas, Dala visiem pacinjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now