Jump to content
GIGN Forum

Minimovie...


Recommended Posts

nutad tapis mazs minimovie par mani, pirmais par mani un maniem fragiem... taisiits uz aatru roku... neesu nekads pro, tapec fragi ir pieticigi, un ari biezi vien esmu aimirsis pectam demo novilkt kad kas normals sanak, bet nu kpumaa te iis movie par paris momentiem... visi fragi ir no pubiem vakti (gign, kso, netgames)... ludzu bez rupjibaam utt, vnk pasakat kas patika, kas nee...

veiksmigu skatisanos....

http://ftp.netgames.lv/Maukuris/Maukuris_movie.rar

Link to comment
Share on other sites

Nū.... Es uzreiz varu ieteikt volume 0 . Tas ir pats pirmais kas jāizdara... Skaņa bija neizturama...

Video patika, fragi patika (lielāko tiess), mūzika so so... (aktīvāku) 7/10

PS... Tu varētu pateikt/uzrakstīt , kā var dabūt tik daudz asiņu, or tādas sprāgstošas granātas.

Itkā pats biju atradis, bet nekas no tā nedarbojās =/

Link to comment
Share on other sites

Fragi kaut kādi defaultie, ingame sound galīgi iesūkā, sound-track tīri labs. Mapes neder priekš movie, poolday, nu čali tas ir lētu un vēl @ dd2 kad šāvi tos botus no muguras. It kā jau nekas traks, bet nu tomēr, cik zinu, tad ir bijušas tev labākas epizodes @ gign.

Btw, tu esi maukuris?

Link to comment
Share on other sites

Jā jā skaņa ir sūdīga, jo filmēju caur tizlo frapsi, kuram nav nebūt ne labākā skaņas kvalitāte, es jau tā pataisīju salīdzinoši klusi Vegasā skaņu cs`am, bet izrādās, ka vēl klusāk vajadzēja... Visp nost? Nez, mūvijs bez skaņas nav tas btw... gL Maukurim savākt vēl daudz un daudz labākus fragmentus! :)

Link to comment
Share on other sites

Viens moments -3 laikam ,ķipa moments kur macho novāc :D

Pollday CRAZY :D

Ja pirmais fragmovie, - Astotnieks :)

Aga izmanto pats to TotalRecorder, tas ir pilnīgākais sūds, jo uzreiz sačakarē visus skaņas draiverus, pēc tā izmantošanas nākas restartēt PC, lai skaņa normāli ietu... :pizdiblee: Parasti izmantoju Sound Forge 7.0, bet bija slinkums slēgt iekšā šoreiz! :ermm: Nebiju pirms tam daudz ar Fraps strādājis, nezināju, ka iznāks tik švaki.. :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Gaumes lieta taas programmas. Un par gaumi nestriidas, chalji. :thumbsup:

Runaajot par movie - viss bija ljoti labi, iznjemot ingame sound + muuziku [kura man nepatiik gandriiz vienmeer, taa ka to nenjem galvaa]. Prieksh pirmaa darba pat ljoti skataami. Fragi tiiri okej, patika tas -7nieks dd2. :) Nu visaa visumaa mazliet piestraadaat pie skanjas, kvalitaates & sh!t un buus forshii. 8/10

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...