Jump to content
GIGN Forum

Sveiki!


Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

Gribētu lūgt nelielas admina tiesības (votemap, xslap un xslay). Man ir 16 gadi, spēlēju gign apmēram 2 gadus un uzturos serveri samērā bieži. Pēc tiesībām radās velme, tad kad gign sāka pamatīgi lagot un cilvēki sāka pazust kā arī admini( parasti pēc 24.00)

Votemap - Pēc 24.00 tauta sāk lēnam pazust un nav neviena, kas uzmet voti(publiskais votemap arī nelīdz, jo vajag 14 balsis, kuras nevar savākt, ja ir 4 cilvēki serverī ^^) tāpēc es varētu būt labs kandidāts, jo spēlēju bieži pēc 24.00

Slap, Slay - Arī pēc plks. 24.00, kad paliek 5 vs 5 vai vel mazāk ir diezgan garlaicīgi, ja kāds ir freefrag vai arī nedomā pildīt misiju un nolien stūri līdz raunda beigām. Tas vnk bojā citiem spēli.

Neesmu nevienam adminam uzbāzies, lai mani atbalsta, tāpēc, ja kāds atrodas, lai aizliek kādu labu vārdu, ja tāda nebūs tad varat droši dod man atvaļinājumu būšu pelnījis ^^

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

slap/slay varētu iedot, bet tu jau pats līdz beigām katru raundu velc. :)

miedziņš nav tāds krāns, kā vairākums viņa vecuma puišu, sakarīgs, spēlēs laikā neliek par sevi manīt, ja nu vienīgi ar kādu nereālu hedšotu, bet tā sakarīga persona. nu es ar varētu atbalstīt mazo censoni :)

Link to comment
Share on other sites

Kā izpaužas tā mana diršana? Es kādu visu laiku nolieku vai kā? Bieži kko bucheram pasaku preti, jo viņš pats visu laiku kaitina, bet to pat nevar nosaukt par diršanos. <_< Esmu apmulsis!! :ermm: Un sorry, bet neatceros kad butu ar tevi kopā spelejis! Vai arī tavs niks ir ry.?

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

kas man vel logfailus vajadzes meklet, lai paraditu, ka dazbrid tavs bazars no malas izskatas.

mans raksturojums - cilveks ar proavakativu valodas runas veidu. Adminam tadam nevajag but.

Link to comment
Share on other sites

rayus nepastaav iespeeja, ka tu kaut ko jauc! Jo ar miedzinju esmo daudz kopaa speeleejis... nereti vinsh pat vispaar mapes laikaa uzraksta divus triis teikumus! Es vinju zinu, kaa laabu speeleetaaju ar labaam maniereem!

No manis REC...

p.s. varbuut es esmu kaut ko palaidis garaam! :blink:

Link to comment
Share on other sites

Man Miedzinjsh arī vienmēr licies kluss, kas vispār neko neraksta. Ja uzraksta spēles laikā kaut ko čatā, tad tikai par tēmu. Nezinu, ko rayus viņā tādu būs sliktu saskatījis. Bet nu... neesmu arī tik daudz viņu manījis, lai varētu dot savu štengro rekomendāciju vai nerekomendāciju, tāpēc palikšu neitrāls ar noslieci uz nelielu plusiņu.

Link to comment
Share on other sites

Ja rayus neko nejauc, t.i., nesajauc miedzinju ar kādu citu spēlmani tad, domāju, jāuzticas viņam, jo viņa viedoklis te ir visvērāņemamākais. A ļoti iespējams, ka Miedzinjs izturas labi tikai tādos brīzos, kad blakām ir kāds admins vai oldschool spēlmanis..

Link to comment
Share on other sites

es drīzāk domāju, ka jauc... JO Miedzinjsh ir tikpat kā Fruktinjsh :D un fruktinjsh ir taads fruktinjsh, ka maz neliekas :)

kā jau alwis teica, tad es reti, kad redzu, ka viņš vispār k-ko ieraksta čatā.

ali, to viņš varētu darīt, bet nekad jau nevar zināt, kas slēpjas zem nikas "izdomā pats" ;)

EDIT: nav tāda iespēja uzlikt, ka pats pubs uzmet gag Bucheram? es nez, bet liekas, ka no viņa vairāk problēmu kā jēga, tiesa gan, kāda jēga var būt no mistera votemap?!

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

nu ok, moz ari jaucu <_<

nu jaa Miedzinjsh niku var uzrakstit Miiedzinsh, Miedzinish, Miedzinjs, Miedzinsh. Skaidrs, ja galvojat ka dzeks ir ok, tad ok. Moz esmu parskatijies nika rakstibu.

Link to comment
Share on other sites

Nu zinu, ka ir bijushi gadijumi, ka raksta kads niku Sniedzinjsh, vai viens bija Miedzinsh, kursh teica, ka shis niks vinjam jau entos gadus (bla bla), ka ari ir bijushi gudrishi, kas sadusmojas un doma ka man wh, un raksta niku (1)Miedzinjsh domadami, ka sabojas status :pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

Varbūt kāds no galvenajiem ko teiks? :ermm:

Kā arī šodien biju nedaudz izbrīnīts par Hollow, baibas, set, lavrx attieksmi!!

Serveri viens čalis skraida ar aim + wh, viņu aiziet papētīt hollow, bet pec briža mistiski pazūd, pec tam lavrx, bet nenobano :slap:. Baiba tik paprasa, kas viņam, es pasaku wh, bet tālākās darbības nekādas!

Negribu sūdzēties par adminiem, bet varbūt varētu man iedot klāt ban tiesības? Ja neticat, ka viņam bija aim

ieejiet čīteru ziņošanas sadaļā un skatieties paši ( Manuprāt tur vairs neviens neapgrozās :unsure: )

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

tad kad es viņu skatījos, viņam nekā nebija, tad man bija jāspēlē clan war. redzēju ka nāk ba1ba, viņai ban tiesības ir.

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Vareetu buut, ka es kljuudijos un nenobanoju, jo pagaidaam esmu jauninjais ar ban tiesiibaam, veel nedaudz raustos nobanot kaadu pro papu! Un tas dzheks arii labi sleepaas (es ceru, ka mees pa vienu runaajam) karoch kad nespecto tad riktiigi krushij kad specto tad tipa normaali speelee +- viens frags roundaa taadeelj arii es nodomaaju, ka chalim vienkaarshi paveicaas tajos dazhos roundos taadeelj arii nebanoju!

P.S. nee tomeer es to sniperu neskatiijos, ja es iegaaju specos tad tikai tapeec lai izeestu auksto zupu! :thumbsup: Bet man taa liekas ka vinju max vai kaut kas nobanoja tomeer!

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...