Jump to content
GIGN Forum

Traffiks Arii Grib Jaunu Kompi ^^


Traffic
 Share

Recommended Posts

Apskatīju topiku, kuru Endijs bija uztaisījis un jūs viņam visu tik smuki izstāstījāt, kas un kā, ka es arī iedomājos par jaunu kompi, galvenokārt jau dēļ TF2.

Tātad saliku es kopā šitādu mixu:grozshs4.jpg

Katra prece:

Videokarte

ventilators

korpuss+barošanas bloks

HDD

RAM

procesors

mātesplate

Kāds lūdzu paskatieties šīs preces un pasakiet, vai tur viss iet kopā, vai nebūs tā, ka kaut kas neies kopā kā vajag, vai arī vot tā un tā prece ir ar diezgan sliktu firmu, var nojukt etc. Kā arī, vai nēsmu kaut ko aizmirsis, kas ir nepieciešams. Izņemot monitoru, DVD, peli, klaviatūru, tumbiņas. Tie paliks vecie.

Kā arī es te salīdzināju divas videokartes. Cenu starpība ir ~7ls. Pašlaik es izvēlētos lētāko variantu, bet vai tur ir kādas vērā ņemamas atšķirības ar ko 1. ir labāka, vai 2. sliktāka?

Bilde - salidzzc8.jpg

Un vēl, vai es ar sādu kompi GTA IV varēšu paspēlēt?

Link to comment
Share on other sites

Videokartes ar HEAT PIPE dzesēšanas sistēmu reāli sūkā, jo diezgan ātri uzkarst. Veņķikam tomēr ir savs plus. Lai arī vidaki ar ventilātoru ir krietni skaļāki, tie tomēr nesalīdzināmi labāk dzesē, līdz ar to grafika ir krietni labāka(mazāk lagu), video apstrāde notiek daudz ātrāk. Tam vidakam pa 134 Ls ir HDMI, kas nākotnē noderēs... ;)

Edited by `MaX`
Link to comment
Share on other sites

Varbūt vari pateikt, kam tieši tas HDMI noderēs? bet man tā pat skaidrs, ņemšu es tad dārgāko VGA.

A ar portiem viss ir kārtībā? nav tā, ka VGA neies, vai rams vai vēl sazin kas? Ar to barokli pietiks? Mātesplate ir sakarīga? Cietais ir sakarīgs? Nēmu pašu lētāko kāds bija ar 250GB

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

nez, man liekas, vismaz Samsung cieto ieliec.

pārējais nu tā.. + - ok.

pa to barokli, da velc viņ zin, var a neizturēt.

nu.. itkā nekā sarežģīta nav salikt visu to mantu kopā, bet ja rokas trīc, labāk nemeiģini :D

labāk sarunā kādu čomu palīgā, pa pāris aliņiem. (tas atgādina, kā es parasti benčikam pārlieku Windozi. parasti tas beidzas ar norm štīmi jau :10cm: )

Link to comment
Share on other sites

vo šito es kaut kur jau atceros. Strīdējās macho vs bariņu, kas par samsungu teica sliktus vārdus. Tagad arī ir atšķirīgi viedokļi. Ko tad lai es ņemu? Un kas ar barokli ir? W nepietiek, vai firma ne tāda?

A tagad man stāv arī maxtor cietais un nav vispār bijušas nekādas sūdzības. man šis kompis ir jau ~6 gadus un ar cieto nekad, nekādas problēmas nav sanākušas, bet es jau nezinu, kādus tagad viņi ražo.

Link to comment
Share on other sites

A tagad man stāv arī maxtor cietais un nav vispār bijušas nekādas sūdzības. man šis kompis ir jau ~6 gadus un ar cieto nekad, nekādas problēmas nav sanākušas, bet es jau nezinu, kādus tagad viņi ražo.

SEAGATE!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

kompi vēl nepasūtīju un pa to laiku abas videokartes tur pazuda un citu labu vairs tur nav, tāpēc pārgāju kompja meklējumos uz metaleks.lv un atdūros pie tā, ka par mātesplatēm neko nezinu. Vai man pirkt pa 30ls, vai pa 50ls? Ko nosaka tie DDRII un DDRIII?

Kā arī žēl, ka viņiem tur nav konsultanta, ar ko var pačatot, jo neiešu jau es pie m79 konsultanta, lai viņš man metaleksā saliek kompi.

Varbūt kāds var kko salarīgu salikt kopā? Summa ~ 400ls ne vairāk. Draivu man nevajag, atstāšu veco. Ramu 2GB, VGA es itkā šo noskatīju, bet ja kāds var ieteikt labāku variantu, tad aiziet! HDD pietiks ar tiem pašiem 160GB, proci core 2 duo. Itkā jau visu es pats esmu apteicis, bet es nezinu, kuras ir kvalitatīvas un labas lietas, visvairāk jau man nav nekādas jausmas par to mātesplati.

Link to comment
Share on other sites

Varu pateikt no personigas pieredzes:

Ja tu kompi pats saliksi un tev visu skaisti atvedis m79, bet problema bij kad viss bij salikts un pec install windows meta zilo ekranu wtf :F

Problemu uzgajam ram, mates platei nepatika konkretas firmas razojums kaut gan sloti utt viss okej. Par laimi labais m79 vareja konkreto dienu laika apmainit, ko ari izdariju tagad viss okej.

Visvairak, ja velies stradajosu kompi skaties RAM, jo ar citam sistemam chakara ir mazak.

Link to comment
Share on other sites

Erm. RAM Kingston - tas ar ir primārais, kas garantēs, ka zilo ekrānu nebūs, tā ka par to vari neuztraukties.

Par videokartēm - silti iesaku pagaidīt ar datora pirkšanu 2-3 mēnešus - ap to laiku 8800GT būs nokrities līdz tādai cenai, kā šīm MSI. Vai arī pieliec tos 50 ls un nopērc uz reiz 8800GT. Lai cik laba būtu 8600gts un 8600gt -ar 8800 sēriju tās nav salīdzināmas.

Edited by Surr
Link to comment
Share on other sites

Offtopiks - kā var zināt, vai man VGA nav nosvilusi? Es ar 7600GS TF2 spēlēju ar fps 10-20 dažreiz nokrīt līdz pat 6. Vakar ieliku veco VGA, Fx5200 un man fps bija bik labāks, vismaz nebija tā, ka spēle iekaras. Šodien ieliku atpakaļ 7600GS un TF2 video settingi automātsiski viss saliekas uz high, kas ir rekomendētie iestatījumi, tā itkā man tā VGA to spēli pavilktu ļoti labi, bet es zinu ka tā nav un salieku visu uz minimumam, bet fps tagad ir vēl trakāks, kā bija pašā sākumā, tas noteikti arī tāpēc, ka tagad nezinu kāpēc visiem cilvēkiem ir tāds spīdums, ko nezinu kur var noņemt, jo pilnīgi visi settingi ir uz low.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

enīveij, es pārdomāju un laikam pirkšu xbox 360, jo negribu čakarēties ar pc likšanu kopā, savādāk būs kā pirmīt, ka man apgalvo, ka viss iess ļoti labi, bet beigās izrādās, ka kaut kas negrib ar kaut ko draudzēties...

Te kādam varbūt arī ir xbox 360? Mani interesē, kam tam ir vajadzīgs HDD? Kā skatījos, tad core komplektam hdd līdzi nenāk.

Link to comment
Share on other sites

kad taisiijosa pirkt pc, saakumaa izurbu cauri boot forumu un veel paaris webus, lai rastos skaidriiba kas labaaks un izdeviigaaks, un tad tikai pirku detaljas... viss darbojas nevainojami jau 2.5gadus

traffic no tavas puses shaadi topiki ir itin biezji..neesi ciris un vienreiz saac k-ko lasiit!

Link to comment
Share on other sites

Lukesh, viens no iemesliem tam varētu būt tas, ka tu man sabāzi galvu pilnu ar nepareizu info tad, kad es nopirku jauno videokarti. Es teicu, ka man kkas nav kā vajag un ir mazs fps csā, bet tu teici, ka tas ir pilnīgi normāli un tā tam jābūt, tā es arī dzīvoju ar šito videokarti līdz vel šai dienai un cs spēlēju ar ~50fps.

āā un vispār šitais ir 2. topiks. Nu es nez, man jau nešķiet, ka 2 ir daudz.

EDIT: Lukesh, tu domā, ja es izurbtos cauri boot forumam spētu 100% salikt tādu pc, ka visas detaļas savstarpēji draudzētos? Nedomāju vis, tāpēc man būtu vajadzīgs kāds eksperts, kas to varētu apstiprināt, bet tākā mani jau 2x piečakarēja, tad nevēlos vairs čakarēties.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

AMD/ATI Radeon 3850 karte, bliež visus Džīforsus ārā!

pilnīgākās muļķības. ati, kopš brīža, kad amd to pārpirka, visu laiku ražoja visādas (nu, neteiksim- ļevās) videokartes, kas, nu vienkārši nevarēja konkurēt ar 8ajiem GeForce'iem kuru cena bija atbilstoša to spējām. Bet tagad viņi izlaida 3850 un 3870 (šis laikam vēl nav iznācis, neesmu interesējies), kas jau ir samērā labas video kartes.

Ja tu nebūtu saklausījies no paziņām, bet izlasījis pareizu aprakstu, tad tev nebūtu tik forši jāpaspīd ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...