Jump to content
GIGN Forum

"izpušķo Gignu!" - Komentaari

worm
 Share

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

godie...

jā, bilde nav slikta, bet galīgi ne pa gign&ziemassvētku tēmu.

Nu kā jūs nesaprotat, ka logo vajag likt kaut ko kas ir raksturīgs gignam + ziemassvētkiem. Nu ja ir smuks sūds (tāds kā tedijam + man vēl patīk tās viņa papildus idejas), tad pietiek tikai ar ziemassvētkiem, bet teiksim godie pēdējā darbā vienīgais kas liecina par ziemassvētkiem ir kaut kāds viens salavecis kas izceļas kā vilks aitu barā uz tā pārējā logo, kas ir galīgi ne pa gign+zsv tēmu.

vot wormam funktieris bija puslīdz pareizs, tikai es par viņu nebalsošu dēļ sasistiem stikliem un skeletgalvas, kas traucē čiksai dzīvot.

nee nu godie vienkarshi owno... ne tikai vinsh nav traapijis ar zilo kraasu (kurai starp citu jabut ir #C4D0DF), bet chalis vienkarshi novelk sviitru... LOL? da kaada jeega no taas apakshejaas sviitras? tad jau labaak izblurot apakshu ar to zilgano kraasu...

Es pats atradu to kā to var izdarīt, vairs nevajadzēs paskaidrojumu! :)

Mēģinu pēdejo reizi taisīt kaut ko, tikai man tā saistīšana ar z-svētkiem nepatīk, jo es nemāku saistīt neko ar ziemassvētkiem! :mellow:

Edited by godiE

a man neviens vairs nepatīk :(

teddija otrais logo būtu ideāls, ja tur tie gign burti būtu lielāki, lai nav tā tukšuma sajūta.

tas pēdējais ir ķipa ok, tāds padrūms, bet man patīk (kas lieliski iet kopā ar tekstu "man neviens vairs nepatīk")

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...