Jump to content
GIGN Forum

"izpušķo Gignu!" - Komentaari

worm
 Share

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

riskam forshi burti, bet joprojam taa pati problema, kas godie - parak liels kraasu kontrasts... lapa tomer ir zilganaa kraasaa ar peleeku fonu, tapec tas ir janjem veraa taisot logo... kaa arii man drusku nepatika taa paarmerigaa fona bluroshana, smukak izskataas, ja fons ir detalizeets un pa teemu

Man, vienozīmīgi labāk, patīk worma viņš tāds interesants, kvalitatīvs. Esmu ievērojis, ka viņa darbi tādi evilīgi vismaz banerim arī kkāds mirons blato, bet tā baig smukī wormam sanācis!

adosi savu hostu man?

Vispar visi darbi bija labi

man nav tads labakais vai sliktakais

doinsky : patika ka tads vienkarsh nav parbaazts bet tomer kkas pieruka

kill 4 you : vnk labs

detectiv : Best

Teddy : Neko pielikt neko atnemt

godiE : Ideja patiik

redex : Labs

samuray : kreisa puse laba butu tada ari laba tad butu ideals

Risks : Vislabaka ideja

worm : ideals variants

:) kāpēc tur pēkšņi tik daudz sasistu stiklu? Un man joprojām nepatīk kā tas skelets izskatās blakus tai čiksai. Vispār, kāpēc tur ir skeletgalva? :) Un sasisti stikli? pirms tam izskatījās kā slidu sliedes ledū.

edit:

vispār es gribētu tādas lampiņas kas pārkarās pāri augšējam menu, kas maina krāsas :D bet nu labi, gribēt var daudz ko :)

nez, gribejaas aizpildiit tukshumu, tapec sasitu stiklus :) es jau pagajushajaa gadaa gribeju shaadu efektu ielikt, vot tik neizdomaju iisti kaa to uztaisiit :P

bet nu skeleta galva ir tieshi vietaa... varbut jauztaisa nedaudz mazaaka, jo patiesibaa tas ir dead-santa ar sarkanu cepuri (cepure neieliida kadraa) :D

worma darbs vislabākais! jau pagāšgad par viņa logo fanoju visvairāk un šoreiz arī. Baigi piesaista man tie darbi kkā. Teddy logo arī ļoti foršs, bet GIGN burti manuprāt par maziem.

samuraya darbs tāds vienkāršs, bet foršs, man patīk. Tikai nesmuki, ka tās zilās līnijas meitenēm iet virs sejas :(

ALI, bet šis jau nav "parastu" cilvēku saits, bet gan CSeru saits, tāpēc tādas kontrziemassvētku noskaņas :D

Edited by Traffic

Kas attiecas uz maniem burtiem, tad es photoshopaa nemiilu straadaat ar tekstiem, butriem, laikam tapeec ka iipashi neesmu ar to njeemies.. savus burtus es uztaisiju taadus, jo negribeeju paarspiileet.. Neveeleejos uztaisiit GIGN pa visu logo, tapeec panjeemu taa ar meeru... Par to ka manam logo neko nevar pielikt, nav taisniiba, man tur idejas galvaa grozas vairaak kaa vaig, kaut vai tagad palasot to ideju ar lampinjam.. es jau sev galvaa esmu iedomaajies kaa tas izskaatas mmmm, laikam vaidzees uztaisiit. Protams, man bija daudz un dazhaadu ideju, tur pret GIGN burtiem kaadu ruukji uzlikt, kursh kipa balsta to GIGN uzrakstu utt... kaadu ruukji kursh kaut ko velk prom no taam egleem... karo4e idejas daudz un dazhaadas :thumbsup:

Kas attiecas uz worma darbu, tad Evil Christamas nerulleeee :lalala: vismaz manaa uztveree. Kaa jau samurays teica: "Tuvojas Ziemassvētki. Tas ir cerību un pārsteigumu laiks." varbuut tomeer kaads ir izveeleejies sevi Grincha lomaa :thumbsup: pasha darba kombinaacija man patiik - smuki pie visa ir piedomaats, apstraadaats..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...