okey32 Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Labdien visiem ,kas iemet aci !. Tatad man tāds jautājum par portatīvajiem - es te jav kādu laiku meklēju kadu vietu kur varētu apstities un iemest aci uz tadiem styligiem portatīvajiem.Ir jav daudz kur visadi web veikali utt. bet es meklēju ko specifisku ar krutu design nevis vnk melnu vai baltu galigi BEZ SOUL. Es gribetu sameklet GAMING laptop kuram butu tads neshvaks un stiligs dizains . . Bec cik esmu skatijies neko neesmu redzejis iznemot vienreiz tadu koinu ferari dizaina lap topu ,kas pa 1000 bija neslikts. Tātad vai kāds nezin kadu labu web shopu latvija kur kas tads apskatāaams vai arī kadu veikalu roga. Sliktakaja gadijumā var arī iesviest kādu arzemju linku ar tadu web shop vai vnk smukas fo4enes ar kautko . thx uzreiz . Brivi izsakieties !. Piemēram sada veida : vai ari kas sads sis ne ipasi bet ari sis man ari patik sis ari tiri ta neko P.S. Ceru ka pareizaja sadala iepostoju , ja ne tad sory !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Dzīvē tas aceris izskatās diezgan paslikti (bet nu tā, iespējams, domāju tikai es). No tevis minētajiem laikam visspēcīgākais ir f1 dizaina laptops. Man kā hp lietotājam tev noteikti jāiesaka hp dv sērijas augšgals Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Man liekas, ka tos zīmējumus un krāsas var tak pasūtīt ne? Painteresējies kādā sakarīgā datorveikalā, ja tā var tad izvēlies portatīvo un tad izvēlies krāsas bildi un citus sūdus pēc patikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 palasi šito http://zparks.lv/lat/apskati/portativa_tehnika/?doc=1242 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 Ja paldies . Hp tiri man ari patik ,bet domaju ari par Dell viniem ir tadi kruti design piem nesen iznacis WOW style > Horde un aliance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 Vari brivi izteikties ka jav teicu !. Redzi taja airo.... grafikas servica es tur varesu dbut kautkadu bilditi uz sava kompisa bet es vairak gribetu. Ka vinam butu kas vairak vins pats izskatitos cool. Pat ja 30%. Bet tas ka kuram citam vnk un prasti jaudigi vai ari citiem ka man style . JO fakstiski man jav ir jaudigs PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Nuuu mans viedoklis ir taads, ja tev ir nauda kuru istenibaa nav kur likt vari nemt jau gatavu special edition pc, jo protams cena vinjam buus augstaaka. Bet hey, tu buusi krutaaks tur shaubu nav, tachu ja vnk negribi buut ta kaa apkartejie vnk uzliec kaadu bildi virsuu Istenibaa, ja kadam ir dabuunama info par to aerografiju lv prieksh portativajiem, padodiet sheit zinju es arii labpraat kaut ko uzliktu virsuu inchiigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 Saproti man vnk ir savs norm PC ar labam ieksam man tikai vaig portativo ar ko var ieiet protams ieksa un varbut pa reizej uzraut kadu splei cs utt. bet es 99% gribu lai vins izskatas cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 bet es 99% gribu lai vins izskatas cool Nu ja man buutu lieka naudinja noteikti nemtu Lamborgini edition pc, vot ar to tu buusi kruts ! A panemsi kaut kaadu superman vai WOW nu domas, kad veel beerna prataa Es tev saku, ja tev pasham ir labs portativais jau, nah veel vienu nemt ? To naudu labak iztere ziemassvetku davanaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 okey... man liekas, ka tu te tikai zimeties megini, bet reali tie 1000Ls tev nemaz nav un labi ja varesi nopirkt latvija razoto gauju par 390Ls! Bet nu lai nebutu oftopiks, tad tagad krutakais laptops ir dell xps m17 mobile gaming supermacy http://www1.euro.dell.com/content/products...;l=en&s=bsd Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 LoL es negribu pirk Super men xDDDD. Un nejav man ir 2 portativie es saku ka man vniens ir Majas PC lielasis . otru es gribu portativo !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 . otru es gribu portativo !. a es gribu lidmašīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 zurnala NEXT lasiju par lamborgini edition,nu tas pagaidam jaudigakais kadu man nacies redzet + vel dizains,cena 2000ls. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 (edited) And so ? Es gribu zemudeni. AR LOMBARDINI EDITIONS Edited December 19, 2007 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Klau... ziemassvetku pi%^$^$ superrembo 2 hollow 3... tad cik tev isti ir tas naudinas laptopa iegadei? Vari nopirkt pedejo miskasti un pats apzimet, ja gribi but stiligs. Pastav ari iespeja ar cnc iegravet kaut ko stiligu. Beefs Es gribu zemudeni. AR LOMBARDINI EDITIONS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Toshiba Qosmio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Es ar labprāt savam kko uz vāka ljautu kādai iestādei ukjecerēt virsū... ir kāds info kādam par šo ?? vienk jau nobružājies :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Es arī kādreiz gribēju Kameronu Diazu! P.S. Piekrītu bīfam, ka nauda šamajam nav. Ja arī ir, tad ne paša pelnīta. Tukša diršana šitas viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 P.S. Piekrītu bīfam, ka nauda šamajam nav. Ja arī ir, tad ne paša pelnīta. Tukša diršana šitas viss! bļe, jurko, beidz spamot vecos topikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts