fRee banned Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 labi es iegaju gamerx tur vis ok visu ieienstaleju pec tam beigas izlec ara cold open file hl2? kas ta pa fignu kachaju no gamerx.lv !pasak ludzu, kas jadara lai ietu? janovelk vel tie visi patchi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Jaa, iedomaajies - jaanovelk tie visi patchi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRee banned Posted December 11, 2007 Author Report Share Posted December 11, 2007 un tad ies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 (edited) Nee, neies. Tev nav lemts speeleet TF2, jo tu noraavi gign'aa banu un tagad tu vairs nevareesi speeleet nevienu online speeli. Un vispaar tevi driiz atradiis un es negribeetu buut tavaa vietaa, kad tas notiks. Taapeec varbuut vienkaarshi panjem un pakaries? Taa visiem buutu labaak. p.s. Tu esi stulbs vai izliecies par taadu? Vari neatbildeet, shkjiet, ka zinu atbildi... EDIT* Es tachu teicu - vari neatbildeet. Edited December 11, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRee banned Posted December 11, 2007 Author Report Share Posted December 11, 2007 EZZI PRICHOM ES TUR VAINIGS LAI BRAUC KO VINS MAN IZDARIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 p.s. Tu esi stulbs vai izliecies par taadu? Vari neatbildeet, shkjiet, ka zinu atbildi... EDIT* Es tachu teicu - vari neatbildeet. Ko tu vari lekties visiem auguma?? Ja cilveks nezin, tad palidzi!! Tu esi baigi krutais ?? xaxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 WMP a kā savādāk dauņiem palīdzēt? Viņam pasaka, ka jāuzliek patchi, bet viņš vēl prasa, vai tad ies!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Nja. Nu ja jau tu mums esi tik gudrs, tad luudzu pamato savu superiigo viedokli. Ak jaa, un saakumaa tu vareetu palasiit manus postus, manus topikus un visu paareejo ko esmu rakstiijis un tikai tad kaut ko taadu teikt. Runaajot teemaa - es lecu visiem augumaa? Taatad viens chalis = visi? Interesanti. Nu piedod, ka apvainoju tavu draugu fRee banned, bet diemzheel tavs draugs nav apveltiits ar iipashi labaam smadzenju darbiibas speejaam un ja tu palasiitu ko vinjsh shajaa forumaa ir paspeejis sarakstiit, tad tu varbuut saprastu manu nostaaju pret vinju. Un nepietiek ar to vien, ka vinjsh ir gariigi atpalicis [vai vismaz ljoti censhas par taadu izlikties], vinjsh veesaa mieraa piespamo forumu ar saviem suudiem. Un man ljoooti nepatiik ne viena, ne otra suga, tieshi taapeec arii mana attieksme ir taada kaada vinja ir. Ja cilveeks nezina, tad paliidzi. Hmm. Vai es vinjam nepaliidzeeju? Neraugoties uz to, ka vinjsh manaas aciis ir pilniigs un galiigs daunis, vai es vinjam nepaliidzeeju? Paklau, tu vareetu pameegjinaat izburtot ko es uzrakstiiju kaa atbildi uz vinja jautaajumu un tikai tad saakt smirdeet. Veel tu vareetu palasiit veel kaadu manu postu, varbuut tu saprastu, ka es vienmeer censhos paliidzeet, ja kaads kaut ko nezina. Protams, tik cik ir manos speekos. Runaajot par krutumu. Es gan apskatiijos, ka tev profilaa rakstiits - 21 gads. Bet peec shii te mani kaut kaa maac shaubas. Eniivei, luudzu ned!rs, ja ne suuda nezini. Paldies jau ieprieksh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 (edited) Saksim ar to. Cik reizes esu izlasiijis ka tu tadiem nuubikiem ka vinsh lec auguma (nu lab tu vinjam palidzeji) bet tavaita. Vinsh nau mans draugs, un pirmo reizi redzu. ja man ir 21, un bralim ir 15. Taka neatbildu ko vins ir sarakstijis te! Edited December 13, 2007 by WMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Un cik reizes tu buutu to redzeejis? Tu vareetu beigt runaat bezteemaa un saakt pieraadiit kaut ko ar konkreetiem faktiem, citaadi viss tavs teiktais ir tikpat veertiigs cik maize ar tomaatu, ko tikko apeedu. Ak tad shitaa. Jaunaakais braalis sarakstiijis zem tava nika visaadas dumiibas un vinjsh tagad ir sliktais. Ljoti interesanta argumentaacija, bet varbuut tu vareetu beigt d!rst un atbildeet par sevis teikto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 chilll. Atceros, ka es ar eziiti kkad (jau aizmirsu kur ) padiskutējām , bet tad arī pats biju vainīgs, tā kā es nebūšu pierādījums Lai gan šoreiz eziic bikiņ pārspīlēja ar tām diršanām Un par tēmu: manuprāt, ja neiet bez patchiem, tad nebūs labāk, tos uzinstalējot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 (edited) Cik reizes esu izlasiijis ka tu tadiem nuubikiem ka vinsh lec auguma (nu lab tu vinjam palidzeji) bet tavaita. Vinsh nau mans draugs, un pirmo reizi redzu. ja man ir 21, un bralim ir 15. Taka neatbildu ko vins ir sarakstijis te! Mann tommer liegas kad tev nau 21 un ka tu mello... Edited December 14, 2007 by Surr Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 surr tew bija jaasaka ""kad tu mello'' n000000b ps.s,. eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 (edited) Jaa, Edd, es tevi arii miilu. Edited December 14, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now