Jump to content
GIGN Forum

Tiesibas


forces
 Share

Recommended Posts

***Labdien*** biggrin.gif

----------------------------------------------------------------------------

Gribu iegut paris admin komandas : xslap , xslay , x_votekick, x_votemap ,

xslap , xgag. smile.gif

----------------------------------------------------------------------------

Usu serveri pedejo lajko speleju ka apkalvots !

*Man lekas ka ta serveris ir vis forshakajs ! ne vienu rejzi ne esmu redzejis te chiturus !

*vel ir laba sistema /iedo

*un vel daud ko labo smile.gifthumbsup.gifthumbsup.gifthumbsup.gif

----------------------------------------------------------------------------

*Speleju darbenos 3-5 stundas ! brivdenas 4-9 stundas !

un vel daz rejz pilnas naktis ! smiliez.de_2477.gif

Link to comment
Share on other sites

horcry tad tu saki ka teisiibas nevaig dot nevienam vairs, tagad jau speeleetaajam, ko piemeeram es pirmo reizi redzu uzreiz REC ?

Ti dumae6 cto moj REC povlijaet na sudjbu ego? Ja tebe mogu datj sto procentov cto admini ne obrosajut vnimanija na eti dolbanie reci mad.gif Pustj daze vse igroki postavjat komunibudj REC vseravno poka igrok ne priedet na tusu ili ne budet ohereno igratj ili ne budet znakom iz adminov s kem to, I ne vipjet kruzocku piva vmeste za stolom TO PRAV NE VEDATJ I V PAMINE confused.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest blody

vai tik tas nav flyers a.k.a. egyptian un veel tie nebeidzamie niki kurus neatceros..

runas stils katraa zinjaa ieziimeejas ar tadu pat ?losismu?...

Link to comment
Share on other sites

Ta, man jau ir apnikusi sietie bezsmadzeni, kuri jauta tiesibas, cik noproti visi, kas jauta tiesibas spele cs un, lai vini varetu normali spelet, vini pieregistre niku un, kad pieegistre niku tur ir teikts: TU VARI NOPELNIT VOTE TIESIBAS, tad kapec te visi jauta kautkadas xslap, xslay, xkick, utt? + tev vel tas pasas vote tiesibas ir janopelna!

Link to comment
Share on other sites

smiliez.de_2523.gif

mm.. forces.. a kapee tev taas tiesiibas ir vajadziigas ? a ? tev liekas ka paaraak maz adminu ir uz serva ? smile.gif

un btw Horcry.. malacis.. saprati ka no taviem postiem te nav nekaadas jeegas.. tagad tikai luudzu aizdomaajies tik taalu lai vinjus neraxtiitu..

Link to comment
Share on other sites

^ali^ pret smile.gif ! cool2.gif delo bylo tka ! sna4ala ja igral na cs.gign.lv ! potom kak vzali v klan devia ! ja po6ol igrat' na games.devia.lv !!! a se4as ja uze ne vkalne devia ! i igraju tolko na cs.gign.lv ! i na danij moment ni sabirajus ni nakom iz drugih serverov igrat !

Link to comment
Share on other sites

FreeLance es nizninu cik daud ir administatrus ( bet lekas ne loti daudz ) sad.gif . Kad es speleju ( tas ir loti daud pedejo lajku ) . Adminus ir 1 vaj 2 ! ( daz rejz nau ne viena ) . Un kad nau administratra daud cilveki sies ja ir uzlikta bumba ( vaj T ne iet pec bumbas ! ) Un gajdit un skatites ka vins sez viena vieta 1-2 minutes nau patikami !

Jusu jautajums :

1)mm.. forces.. a kapee tev taas tiesiibas ir vajadziigas ?

*Laj slep'otu te kuri ne iet aiz bumbas vai ne defuse bumbu !

2)tev liekas ka paaraak maz adminu ir uz serva ?

*Ja.Man lekas ka serveri ir maz administratru ( vai daudzake ne spele )

Vel jautajumi bus ???

Link to comment
Share on other sites

smiliez.de_2477.gif blood nu.

tā kā abi pārējie šobrīd aktīvie topiki nav tik piespamoti, kā šis, izlēmu izteikties te. kaut arī doma attiecas arī uz shot un blurry.

jūs gribat admin tiesības. nu, saprotams, ka gribat, kurš ta negrib. bet te jāpiezīmē, ka vispār parastais scenārijs ir tāds: vispirms dabūn vote, tad vari domāt par pārējām. nu bet labi, man personīgi po, un taisnība jau ir - ko ar voti izdarīsi?

jūsu argumenti ir spēlētāju izkustināšana un adminu trūkums serverī. a vot redziet, kā ir: abas problēmas patiesībā saplūst vienā - admina nav, tātad nav arī kāda, kurš slapotu. tagad palūkosimies uz problēmas sakni. acīgie (šie 3 puiši sevišķi acīgi tomēr laikam nav) būs pamanījuši worma teikto. TAGAD IR VASARA. BLOOD, nu. daudzi admini nav rīgā, respektīvi, pie kompjiem/neta un tāpēc nespēlē. so what? ja kāds izdara nopietnu pārkāpumu, tad lūdzu, nosūdziet viņu, te ir speciāla sadaļa, un viņš tiks nobanots vai hvz. bet adminus, lai arī patlaban dažbrīd jūtams viņu iztrūkums, jaunus nevajag. lai arī ir tādi, kas šos pienākumus varētu uzņemties.

vispār manuprāt varētu pat lock'ot šo "tiesību" sadaļu ciet. bet to, protams, neizlemju es. ceru, ka turpmākie īdētāji ņems mani vērā happy.gif.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...