Jump to content
GIGN Forum

forces

Mirstīgais
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

forces's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Hi all.. u menja problema.. davno ne igral v cs.. rewyl poigrat i hotel vernu registaciju nicka, a tam prosit srazue Apstiprinošais kods .. on prihodit na staryj e-mail ego uze 5let kak netu prowu perenesti moj e-mail s [email protected] na [email protected] .. chtoby poluchit Apstiprinošais kods
  2. Cau Gribu tiesibas uz gign.lv ! tapec ka ir daudz citerus ! Es gribetu dabut votekick voteban ! Es visus citerus nosutitu bana un butu norms server ! Tagat nau intereses spelet ;( Chiterus ir daudz ;(
  3. Man takat ir mazlet smekligi ! Aceros bija lajks kad Worms mans patejca gignema nevjag bus najda un es tev ne parodus tiesibas ! Bet jums parko vjag maksat ir ? par arendu ?
  4. forces

    To Worm

    Man takat ir mazlet smekligi ! Aceros bija lajks kad Worms mans patejca gignema nevjag bus najda un es tev ne parodus tiesibas ! Bet jums parko vjag maksat ir ? par arendu ?
  5. nu iedo pliz ! Es kad rajstiju man patejca vajag maz pagajdit ! nu es pagajduju 2 menesus un uzraksitju
  6. buche ja tu necii ne vajag ! Bet es speleju !
  7. ***Labdien*** ---------------------------------------------------------------------------- Gribu iegut paris admin komandas : votekick , votemap ---------------------------------------------------------------------------- Usu serveri pedejo lajko speleju ka apkalvots ! *Man lekas ka ta serveris ir vis forshakajs ! ne vienu rejzi ne esmu redzejis te chiturus ! *vel ir laba sistema /iedo *un vel daud ko labo ---------------------------------------------------------------------------- *Speleju darbenos 3-5 stundas ! brivdenas 4-9 stundas ! un vel daz rejz pilnas naktis !
  8. EDD un ExtraOrdinary ! Es gribetu laj mani izveletos no 30 cilvekem !! Es ne domaju ka mani izveles !!!!
  9. ja dumaju ! uz 20-30 ludje toka 1 poly4it' r-slot !!
  10. code eto esli nahidit u tebaj na kompe 4ity kaijto to pi6etsa code [ nome ]
  11. Outsider mna lekas kas tev tas bus par daud .....
×
×
  • Create New...