Jump to content
GIGN Forum

Intel Core 2 Duo Vs. Amd Athlon 64

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

njem kaut vai kaadu kjiinas briinumu ja gribi, bet es personigi nenjemtu neko citu iznjemot Intel :meele: esmu pietiekami daudz ar kompjiem njeemies un vienigais iemesls lai panjemtu amd ir opteron... protams, ja tu tetri taisies spelet, tad tev gluzhi vienkarshi ir pohuy, bet ja tu taisies Crysis speleet uz 1680x1050 uz HIGH detalizaciju ar ieslegtu AAx4, tad tie dazhi fps patiesibaa diezgan daudz ko izskir

Pa medium uz dx9 vaidzētu iet normāli, galvenais neliec vistu un dx10, savādāk tev to spēli laidīs uz ceturtajiem piksel šeideriem un tad tev tur viss pa low kanpi ies, droši vien...

Es redzēju, kā dzeks ar 8800gts 2gb ddr2 un am2 x2 5600+ uz 1280x1024 un visi diiteili pa max mierīgi spēlēja :)

Ja negribas tev neko ūberkrutu es tev iesakuņemt radeon x1950pro, ļoti lēta un laba.Un crysis arī vēsi var paspēlēt.

Edited by m3rsy

pfffff tehnoland preces par taadu naudu var pats salikt elkoraa daudz labaaku kompi un cik paziistu tehnoladn vinjiem 70 % kompjiem 3 meeneshu laikaa nojuudzas maates plates pats kaadas 3 reizes agraak gaaju mainiit beigaas apnika un saliku pats pc :mIm:

hmm cik es biju dzirdeejis xp atbalsta tikai 2 gb ramu :pizdiblee:

normaals korpuss ar neoniem elkora maksaa paari pa 100 ls :lohs:

Edited by R3d.L1ne

vispār tādu nevaru atrast, bet ok.

pieņemsim, ka tā ir labākā no tām ko saucu.

1. Tā karte stipri atpaliek no tā datora, ko tur taisies būvēt augšā, līmeņa.

2. 600 sērijas kartes slikti strādā ar directx 10 spēlēm.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...