Fake^ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 taatad es ielaadeeju speeli no outlaw un veelos to ieinstaleet datoraa Bet vina saglabaajas daudz mazos rar un unknown failos Kaa lai vinus visus saliek kopaa? Lai ie speele Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Deamon Tools.. Samekle pirmo rar failu mosk ir vajadziba vinu atarhivet un pec tam ar to progi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Cipruss Tu galīgi dirsīgi izstāstiji. Ja nezinātu iebrauktu nepareizi drošvien. Nesaki 1.) Paņem Daemon Tools.; 2.) Atraro vienu rar failu... - vel domās, ka ar DT jāraro. 1. Atver vienu no daudzajiem rariem un izvelc ( ja tas ir .ISO protams ) viņu ārā kādā mapē. 2. Novelc kaut kur webā Daemon Tools, uzinstalē to, un caur viņu atrodi savu izvilkto .ISO failu. 3. Instalācija drošvien pati aizies, bet ja tomēr nē, tad ej My Computer un tur būs tavas spēles disks vienā no draiveriem. Spied labo tausiņu uz tā un Autoplay. 4. Kaad ieinstalējas spied atkal uz tā diska, kurš atrodas My Computer un zem, kura ir tava igra un spied Explore. Atrodi "Crack" un iekopē to savā spēles mapē. hf. PS: Ja nesaprati tik cilvēcīgu paskaidrojumi, tad.... aj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 mle ja viņš teica ka ir daudz rar faili tad kā var "moška būt vajadzība atarhivēt"? meklē *.rar vai arī *.001 tie ir "pirmie" faili kuri jāatver ar WinRar vai nu ar ko tu tur taisi rar atkarībā no tā kas ir iekšā rīkojies tālāk ja ir ISO(visticamāk tā arī būs) vai kāds cits disk image tad dari kā minority teica ar Daemon tools ja ir exe tad vienkārši palaid Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) da pašol jūs visus dirst, ko jūs bērnam čakarējat smadzenes!!! uzbrauc uz jebkura no tiem daudzajiem saarhivētajiem failiem, tb r00, r01 utt.. Kad uzbrauci spied ar labo peles taustiņu un extract here vai extract files un vis. P.S. pričom te daemon tools? to ir jālieto, kad atver to iso vai mdf/mds failu (visbiežāk), kas ir saarhivēts tajos mazajos failos. Viņš jums to neprasa, viņš prasa, kas jādara lai dabūtu no tiem daudzajiem rariem ārā to failu/failus. Edited December 8, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 es protams nezinu, ko tu domā ar mūsdienīgu, bet tu labāk parādi man vienu, kurai tādas progas obligāti vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 maybe vēlies, lai parādu kādas 200 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ar vienu arī pietiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 min0rity, man liekas jebkurš cilvēks, kuram ir galva uz pleciem sapratīs, ka ar DT neraro. Viņš jums neprasija, lai jūs paskaidrotu, k[ā ieinstlaēt spēli, bet gan, kā atvērt tos daudzos rarus. Btw. iepriekšējā postā man ir skaidri un gaiši rakstīts, kam ir vajadzīgs daemon/alchocol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Iemācies lasīt idiot. Viņš prasīja, kas ir jādara, lai iet spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triplex Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Bet man ir tadda problema ka ne daemon tools nenem preti ne winrar nenem. faili ir unknow.... KO tad.Daemon un winrar ir latest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now