eziic Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Tu tachu teici, ka vairs te nerakstiisi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Davai saligstiet visi mieru un dzivojiet draudzigi, ir tach 1. advente Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 p.s Man smird kāju nagi PPS : Ej dirst ? nunu? Vairāk nevari kritiku panest? Tu jau appisies, solot par pēdējo postu šajā topikā, tāpēc jēga tavam nevarīgajam "ej dirst" vienkārši nav. Par kāju nagiem joks tev arī ir nepārāk izdevies, bet tas jau ir tīri subjektīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) LOL. if only you weren't so clueless. Ali apgaismo to nabadziņu lūdzams. Edit : omg, izlasiju to iepriekšējo postu. Tu vienkārši esi lohs. Ja nezini pat 10% no tā, ko runājam, nemaz necenties būt "smartass" un postot "gudrus" postus. *cough*90% no sarunas risinājās #gign*cough* Edited December 2, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) bļin, space poga sačakarējās. tātad, klausies, dzīvē noderēs: Ja tu kko raksti, tad lūdzu uzraksti pie reizes sava dirst vēlējuma adresātu. Ir tikai cilvēcīgi pārprast. Un tavas jēlības man jau aknās sēž. TAD APGAISMO MANI, VISU VARENAIS VĒNU GRIEZĒJ. ladna, vēl jāizmācās uz rītdienu uzdotais, uz doto brīdi laikam jāietur pauze. Vēl pēdējais: minority, izskaidro man, lūdzu, vārda lohs nozīmi, un nevajag aizsvilties. Edited December 2, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 adresāts pats saprata. PS : more random flames, please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) Tu, ķipa, visus gribi paķert ar savām 100x izmantotajām frāzēm? Tev laikam jau smadzenes no tavas pārgudrības jau pa ausīm spraucas ārā. Ka tik vēl neuzjobņī augšā. aj ladna, teātris beidzies, es eju gulēt, laikam bikiņ iekarsu šajā topikā. ok, viss, ko es vēlos, ir lai tu vsmz pamatotu kaut vienu lietu no sevis rakstītā. ok, see ya. Un kam tad tu skaidrotu? emo? Tādam, kas 3h dienā raud stūrītī sarāvies? Edited December 2, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) PSĪĪĪĪĪH. XD2 rotfl, man tev nekas nav jāpamato. Nosauc kaut vienu iemeslu kāpēc man Tev kaut kas būtu jāskaidro ? Tu vispār te nepričom iedirsies visiem pa vidu. get lost, please ? edit : babaac, stulbi ne ? Edited December 2, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) Jā, būs, būs. A, kāpēc minority vēl nav nobanots forumā? atceros kādu laiku atpakaļ lasīju, ka viņam ir 90% vārnas un EDD's solījās, ka pie nākamās tiks nahrenizēts mūžīgi.. grr.. Editz - jā, ir gan stulbi. Edited December 2, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 labi, chill. Sagaidīsim rezultātus no sharingan, kurš kā tiesnesis ir minority pusē. Man likās, ka būs interesantāk diskutēt, bet ar tevi vnk nav jēga. labi, pīs, negribas ievilkt šito murgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Daudz dirsīs - nobanošu arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) diskutēt, bet ar tevi vnk nav jēga. labi, pīs, negribas ievilkt šito murgu. lol, tāds pusijs. "Negribas ievilkt šito murgu, bla, bla, bla" shut the fuck up.. Tieši Tu ievilki šito sviestu ar savu cenšanos mēģināt ar visiem saviem real life card'iem/random uzdirsieniem parādīt kāds smartass esi. way to fail. edit 1 : "Un kam tad tu skaidrotu? emo? Tādam, kas 3h dienā raud stūrītī sarāvies?" - lol, wtb sakaru tavos tekstos. edit 2 : Ali buč, buč, kk ? Edited December 2, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) vienīgais pussijs šeit esi tu. kāpēc? Tāpēc, ka viss, ko tu māki ir dirst. Real life cardi? Viena frāze par to, vai amnijs irl tev neliktu atbildēt par vārdiem? a moš tev tas likās tik svarīgi tikai tāpēc, ka tas tev iecirta tavā smagajā sirniņā? Tu esi vnk tik stūrgalvīgs, ka ir bezjēdzīgi ar tevi kko pasākt. btw mēs varētu vienreiz satikties un irl aprunāties kā normāli cilvēki, un tad mēs redzēsim, kurš tad īsti ir pussijs? Neticu, ka tu @rl varētu kko pasākt, jo netā jau visi ir varoņi, ne? Edited December 3, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 Eu, es uz IRL fajtu arii ieradiishos, PLES ? /me iedomajas skatu, kaa chutj ne 2metriigais minoritijs ieliecies celjos censhas iesist pa mazo, mataino amniju kursh spariigi leekaajot vicina gjitaaru minority galvas virzienaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) Ahahhahahahaha Jūs visi esat labākie Vienkārši uzlabojāt manu garastāvokli P.S. Beidzot dabuju savu pirmo warnu mūžā! P.S.S. Skam, tev bija prieks vakar iejaukties mūsu diskusījā? Edited December 3, 2007 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Post Scriptum Scriptum ? SkaM bija galvenais varonis tur, cmon. + traktoris, bišk nebesī editot postus 50 reizes? Laikam ar vienu reizi nepietiek, lai kaut ko prātīgu no sevis izdabūtu ārā, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Es neko nejaucos , es vnk uzraxtiju "Kas notie" , a tu uzreiz mani pasuuti 3 majas talaak. Un es taaa iejaucos , ar savu komentaru - ka tu pilnigi paliki sarkans un saaki kautko drst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Te jau vairāk izskatās minoritiy vs. traktorists^ nevis minority vs. amnijs. Esmu neitrāls... bet ir jautri palasīt šito sviestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Un tu vakar teici ka nepiesienies manām kļūdām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 nekad pie tādām lietām nepiesienos, bet tākā tu gandrīz pabeidzi ieraugot kļūdu, ko vēlāk izlaboju, nevarēju noturēties iebāzt šo tev sejā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Tu saprati pats, ko uzrakstīji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 mentally challenged or what? pilnīgi normāli saprotams teikums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) pagpag, es tev prasīju kko. Editoju, jo negribu liekus postus taisīt, tā jau te viss piedirsts. par prieku minority editošu postu (un nevis 50., bet pirmo reizi (šim postam))- šon man bija smaga diena, tāpēc moš savelkam kopsavilkumu un izdomājam, ko darīt? 1 lieta ir diskutēt (jā, atvainojos, ka nebiju tik informēts par bazaru @irc - my bad-), otra zākāt par lohu. Vsp tagad neesmu īpaši skaidrs, tāpēc nemuldēšu daudz- izdomā ko tu pasāksi, jo man jau zaibāāāāl. Edited December 3, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) Tu edito jau uzrakstītu tekstu. Piemēram to par amniju tu noeditoji un pateici general formā. nerunāju par tiem 500 idiotiskajiem jautājumiem, kuru nelasu, jo neskatos 4 stundas vecus postus. EDIT : LOL. Edited December 3, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 āāā, ar tavu lol pat kaķim dirsu nenoslaucīsi. ehh, jāpaēd, un jādodas gulēt Un neizvairies no jautājuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now