Jump to content
GIGN Forum

Laivu Brauciens 7 Augustaa

worm
 Share

Recommended Posts

Sakumaa shis te pasakums bija plaanots ierobezhotaa cilveku daudzumaa, bet izdomaju nafig, lai brauc kas grib...

Tatad shis nedeljas beigaas - sestdien notixies laivu brauciens pa Gauju. Saakums sestdien no riita (izbraucam no riigas ap 9 vai 10), un beidzam sveetdien vakaraa...

Iespejamaas probleemas:

1. Laivas jagadaa pashiem, lai gan kliist runas ka Valmieraa varot taas noiireet, bet es protams tam ipashi neuzticeetos, sakaraa ar lielo laivu pieprasiijumu (var palikt bez laivas ). Ja kaadu tas interesee, zvaniet uz 118 un jautajiet...

2. Gaujas mezhos kliist labs barinsh ar eerceem, tie kas nav poteeti var palikt bez kadiem 10ls atbraucot uz riigu, jo erces parbaude nav leets prieks...

3. Par transportu jarupejas pashiem, mana mashina bus jau parladeeta...

Par iireshanu, butu jarekinaas ar kaut ko zem 10ls (man taa skiet) uz vienu dienu, sanak uz divam dienaam 20ls... ja laivaa brauc 2 cilveki, tad attiecigi sadalam... otra iespeja ir nopirk laivu, Maximaa var pa 25ls dabuut, nav nemaz tik traki pie tam laiva diezgan smuka... vienigi pumpis nenak komplektaa perkot laivu, es to nopirku elkor veikalaa pa 7ls... bet nu gan jau kadam lidzi buus pumpis, piemeram man smile.gif

liidzi ieteicams njemt paartiku kas iipashi nebojajaas, no iepriekshejaa brauciena varu uzsvert lietas ko cilveki njema liidzi un kaa shiis lietas uzglabajaas

1. desinjas - pirmajaa vakaraa bija ok, otrajaa saaka nepatikami smirdeet

2. riisi - sausa bariiba, bet dereja jebkuraa laikaa

3. atri pagatavojamie makaroni - labakais variants celjoshanai

4. grikji - baisi garshigi ar saali sanaaca

5. turistu brokastis - ja apnik grikji, tad ari sho var griezt labi iekshaa

6. dazhada veida cepumi, etc - bez taa nekur...

7. alus - bez taa nu tochna nekur

vairak takaa nenak galvaa uz sitiena

veel par nepiecieshamajaam lietaam:

1. telts diezgan obligata lieta

2. butu labi ja kads bumbu sagadaatu

3. varbut arii lidojosho skjiivi, bija jautri gign tusaa

par teltiim - butu labi ja vienotos gulet vienaa teltii pa divi ja ir divvietiga telts, jo tas samazinatu nepiecieshamo suudu daudzumu kas janjem liidzi. mana telts diemzhel jau ir aiznjemta

pashreiz iespejamais brauceju bars izskatas shaadi: worm, spite + vinjai draudzene no kursa, sarge, big_shit, krishinsh (iespejams), exmiitis (iespejams), macho (maz ticams)

sho nedeljas nogali sola karstu, lai gan mes visi zinaam ka zinjaam ticeet nevar confused.gif

takaa davai nemiizham un stuureejam

Es mosska braukssu, vieniigaa sskrobe ka Symb'a un macho iespeejams nebuus sad.gif Un pie nepieciessamajaam lietaam vajag katla vaaku tongue.gif

P.S. Ja Bijach nebrauks tad jau maz ticami ka buussu, jo sen jau es vinnu grbu satikt unsure.gif

ideja ir ljoti laba un labpraat piedaliitos (jo nebiju uz tusu), ja vien nebuutu darbs un soliijumi viskur doties shinii nedeeljas nogalee. bet, taa kaa ir pieredze braucienam ar laivu tieshi pa gauju, tad atljaushos dot paaris padomus.

par laivaam. valmieraa tieshaam laivas var noiireet, ir pat 2 labas firmas. bet protams, kaa jau worms teica, visdriizaak taas jau ir iziireetas 2 nedeeljas uz priekshu. enivei, iesaku uzmaniities, cik izturiiga taa laiva ir, jo vairaakaas vietaas ir dazhaadi dzelzs suudi samesti iekshaa, betons, akmenji utml. un braucot vienmeer atcerieties uz aatraam vietaam chekot, cik dzilsh apakshaa un vai nav akmenji.

par nakts vietu. kad es pedejoreiz braucu, vienam vecim biju konkreeti forsha apvidus karte, kur ieziimeetas visas teltiim pieejamaas vietas krastos. taadu karti iesaku pamekleet un dabuut, jo taa ir ljoti noderiiga manta kaut vai lai zinaatu, kur atrodies, cik daudz nobraukts un cik taalu vel jaabrauc. bet aktuaala probleema ar nakts vietaam ir taada, ka visaas tajaas ir jau puskilometra raadiusaa nolasiiti visi koki gan no zemes gan sakaltushie no zariem, kurus vareetu normaali dedzinaat. taa ka iesaku panjemt liidzi arii cirvi un apbrunjoties ar pacietiibu malkas mekleejumiem, citaadi nekaada ilgaa tuseeshana nesanaaks, ja buus auksta nakts. un varu dereet jums buus arii šašļiks vai desiņas, ko gribeesies cept.

par siikumiem. galvenaa lieta, kas jaatceras, ir sabaazt visas mantas lielos maisos. tas noder 2 gadiijumos; 1) ja laiva apgaazhas (nedod dievs:) un 2) ja saak stipri liit lietus (ceresim ka bus saulains). veel iesaku netureet mobilos jakas kabataas, jo aireejot esmu redzeejis ka taa var ljoti kvalitatiivi izshvunkaat no kabataam visu saturu aaraa upee. veel viena lieta - ja ir ljoti saulains, atcerieties noziezt plecus un celjus un degunu ar kaukaadu pretiigu kreemu - tas atmaksaasies. ir gadiijies, ka nedeelju saap no taa vien, ka apgjeerbs berzh saules apdedzinaataas aadas vietas.

enivei, neesat jau beerni, pashi gan jau par lielaako dalju pratiisiet paruupeeties.

good luck thumbsup.gif.

visi pedejaa dienaa nomiiza... pashi vainiigi, brauciens bija ok, vienigi es nedaudz paarrekinajos ar distanci kas mums janobrauc smile.gif domaju no valmieras lidz siguldai, a izradijaas ka iepriekshejaa gadaa no cesim lidz siguldai braucaam. Toreiz no cesim lidz siguldai 3 dienas braucaam, shoreiz no valmieras lidz cesim 2 dienaas tikaam, lai gan gabals ir ko braukt lielaaks... enivei visi esam dziivi un laimiigi, nakamnedelj pa salacu braucam rolleyes.gif

Guest blody

izskataas ka jums tur diezgan jautri gaajis...

runaajot par to piebildi ka juus naakamnedeelj laizjat pa salacu - es gribeetu uzzinaat kad konkreeti...iespeejams ka buus gribulis piedaliities(ja var protams)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...