CJxx Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Mekleju kadu sapratigu butni, kura labprat iesaistitos daudz maz jauna, daudz maz veca projekta. Palidzetu ar dazam web lietam, konkretak, foruma,xbanu,pstatu, un citu lietu iedabushanu zem viena menu, un bez iframe. Ja kadu tomer si lieta ieintereseja, talak drosi varat meklet informaciju pie manis caur PM, vai skype eddy_emmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Neiesaku palīdzēt shim daunim ar visu viņa smirdīgo projektu netwārs jo pats viņš neko taisīt nejedzt iņemot nodzert noziedoto naudu un lūgties citiem lai kāds viņa vietā visu izdara ... ka4 tu un visi tavi smirdigie netwārs smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 (edited) es tev silti ieteiktu, ja tev nav ne mazakas nojausmas par notiekoso tad nevirinat savu muti, jo tas ir tapat ka es tagad tev teiktu ka tev smird elpa to nezinot. p.s. Tavam teiktajam nav argumenta, tatad tas pierada tikai to, mana uztvere, ka tu esi nelaimigs 4iterz kuru izbanoja jau laicigi no NW. Edited November 24, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 neielaidīšos garās sarunās, bet, vai nu tas biji tu, vai kāds tavs draudziņš, bet kr4 kāds to netwaru fans vnk debīli floodoja un reklameeja to debīlo netwars serveri. Un vai tā darītu vnk normāls spēlētājs? NĒ! Tas notika gign csdmā, ja kas. Un kas no tā izriet- tavam projektam nav nākotnes, un nezinu, kas tev tur pa spēlētājiem (lai gan tas mani tāpat neinteresē), bet cienījamu spēlētāju tur tāpat nebūs, jo ja arī tur tādi iegriezīsies, viņi sapratīs, uz kā balstās tas NW serveris, un atpakaļ neiegrīziesies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) Hahahaha tu doma ka es tavā smirdīgajā serverī speleju? Nu nē mlje ieej serverī un pa 10min tev uz cietā diska stāves vismaz 200mb ar screeniem no tava debīla servera adminiem .... netwars aka vecais smirdiigais kaktus ja doma ka nosaukuma maiņa tev kko dot tu smagi kļūties...tavi serveri smirdeeja , smird un smirdēs... Latviajs labakie serveri ir un ari tadi paliks gign kso evil 4id un vēl arī citi bet tavs mēls tur savu mūžu nebūs...haha vēl sagrībēji pirkt outlaw msg par 100ls vot pazors nevari normali tautu piesaist? da tu lunis esi 4eva eva ak dievs bots nelaimiigias Edited November 24, 2007 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 (edited) Es gigin serevros personigi nespeleju un to var pieradit viens gigin(violetais admins) kurs pats NW ir diezgan augstas pakapes liels admins. Hm ko lai saku saja gadijuma, neesmu nevienam licis iet flodot, ka ari nekur nav atrodama kada akcija kas uz to mudinatu, varu piedavat, ka nosaucat niku/ip un es atrodu un izbanoju vinu. Latviajs labakie serveri ir un ari tadi paliks gign kso evil 4id un vēl arī citi bet tavs mēls tur savu mūžu nebūs...haha vēl sagrībēji pirkt outlaw msg par 100ls vot pazors nevari normali tautu piesaist? da tu lunis esi 4eva eva Atkartosu tev otro reizi, jo laikam esi ipas amurs kuram informacija ir jaiedzen, ja tu nezini, tad neruna. Un man prieks ka tu nespele NW, bus mazak stresainu 13 gadigo vai cik tur murmulu, kuri var pateikt tikai blje, nahuj dirst, un tas ari viss. Ko tu pats sava dzive esi izdarijis tadu iznemot pakalas izrubinasanu ar videjo pirkstu? Edited November 24, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 izklausās pēc iepazīšanās sludinājuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 Nu ja aiz varda butne sekotu punkts nevis komats un talakais paskaidrojums, manispec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Kāda tev huj razņica, ko viņš ar noziedoto naudu izdara? Roy, manāmi ir tas, ka esi vienīgais bērns ģimenē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 cjxx, reku es ierakstu replyu, ludzu nekvote vinju un neatbildi jo nav par ko, ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 Butu labi, ja kads varetu slegt so topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 [NW] i [MW] stota parāk lidzigi saiisinajumi mlje tāds daunis pats neko izdomāt nevari ka tikai list citiem dirsaa un kopeet no citiem...ry tu vispar esi kaut kads pedinsh aizej pasuucies ar madny utt ..**8... cjxx ja tu nejedz neko normali uztaiist tad labak nemaz nepuulies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts