Jump to content
GIGN Forum

Spray

ToVinci
 Share

Recommended Posts

zinu ka tas drosvien nav pa temu :muahaha: ,bet man ir dazi jautajumi par spray..

es zinu ka krasainu spray var uztaisit ar HLC, bet nekadigi nevaru saprast 2 lietas...

1. kā var apgriest malas? nu tā lai manam spary nebutu fons tikaj piemeram burti uz sinas (bez fona kvadrata) :superlol:

2. es zinu ka kkaa var uzlikt lai nebutu ta ka ik reizi ka tu kko maini options tev spray pazud! :superlol:

Paldies jau iepriekš... :ermm:

Edited by ToVinci

Par to fonu - tajaa progaa to izdariit nevar. Tas tev jaapaveic taisot pashu bildi. Runaajot par logo zudumiem, izdari visu kaa te teikts un probleemaam nevajadzeetu buut:

1. Nokachaa Half life logo creator (hhtp://www.google.lv)

2. Ieinstalee, noraadi hl.exe (parasti atrodas mapee program files/valve), tad atver savu izveeleeto logo, nospied auto size, noraadi kurai speelei buus logo (lejaa kreisajaa stuurii atkjeksee CS)

3. ieraxti kur saglabaat wad failu (turpat lejaa stuurii) un peec tam nospied MakeWad

4. Saglabaajas pldecal.wad, uztaisi shim failam kopiju un rename uz tempdecal.wad

5. Tagad tew ir 2 faili tempdecal.wad un pldecal.wad

6. talaak ej uz valve\valve\logos un izdzees visus failus, kas tur ir un iekopee sho pldecal.wad

7. ej uz valve\cstrike\logos un izdzees visu (jaabuut tuksham tur OBLIGAATI, citaadi ir taa, ka kaa iziet no CS, atkal jaaliek logo par jaunu)

8. taalaak ej uz valve\cstrike un ieliec abus shos failus pldecal.wad un tempdecal.wad

Edited by eziic

nu atkal no shi teikuma neko nesaprotu "2. es zinu ka kkaa var uzlikt lai ik reizi ka tu kko maini options tev spray pazud!"

ko tu zini ?

tas ir defoult, ja cs.options ieiet tad tavs spray logo 'pldecal.wad' tiek paarrakstits ar citu, ko izdara hl.

malas tu vari apgriezt ar aj jebkadu picture editing programmu, kaut Paint, bet zini ka bildes platums un augstums pikseljos, jatbilst standartam, lai to var sprayot (128x64piem. liekas ir ieteicamais lielums) par caurspidiga fona iegushanu gan nepateiksu, liekas krasas iestatijumos kas jamina.

Hllc var nonjemt fonu...

Labajā malā uzspied transparancy- atvērsies jauns logs. Šim logam labajā pusē ieķeksē "replace". Tagad uzspied uz fona un labajā malā pogu "make transparent".

Otrs variants ir jau veidojot bildi uzlikt transparentu background. Tas būtu pie fona krāsas izvēles ielikt blue 255, red 0 un green 0. Vai arī vnk RGB krāsas kods 0000ff

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...