Jump to content
GIGN Forum

Domu Laukuma Mītiņš


rusty
 Share

Recommended Posts

patika, ka šis gandrīz nomaucās ejot pie mikrofona. nepatika, ka citi nemācēja savaldīties kamēr viņš runāja un sāka bļaut. pasāciens jau tā labs. bišk gan tie teksti tur dažam labam pārspīlēti.

Link to comment
Share on other sites

neskatījos, bet noprotu, kas ko kā. kaut kā tos Latviešus bik nesaprotu. Padomā, paši jau tos visus ievēlējāt, jo par masveidu balsu viltošanu es neesmu neko dzirdējis, bet tas tā. Galvenā lieta ir tāda, ka tas, ja gāzīs saimu, tad nekas nemainīsies, jo mums visas partijas ir vienādas, ir atsevišķi indivīdi partijās, kas ir godīgi, bet pie kaut kā labāka pašlaik mēs netiksim, javien neuzradīsies cilvēki, kuriem naudas pietiek, un, kuri vēlās savest kārtībā Latvijas iekšpolitiku un pārējos šitus. Un par repši neko labu nevaru teitk, džeks māk gāzt ( savārīt lielu putru), bet, kad pats tiek pie grožiem neko savest kārtībā nevar.

bet nujā, jāgaida tātad uz kādiem jauniem cilvēkiem, kuri darīs kaut ko valsts labā.

peace

Link to comment
Share on other sites

biju piketā. Neforši, ka pūlis nevarēja savākties. Nu labi, atnāk Zatlers, pabļauj atlaist saeimu, bet nafig to vaig darīt vēl piecas reizes runas laika? Bija kauns klausīties Zatlera runu un saprast, ka tas ir mūsu prezidents. Viņam nebiju ko teikt. Pie tam ja es būtu Zatlers un, man nezinot, es būtu izvirzīts prezidenta amatam zvēru dārzā,tad es principa pēc tiem bīdītājiem ieliktu tagad TĀDU kloķi,kā viņiem maz neliktos! Zatlers teica, ka viņš kā prezidents viens neko nevar izdarīt. Tad jau mums jāmeklē tāds prezidents, kas var kaut ko izdarīt.

Link to comment
Share on other sites

Taada mauciba, kad man bija darbs un netiku :blelohs: Reaali gribejas piedaliities, apskatiiju bildes ir iespaidiigi :thumbsup:

520888sapulce001yk6.jpg

520888sapulce012yq7.jpg

520888sapulce021pd0.jpg

Nu es ceru, kad shitaa nav pedejaa tada veida sanaksme tautai, un es ceru, kad nakmajaa es piedaliishos :)

Nazit piekriitu, kad tu saki, nebuutu jau ko likt vieta... BEt tas jau nozimee viniem ir imunitatae, vinus ieveel un vini dara ko grib jo nav jau cits, kas dara :) Vienmeer ir ko likt vietaa, var taisiit arkartas saeimas veleshanas utt.

Link to comment
Share on other sites

jūtu līdzi tehniskajiem kuriem caur to šķidro sniegu pēc tam viss bija jāvāc kopā. uhh.

par pašu vēlētajiem.

redz ir tāda lieta, ka bija pietiekami daudz muļķu kuri balsoja par TP. un JL tomēr netika koalīcijā, kaut arī bija otrā vietā. tie kas balsoja par JL (tai skaitā arī es) par TP nebalsoja vai tas nav skaidrs? tas ir kā braukt vienā laivā, uzskriet uz sēkļa pateicoties tam idiotam kas sēž pie stūres un tad vainot pārējos kuri sēž laivā - "jūs jau arī braucāt".

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...