Jump to content
GIGN Forum

Servera Vai Majalsapa Ire!

Platinum
 Share

Recommended Posts

Smagi šaubos, par pakalpojumu kvalitāti .... arī es vari nodrošināt hostingu da jebakm .......

WEBhostings pēc Jūsu vajadzībām 5 Ls/mēn + viss mailbox un citas fičas

CW servers - 7 Ls/mēn

Hltv 2ls/mēn

PUb 20 ls/mēn

...... parametri ?

Dualā core ....

4 gb rams

nets 100mb/sec down, 60 mb/sec down

hostējas DEAC datu centrā

Linux gentoo

Uptime pēc statistikas rādītājiem 99,8 % ..... nav bijis restarts 3,5 mēnešus ..... pie 1 pub, 3 CW serveriem, 8 webiem slodze no 4% līdz 8 % ....

try to beat this with yours :D

Edited by niker444

Nu es nepiedavu sory profesonalu hosting1 :)

vnk man nau zel prieks kada sakariga klana vai cilveka to darit :)

Vnk pas aklans izjuka :)

Procesors: Intel core 2dual

Video karte: GF 8800 GTS

RAM: 2056

HDD: 320

Domaju ar to pietiks!!

nets nau nekads spozas bet 1mb uploude ir!!

Un vara ari paspelet tagad esosaja serveri lagi vispar nau!!

Cik emsu visiem prasijis :)

Vecīt, ja tu gribi vismaz lai es meiģinu izlasīt - uzraksti normālā latviešu valodā. Padomā pie kā noformē tekstu ,jo to zaļo color nav tik viegli izlasīt uz tā backround, tas viss liecina par prastumu šaubos, vai kāds gribēs pie tevīm kko hostēt, ja par tādu pašu naudu var uzhostēt kko kvalitatīvāku un officiāli, tākā nolaid cenas un bik piestrādā pie lapas!

Varu jau kko valīdu uzmočit...

tu te piedāvā baigo hostingu kā profesionālis, bet palasot tavu textu izskatās ka pats nesaproti ko piedāvā 1. pat nemāki pareizi sava Pc parametrus uzrakstīt:

1. Intel core 2dual tas tev nav nekads dual channel RAM tas ir DUO Core procesors

2. Ko mums dod tava procesora nosaukums ja tu neuzraksti procesora jaudu GhZ, mo6 tu esi overklokojis tā, ka raustās kā puņķis uz drāts...

3. 1mb/s Upload cik tad tu domā hostēt 1 weblapu un 10slotu serveri ? kāda jēga piedāvāt hostingu, ko labākajā gadijumā varēs izmantot 1 cilvēks ?

4. iepatikās teksts pasi veidojat lapu! piedavajam pasi izveidt lapu paskatoties uz lapu kāda ir pašam hostingam jau var spriest par to, kādā līmenī izveidosiet lapu citiem :o

nu jā par parametriem jau teicu, tur nekā nav...

Cerams ka kritiku uztversi pozitīvi, un centīsies laboties... ja nē, nu ko lai dara nevienu tavs hostings ta vai ta neiekārdina :o

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...