macho Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Es domāju, ka varētu šai sadaļai pamainīt skinu - uzlikt tādu sarkanīgāku un foršāku krāsu. Man tikai te nav daudz laika un vēlēšanās burties cauri kā to var izdarīt un kur lai ņem skinu. Varbūt kāds var man īsi un forši apstāstīt kur vēži ziemo (neskaitot citas kulītes)? btw tas ir līdzīgi kā kurbijkurne.lv, kas ir harija potera forums. Tur gan laikam tagad ir tā grāmatu sadaļa aizslēgta, bet citādi tur bija fēniksa ordenim, half-blood prince un deathly hallows katram savs skins. Par pārējām sadaļām nezinu, neesmu pētījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Ostina Pauersa stilā kaut ko vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 tas buutu nice, bet vismaz cik es pats tur esmu chakareejies, tad var mainiit skinu tikai visam forumaa kopaa, nevis tikai atseviskjai sadaljai, bet var jau buut, ka shinii versijaa taa fishka ir apgreidota.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hQlv Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Cik atceros, tad gamerx Team Fortress 2 forumā bija cits skins, tāds oranžs, baigi piestāvēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Man škiet kadam kam fiška stāda labi un kruta, lai uzmeiko krutu TF2 skinu. Nu kas uzmeikos dabus kadu balvu! Saderu ka par šiem vardiem bus daudzi meikotaji, bet kas zin Ko saki par tadu joku Macho?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 un tu endij busi galvenais skinu taisitajs ? tur jau nau liela maksla ja mak stradat ar photoZhop`u paris podzijas un paritis garaki bar`i... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Tā jau es varētu mēģināt kko uztaisīt, bet zinu ka no manis nevienam neko nevajag tāpēc reku ir kkādi skining tuti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 (edited) Atver adminu paneli. Tālāk augšā jāizvēlas MANAGEMENT. Kreisajā pusē zem Forum Control atver Manage Forums. Un talak jau seko šai bildei. Domāju ka importēt skinu pratīsi. Ak jā skinus var atrast pēc krāsām te, bet pēc konkrētas tēmas gan nebūs. Edited October 31, 2007 by RadioActive Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Varu pats izveidot skinu, vajag tikai pateikt krasas un kadu velas, ja kas pm man un uztaisisu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 vienkārši krāsas sux, vajag tā lai būtu team fortress stiliņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Varētu kādu interesantu skrīnšotu dabūt un uzlikt, kā background image skinam. Protams, tāpat vien liekot, skrīnšotu nebūtu labi - Vaidzētu mazliet uz Photoshop pārtaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now