bencik Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Ja jus pamanijaat blackcat ir viens no labakajiem playeriem uz servera ar vinu cinities pagaidaam nav jeega, bet kapeec jum snav cranny tik liels lai padariitu juus neinteresantu. Saprotat juus esat vinju barotaaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 eu džeki tas tiešām nav forši, ja jūs pieļausiet ka tiekat par fermām izmantoti (farmed) tad došu vietu aliansē tiem kuri to nepieļauj. gauliem jābūvē vismaz 8lvl cranny, tas pasargā 1200 resursus un 800 resursus no teitoņiem, sākumam ideāli pārējiem jābūvē 10lvl + 4 lvl cranny tas pasargā 1220 resursus un 813 resursus no teitoņiem. protams ja būvē lielāku warehouse/granary tad būvē arī lielāku cranny vai arī būvē armiju un nepieļauj ka tev uzbrūk vispār! man pašam nav tik liels cranny vēl, bet es nočekoju lai nebūtu vairāk par 2/3 P.S. ir nākošais embassy levels, lūdzu ielūgumus ieguvušiem pievienoties! P.S.S. tikko Call of Duty 4 izgāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 man jau kopsh 10 Novembra nekas nav nozagts :PP Protams kaa jau iesaaceejs tikuntaa leenaam atiistos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Nu taa, gribeeju uzzinaat viedokli, man ir accounts power the leader, tagad ir doma vinju dzeest aaraa, jo vinjs pilniibaa netiek attiistiits visi resursi tiek izsuutiiti projaam.. tapeec man rodas aizdoma ka var taa nesmuki sanaakt, ka aliancei embasy nosist nost.. ko neviens negrib.. Ir ideja izdzeest accountu un peec paaris dienaam, tieksim, 7tinjaam vareetu atkal atsaakt Power The Leader plaanu.. Vai labaak seedeet suutiit visu laiku? Protams var jau arii saakt attiistiit vinju un peec paaris dienaam suutiit vel lielaaku galju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Atstaaa to profilu , vnk cel resursus un cranny , jo vins tev var nodeeret 6ausmigi - saku no savas pieredzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Bencik, tu te esi noslēdzis alianses līgumu ar neskaitāmām grupām, tad arī organizē ar viņiem sadarbību mūsu ienaidnieku iznicīnāšanai. p.s. kāda velna pēc ir aliance ar CL, kurā ir viens cilvēks, un tas pats neaktīvs XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Lieliski - man tagad uzbruuk ysp no doom alliances , lai gan es vispar vinus nesu aizticis >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 DOOM sit visus, jūsu vienigais glābiņš ir aizvakt armiju un uzcelt vairākas milzīgas cranny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 tas blackcat no kaskus ir pārgājis uz DOOM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Karo4i es Oddish'am aizsuutisu resursus kurus nepaspeju izteereet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Man šķiet uzbrukuma laikā nevar sūtīt, bet nu es pieņemu protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Jaaa kaa tad , piemeram tu spele un tev uzbruks peeec 100 h un tu nevaresi suutit resursus?Bulls%$t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 nu es neredzu, ka man kaut kas naaktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 man tā štella ar otrajiem accountiem kuri man sūta resursus embassy būvēšanai diez ko nepatīk tapēc jauns noteikums - visi kuri jau ir aliansē vispār nedrīkst sūtīt no otrajiem accountiem! lai sūta vairāk tie kuri vēl nav, tie kuri jau ir aliansē vairāk koncentrējieties uz pašizaugsmi, jo tā ceļās mūsu kopējais rank! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) Man vel ir laiks ? 1 Attack in 0:20:53 hrs. Edit: Oddish , es tev suutu , nedaudz atstaaju sev , jo man ir cranny 6 lvl - parpalikumu aizsuutiju tev. Edited November 14, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Vēl ir laiks, vēl ir laiks, vēl ir laiks. Rudens tāls vasarai pieskāriens Latvijā, Latvijā, Latvijā Mūsu ceļš vasarai cauri iet. atpakaļ jau sūtīt nevajadzēs, vai ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Rudens tāls vasarai pieskāriens Latvijā, Latvijā, Latvijā Mūsu ceļš vasarai cauri iet. atpakaļ jau sūtīt nevajadzēs, vai ne ? Nee , nevajadzes , jo vins man neko nenozaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 man būs klāt tikai ap 20, bet nu manā lvl8 cranny ar 1200cap vajadzētu vietai pietikt. p.s. Ja vēl kādam ir šāda situācija, kad nav kur nogrūst resursus, tad droši sūtat man, nevis atdodiet pretiniekam manas koordinātas 66.14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Mani apzog kamer esmu skola Un ari doom aliance es jutu ka vinjiem driz bus pscq Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Par tiem resursiem vincesteram tie vēljoprojām ir jāsūta?? Ā soory ja arī ir tad nesanāks viens gejs mani vislaik apsper :( ja kāds var varētu nosūtīt kādu assistance uz koordinātām 55;81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Un ari doom aliance es jutu ka vinjiem driz bus pscq Es redzeeju, smuki iznesa resursus aaraa.. Tos kurus apzog, taisat cranny!!!!!! Neliela pamaaciiba uzbrukuma gadijuma 1) Taisi lielu cranny 2) Izsuuti resurus chomam, peec tam atsuutiis tev atpakalj 3) Ielien marketaa pa nenormaalaam cenam.. ideja mainu 200 ironu pret 2000 koka un taadaa garaa.. 4) Meegjini normaalus chomus atrast, kurus vinjs apzog, uztaisat armiju un kopiigi nonesat to chuubiju * varbuut shii ideja nav tika laba, bet var nostraadaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 nē teddy, netaisi piedāvājumus(offer) marketpleisā! to ko tu piedāvā nospers, tas ir speciāli lai tādā veidā kāds nemēģinātu noslēpt resursus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 2) Izsuuti resurus chomam, peec tam atsuutiis tev atpakalj 3) Ielien marketaa pa nenormaalaam cenam.. ideja mainu 200 ironu pret 2000 koka un taadaa garaa.. 4) Meegjini normaalus chomus atrast, kurus vinjs apzog, uztaisat armiju un kopiigi nonesat to chuubiju * varbuut shii ideja nav tika laba, bet var nostraadaat 1)Piekriitu. 2)Protams , bet vajag sazinaaties pirms uzbrukuma , vai ir online tam kam suuti , ka piemeram tu aizsuuti , bet vinam jau pilns ir. 3)Tu vari ielikt tikai uz pusi lielaku , no kaa cik tu piedavaa + tev nozog ari to , ko tu piedava , ja neviens nenoperk. 4) Nevins negrib ciinities ar specigakiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 ak jā vēl runājot par cranny (nezinu vai jau minēju) ir tāda lieta ka uzbūvējot vienu līdz lvl10 var būvēt vēl cranny. reāli izdevīgāk ir būvēt vairākas lvl1 cranny jo noslēptais apjoms izmaksā apmēram 5 reiz mazāk nekā apgreidojot kaut vai uz 2 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 k, nezinaaju, vnk pamaniju ka ieliec offeringaa resursi pazuud domaaju vinji paliek kaaraajoties gaisaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now