vincister Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 nebaidies jonass, man ir grāmatvedība zinu cik kurš ir sūtījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Bencik , paskaties aliances uzbrukumos , tie Kaskusi vislaik mums uzbrūk , do smtn! Lord give me a sign! ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 a ja slēdz normal attack, nevis raid, arī nozog resursus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 ehm, es te uzskrēju uz tādu lietu, kā Travian Mobile - http://travian.gamecreator.cc/travian/index.jsp?lang=en uz mana 1337`a Pocket PC, protams, viņš neiet (kaut kā viņam nepatīk wi-fi un edge ar viņam nepatīk), bet pārējiem ar mazliet prastākiem aparātiem tas varētu būt optimālais variants. cik sapratu, ir kaut kāds 3 dienu triāls, tad tālāk ir par maksu, bet gan jau kaut kur apkārt pa pasauli mētājās kāds cracks un es tagad esmu iesācis ar saviem 3 clubswingeriem apkārt laupīt, kaut ko mazliet pat dabūju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 man tā proga nevieš uzticību es pats vienkārši, ar opera mini - ierakstu pilnu adresi uz konkrētu māju un tur "upgrade to level ##" ir redzams, neko vairāk man no mobilā nevajag. lekcijās mēs arī ar pocket PC mēģinājām, tas maita gan nerādīja CSS un JavaScript lietiņas, image map arī diez ko nerādās - mājiņas vienkārši rindiņā un linki atsevišķi. bet nedaudz labāk par opera mini jau ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 48 un 18 kaskus klans man uzbruk, ja varat ludzu uzbrukat vins tagad bez karaviriem, vina karaviri bus pie manis pec 29 min + 31 minute atpakal mums ir 60 minutes, lai vinu palaupit Teica ka neuzbruks diplomats musu, bet jau man uzbruk (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 bet tu jau neesi aliansē [raksta ar s vai c?] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) ka neesmu esmu paluri pats Alucards 1. Alucards 81 1 2. SkaM 77 1 3. vincister 71 1 4. mind 69 1 5. Oddish 68 1 6. kerchs 66 1 7. trust 63 1 8. Techa 63 1 9. Traffic 63 1 10. Bencik 59 1 11. plikais 58 1 12. gunta 56 1 13. Sparkijs 53 1 14. samuray 51 1 15. murmulis 47 1 Edited November 12, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Kas tie par murgiem ? Es arī vēlāk būvēšu armiju un cīnīšos Palīdzēt citiem varēs tad, kad resursi nāks tik daudz, ka bus pilnas noliktavas un nebus kur likt. Man cranny ir tik liela, ka man pilnīgi pie pakaļas, kas man uzbrūk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) Vins uzrakstija ka ir sitters kas tagad man uzbruk, es meginu iestastit ka mums kaut kas lidzigs NAPS ira Sis pagaidam uzrakstija. I am his sitter and I dont know if you have any agreement with kahapgp, I just agresive person thats all. just dodge and I'll be return all reso to your village. ____________ Alucards wrote: again you attack me ???? I just play and never want to know about diplomatic issue. also I am not from Kaskus Alliance, I'm from K.D Alliance, Wings of Kaskus. ____________ Alucards wrote: our diplomats are in how this tell in english friends naps with Kaskus and our LV Try ask to your diplomat. ____________ kahapgp wrote: I am his sitter and I dont know if you have any agreement with kahapgp, I just agresive person thats all. just dodge and I'll be return all reso to your village. ____________ Alucards wrote: again you attack me ???? Edited November 12, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Attacker kahapgp from the village kahapgp?s village Troops 60 0 0 0 2 0 0 0 0 0 Casualties 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 VINAM JAU IR PALADINI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Pa manu lielisko un elitāro romiešu pilsētu pastāvīgi kautkādi kretīniski teitoņi vazājas, dēļ viņiem nākas cranny upgfreidot līdz 7 levelam jau . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Tikko ielīdyu apskatīties - tuvāko 20 minūšu laikā atkal jau 2 teitoņu bari gaidāmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Ka to saprast Mani 36 clubi var nonest pretiniekam 60 clubus un 2 paladinus. Es biskin neiebraucu iziet clubi ir labi uzbrukuma, bet aizsardziba 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 vincister, var būt tu varētu pie embassy vajadzīgo resursu skaita pierakstīt, cik no cik ir sasūtīti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 par ko tu runā SR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ja par tiem clubswingeriem. Es combat simulatora paskatijos, ja tev pat ir 40 clubi vs enemy 60 un 2 paladini tu vienalga uzvari, bet ja vini pirmie iet protams tad tu zaude. Interesanta balastika Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 11:16 būs embassy! description aliancē jau izmanīju, sekojošie cilvēki ir lūgti pēc iespējas ātrāk pievienoties, lai mums labāks rank amniijs jonss crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Man viens pidars visu laiku uzbrūk... jāsaražo armiju un jāiet viņu nonest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Atkal nāk čuvaks virsū ar 93 popu... Labi, ka manējie devās sirojumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 jau atkal mana armija tiek iznīcināta šoreiz ulfanga darbiņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 crushy, ja nemāki armiju seivot, tad labāk necel Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 vienkвrрi no rоta pirms skolas ieraudzоju, ka uzbrыk cariposisi no kaskus alianses, un aizsыtоju savus karavоrus raidфt tв patвlвk, lai uzbrukuma brоdо tie nebыtu ciemв, bet atnвkot no skolas ieraudzоju, ka uzbrukts man ir 2 reiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Superrembo, tur jau tā lieta - clubswingeriem vidējs attacks un izcili sūdīgs defense, tādēļ arī viņus ir bīstami turēt ciemā, ja kāds uzbruks, viņus visticemākais uzreiz nositīs mierīgi. tā ka parasti, ja tu katu kur prom ej, izdomā, kad apmēram tu nākamoreizi varātu būt pie datora, un tad atrod kādu ciemu pienācīgā attālumā (nu, piemēram, ja tu pēc 8 stundām atkal tiksi pie datora (nakts miers), tad atrodi kādu ciemu 4h attālumā, lai pieceļoties, varētu iedot savējiem clubiem jaunu darbiņu un viņi atkal drošībā. vakar uzliku saviem 5 clubiem seivošanu uz vienu ciemu, kur atpakaļ viņi ir pēc 6 stundām un, vot, figu, pieceļos - visi nosisti, 7. un 8. stundā man 4x uzbruka un, protams, ka clubi visi miruši tagad sapratu, ka baigi grūti spēlēt un turēt clubus pie dzīvības, ja dienā tev uzbrūk kādas 10+ reizes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Seivo uz tādu laiku, kad točna zini, ka būsi pie kompja. Nekas nenotiks, ja arī nāksies nedaudz pagaidīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now