traktorists^ Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 (edited) vakarā panemšu no reinforsa atpakaļ, un izsūtīšu. ceļā ies 16h, so ir raizes, ka viņš nesavāc troopus no alianses biedriem. edit: kr4 vēstule no swisexa ____________ swissix wrote: i see you are attacking me in about 3 hours. i dont wonder why, i guess you need resources and experiences for your hero. well you wont need him. theres not much to get from my village. but could you please not attack me? im a peaceful player and dont look for problems with other alliances. with best regards swissix mana atbilde: i cant cancel this attack, but i wont attack you anymore, if 1. you won't attack rayus 2. you will delete that stupid information about farming in your profile. you have 24hrs to think about it, or my fat ass niggas will fuck you and your villages Edited March 20, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 edit: kr4 vēstule no swisexa ____________ swissix wrote: i see you are attacking me in about 3 hours. i dont wonder why, i guess you need resources and experiences for your hero. well you wont need him. theres not much to get from my village. but could you please not attack me? im a peaceful player and dont look for problems with other alliances. with best regards swissix mana atbilde: i cant cancel this attack, but i wont attack you anymore, if 1. you won't attack rayus 2. you will delete that stupid information about farming in your profile. you have 24hrs to think about it, or my fat ass niggas will fuck you and your villages Rupji vardi ieksa pm - bans. Keru ka tevi nepiekers Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 mega gudri http://s6.travian.com/berichte.php?id=17105637 http://s6.travian.com/berichte.php?id=17105639 http://s6.travian.com/berichte.php?id=17105644 Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 lol, no 500 aizsūtītajiem axemeņiem izdzīvoja kkur 130 lai gan džeks savu armiju un reinforsu zaudēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 vina gadijuma reportet par rupjibam butu neprats, jo tad tacu vins zin kas vinu sagaioda, vai ne? Taka peacefull playeris var mierigi izbaudit dzivi talak. edit. Ja kads varetu uztaisit ekransavinus lai es ar redzu kas labs ar swissix notiek butu loti jauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 njē, es jau viņam pateicu, kas viņu sagaida, ja... BĻEĢ< KROPLIS tas swissix. nu i poh. tagad gan es viņu nežēlošu. mani nobanoja, kheh. aizsūtīšu vēstuli multihanteriem, kad atbanos, nositīšu to swissixu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 LOL, pats vainīgs, ka rupjības raksti Apskatāties aliances history, FFH uzdarbojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Apskatāties aliances history, FFH uzdarbojas un tu sabījies un aizmuki uz citu alianci? p.s šodien būs gatava tūkstoš haeduānu armija Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 p.s šodien būs gatava tūkstoš haeduānu armija Pareizh kerch saka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Kā, tad es varu redzēt Jūsu alianses atskaites? Es tak esmu ar jums, vismaz ar kedshot accountu! Doma pāriet pie T_Y man jau bija iepriekš... Un kurš ir teicis, ka aizbēgu? Alianse izjuka, es juku līdzi! Nu, ok, varbūt izklausos pēc kaut kāda mīkstā (vai nu sazin pēc kā), bet palīdzēt jau varu jebkurā gadījuma, kaut vai neesmu LV ( HELLAS-p)! Tā ka neuzskatu, ka esmu izdarījis kādu noziegumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 kā var dabūt 5 uzbrukumus 1 sec , skatos ka scitt no Schism tā Huseinam uzbrucis , tā var ar kādu palīgprogrammu izdarit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Atver vairakus linkus uz uzbrukumiem - sataisi ko katrs nonesis un atri spied ok ok ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 LOL, vienā sekundē? Manuprāt neiespējami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Skaidrs , kautvai 3 sec , tāpat tajā starpposmā būtu grūti uztrāpīt man jaunajā ciemā pēc 1 dienas visi resursi jau 3 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 http://s6.travian.com/berichte.php?id=17265109 blin atlika uz brīdi atiet no pc, labākais, ka man ato ka vinsh uzbrūk nemaz nerādīja, vai arī tad vinsh ir paspējis uzbrukt 20min laikā, kas pēc maniem aprēķiniem ir neiespējami. ehh visu zirgu aizsardzību nonesa ar pavisam maziem zaudējumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 nu, ja atšķirība starp uzbrukumiem ir lielāka par 1 sekundi, tad var elementāri trāpīt tikai ar savu pašu defense uz tīrošiem viļņiem. man vienreiz uzbruka čalis ar 5 kata viļņiem un atškirība starp uzbrukumiem visiem bija kopā tikai 2 sekundes, un man sanāca ar saviem phalanxiem tikt klāt pie viņa 2. catapultu viļņa, značit viņš kādas 42 catapultas pakāsa pret pāris simts phalanxiem, tā ka ir ļoti svarīgi šo differenci ieturēt , cik vien mazu iespējams un, ja jau reiz rakstu, mums te s1 tīri labi iet, ir jau 6. ciems, pēc nedēļas būs 7. , axe armija ir pāri 1200, un tagad 24/7 viņus un TK maucam augšā, rankā esam tikai 25. , tā ka viss bumbās Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Kapēc aliances nosaukums nomainīts uz HAHA mums vairs nav ne sabiedrotie ne naps , mēs esam vieni paši Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 njā, žēl gan. Izskatās, ka ar šo LV gaitas ir beigušās žēl to teikt, bet laikam jāsāk meklēt būs jauna alianse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 šodien iegāju iekšā savā s6 accountā kopš seniem laikiem un paverās pārsteidzošs skats - palicis pāri tikai 1 ciems un tas pats tiek konkrēti bombardēts. es jau zināju, ka atdevu savu accountu gādīgās rokās bet man jau nav žēl, vismaz mani ciemi dzīvo tālāk, tikai citu rokās bet tomēr, uzlikšu delete, nav jēgas ar šādu ciemu atstāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Diemzheel servera pirmaa alaisne driiz nepastavees, jo vairaki labi speletajais vai nu aizgaja vai padevas utt. Tapeec neredzejam ar vincisteru jeegu turpinaat kaa aliansei, jo bija palikushi tikai kaadi 40 playeri Labaak sadalamies, dala aizies uz hellas, ja prejie grib tad droshi vares tikt parejos hellas wingos p.s. Nu ko gaidam latvian travian : Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Labaak sadalamies, dala aizies uz hellas, ja prejie grib tad droshi vares tikt parejos hellas wingos p.s. Nu ko gaidam latvian travian : zheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) vot bļin, bet kā citas alianses uzreiz sāk uzlūgt šobrīd. kārtīgi apdomāšu, bet, laikam, stāšos hellas, mby kādā labākā aliansē. edit: ā, un laurinjas acc es arī laikam dzēšu ārā, jo nav tik daudz laika + pa nakti ir atņemts viens ciems. Ja kāds vēlas, tad, lūdzu, variet ņemt. ja ir gribēšana, pm. Edited March 22, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Man aši jādabū 40 pop klāt , tad būs 1000 un rakstīšu pieteikumu HELLAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 1nc ataks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now