Jump to content
GIGN Forum

Travian!

vincister
 Share

Recommended Posts

vakarā panemšu no reinforsa atpakaļ, un izsūtīšu. ceļā ies 16h, so ir raizes, ka viņš nesavāc troopus no alianses biedriem.

edit:

kr4 vēstule no swisexa

swissix wrote:

i see you are attacking me in about 3 hours. i dont wonder why, i guess you need resources and experiences for your hero. well you wont need him. theres not much to get from my village. but could you please not attack me? im a peaceful player and dont look for problems with other alliances.

with best regards

swissix

mana atbilde:

i cant cancel this attack, but i wont attack you anymore, if

1. you won't attack rayus

2. you will delete that stupid information about farming in your profile.

you have 24hrs to think about it, or my fat ass niggas will fuck you and your villages :)

Edited by traktorists^

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

edit:

kr4 vēstule no swisexa

swissix wrote:

i see you are attacking me in about 3 hours. i dont wonder why, i guess you need resources and experiences for your hero. well you wont need him. theres not much to get from my village. but could you please not attack me? im a peaceful player and dont look for problems with other alliances.

with best regards

swissix

mana atbilde:

i cant cancel this attack, but i wont attack you anymore, if

1. you won't attack rayus

2. you will delete that stupid information about farming in your profile.

you have 24hrs to think about it, or my fat ass niggas will fuck you and your villages :)

Rupji vardi ieksa pm - bans. Keru ka tevi nepiekers :)

vina gadijuma reportet par rupjibam butu neprats, jo tad tacu vins zin kas vinu sagaioda, vai ne? :) Taka peacefull playeris var mierigi izbaudit dzivi talak.

edit. Ja kads varetu uztaisit ekransavinus lai es ar redzu kas labs ar swissix notiek :) butu loti jauki

Kā, tad es varu redzēt Jūsu alianses atskaites? Es tak esmu ar jums, vismaz ar kedshot accountu! Doma pāriet pie T_Y man jau bija iepriekš...

Un kurš ir teicis, ka aizbēgu? Alianse izjuka, es juku līdzi!

Nu, ok, varbūt izklausos pēc kaut kāda mīkstā (vai nu sazin pēc kā), bet palīdzēt jau varu jebkurā gadījuma, kaut vai neesmu LV ( HELLAS-p)! Tā ka neuzskatu, ka esmu izdarījis kādu noziegumu!

nu, ja atšķirība starp uzbrukumiem ir lielāka par 1 sekundi, tad var elementāri trāpīt tikai ar savu pašu defense uz tīrošiem viļņiem. man vienreiz uzbruka čalis ar 5 kata viļņiem un atškirība starp uzbrukumiem visiem bija kopā tikai 2 sekundes, un man sanāca ar saviem phalanxiem tikt klāt pie viņa 2. catapultu viļņa, značit viņš kādas 42 catapultas pakāsa pret pāris simts phalanxiem, tā ka ir ļoti svarīgi šo differenci ieturēt , cik vien mazu iespējams :)

un, ja jau reiz rakstu, mums te s1 tīri labi iet, ir jau 6. ciems, pēc nedēļas būs 7. , axe armija ir pāri 1200, un tagad 24/7 viņus un TK maucam augšā, rankā esam tikai 25. , tā ka viss bumbās :thumbsup:

šodien iegāju iekšā savā s6 accountā kopš seniem laikiem un paverās pārsteidzošs skats - palicis pāri tikai 1 ciems un tas pats tiek konkrēti bombardēts. es jau zināju, ka atdevu savu accountu gādīgās rokās :thumbsup:

bet man jau nav žēl, vismaz mani ciemi dzīvo tālāk, tikai citu rokās :)

bet tomēr, uzlikšu delete, nav jēgas ar šādu ciemu atstāt.

Diemzheel servera pirmaa alaisne driiz nepastavees, jo vairaki labi speletajais vai nu aizgaja vai padevas utt. Tapeec neredzejam ar vincisteru jeegu turpinaat kaa aliansei, jo bija palikushi tikai kaadi 40 playeri :) Labaak sadalamies, dala aizies uz hellas, ja prejie grib tad droshi vares tikt parejos hellas wingos :)

p.s. Nu ko gaidam latvian travian : :thumbsup:

vot bļin, bet kā citas alianses uzreiz sāk uzlūgt šobrīd. kārtīgi apdomāšu, bet, laikam, stāšos hellas, mby kādā labākā aliansē.

edit: ā, un laurinjas acc es arī laikam dzēšu ārā, jo nav tik daudz laika + pa nakti ir atņemts viens ciems.

Ja kāds vēlas, tad, lūdzu, variet ņemt. ja ir gribēšana, pm.

Edited by traktorists^

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...