traktorists^ Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) awww puberitвtes vecums un blablabla- defaultais aplkрanas (nodirрanas, apmelnoрanas un 100 citu variвciju) veids eziiti, nu neesi tu tik gudrs un lфмisks, lai mзtвtos ar savвm gudrоbвm Vareeji jau rakstiit arii bez tiem 'dirst'. Bet peedeejais teikums tieshaam atbilst tev. Nesaskatu shajaa postaa jeegu. Ja tu neko nezini, tad neraksti, chali, okej? Vinjsh uz CSDM tiesiibas neprasiija pats, vinjam vinjas iedeva. Un tas, ka tu neesi tas laimiigais un joprojaam seedi bez vinjaam nenoziimee, ka pie taa tagad visi ir vainiigi. Paskatoties uz tavu uubermegapro laiku serverii, kursh kopsumaa pa abiem serveriem ir visai smiekliigs, tev nav nekaadu tiesiibu te kaut ko spriest, jo tu pats serverii esi pietiekami reti, lai nespeetu logjiski spriest par situaaciju. ar gыdо jau caur pm visu nokвrtojвm. в, par tiem smieklоgAJIEM laikiem- sвku vairвk spзlзt, tad, kad nopirku reмistrзto slotu (kkad uz augusta beigвm), tad arо vairвk spзlзju (praktiski tikai @csdm, tвpзc nesien iekрв pub). kas bыtu loмiska sprieрana? ыn nekad nevienam neesmu prasоjis aksesu @gign, tвpзc man vnk nav, par ko apvainoties Nekas tev nav skaidrs. Un vai tad ir noziegums prasiit acc uz PUB? Vai kaut kur ir rakstiits, ka to nedriiksteetu dariit? Nav? Nu tad ned!rs, beerninj. Nekas tev nav skaidrs. nu, onka, cik tad tu esi liels? 3 bзrni jau klзpо sзю? Ak jel, piedod, bet es nesapratu tavu joku par lentenjiem. Un ja liekas, var sasities. haha tas nebija joks. ja tu teici, ka tev vis рis ir dziпi pie kвjas, nu tad k''sррр, un navko runвt (sanвk tв, ka tu raksti рo visu jo tev ir vienalga) ok, nesastressojies, un neizsit monitorв caurumu, ja kkas tevi aizskвris. netв tвpat ir bezjзdzоgi dirsties, vзl jo vairвk kko muldзt par bзrniem (waaahahahahaha ). ticu, ka tu dzоvз esi labs cilvзks, tomзr nevajag netв iztaisоt to, kas nav. world peace. ps.- ja vзlies tвlвk ar mani pabazarзt, tad lыdzu caur pm, jo savвdвk te sanвk forрs breds. Edited October 28, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ehh, cereeju no tevis sagaidiit mazliet sakariigaakus argumentus, bet beigaas nesagaidiiju taadus vispaar. Zheel. eziiti, nu neesi tu tik gudrs un lфмisks, lai mзtвtos ar savвm gudrоbвm Ir kaadi argumenti? Nav? Nu tad klusee, varoni. Ne suuda tu mani nepaziisti, lai spriestu par to kaads es esmu. ar gыdо jau caur pm visu nokвrtojвm. в, par tiem smieklоgAJIEM laikiem- sвku vairвk spзlзt, tad, kad nopirku reмistrзto slotu (kkad uz augusta beigвm), tad arо vairвk spзlзju (praktiski tikai @csdm, tвpзc nesien iekрв pub). kas bыtu loмiska sprieрana? ыn nekad nevienam neesmu prasоjis aksesu @gign, tвpзc man vnk nav, par ko apvainoties Nu ja jau juus ar godie visu esat nokaartojushi, kaapeec tu uzkasiijies man? Vai es tev savaa pirmajaa postaa kaut ko pateicu, kas aizskaara tavas juutas? Vai tev vienkaarshi gribeejaas pakasiities ar kaadu, deelj saviem mazveertiibas kompleksiem? Nesaprotu. Runaajot par speeleeshanas laikiem, man neinteresee tavi bezjeedziigie attaisnojumi kaapeec tie ir taadi un shitaadi. Es vienkaarshi, balstoties uz faktiem, izsecinaaju, ka tu reaali nevari te nevienam braukt virsuu, jo ne velna nepaarzini situaaciju un taas buutiibu. Btw, atceries, ka pastaav taada lieta, kaa skaudiiba. Tas, ka tiesiibas tu neesi prasiijis nenoziimee, ka tu vinjas negribeetu. Un taa kaa es neredzu nevienu citu logjisku izskaidrojumu tavai nesakariigajai d!rshanai, vismaz pagaidaam shkjiet, ka tieshi shii kaite tev ir piemetusies. Vai varbuut es kljuudos? nu, onka, cik tad tu esi liels? 3 bзrni jau klзpо sзю? Par laimi neseezh. Un neuztver vaardus tik personiski. Ja es tevi nosauktu, piemeeram, par burkaanu, tad tu uzreiz domaatu, ka esi oranzhs radiijums ar zalju veidojumu uz galvas? Interesanti. ja tu teici, ka tev vis рis ir dziпi pie kвjas, nu tad k''sррр, un navko runвt (sanвk tв, ka tu raksti рo visu jo tev ir vienalga) Nee, sanaak taa, ka tu kaarteejo reizi pieraadi savu aprobezhotiibu. Ja tu buutu izlasiijis mana posta pirmo teikumu liidz galam, varbuut saprastu kaapeec es vispaar iesaistiijos shajaa diskusijaa. Njemot veeraa, ka tu to, visticamaak, neizdariiji, tad vari savas izcilaas domas patureet pie sevis. ok, nesastressojies, un neizsit monitorв caurumu, ja kkas tevi aizskвris. netв tвpat ir bezjзdzоgi dirsties, vзl jo vairвk kko muldзt par bзrniem (waaahahahahaha ). ticu, ka tu dzоvз esi labs cilvзks, tomзr nevajag netв iztaisоt to, kas nav. world peace. Esmu izaudzis no vecuma, kad buutu jaadauza monitors. Un par beerniem muldi tu, nevis es, un nav ko tizli njirgt par savu stulbumu. Njemot veeraa, ka tu nespeej atspeekot manis izteikto viedokli, vieniigais kas man shobriid interesee ir kaapeec tu vispaar saaki man kaut ko braukt virsuu, ja es tevi savaa postaa praktiski nepiemineeju un centos saglabaat neitraalu gaisotni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Eu dzeki, sadodat viens otram pa muti un miers Vispaar varejaat rakstiit iisakus postus, baigi gruti lasiit Un es domaju, sheit probleema ir NEatrisinataa, jo tapat tie chiteri uz csdm ir un tikai visi adminu kopigiem speekiem buutu iespejams kaut ko mainiit. Paris cilveki to nespeej, tachu ja shiem jaunajiem admieniem (pats arii laikam taads esmu) ir iedotas tiesibas vismaz pieklajiibas peec saakumaa vajadzetu paspeleet, peec pusgada varesi teikt, aij zin kaa panika... Pats savu kluudu sapratu un tagad rambaaju csdm ik pa laikam. Chill and lets fight those bastards ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 ajjj, ezīti piedod, bet mani tavi posti, argumeni liekas smieklīgi . šadi strīdoties mēs pie kopsavilkuma netiksim, tāpēc laikam jābeidz, jo vnk mēs neesam vienāda domu gājiena cilvēki. afkors, ja vēlies kko turpināt, tad jau visu var sarunāt aj ladna, ja reiz saki, ka sāku, tad arī beigšu. Piedod ezīt! palika vieglāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Esmu paarsteigts kaut ko taadu dzirdot. Nu tad sorre arii no manas puses par aizsvilshanos. Piis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Nu re visu vienmeer var sarunaat, un tagad visi davai kert chiiteriishus !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Akdievs lol pāārēēcos par šiem botiem kas nemāk normālā ceļā nokārtot savas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 to CSDM admins: ja esi uzņēmies šo pienākumu, tad arī pildi! nevajag dot solījumus, kurus nevarēsi izpildīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) akdievs lol ierunājās viens dirsā bāžams dūdinātājs, kas nemāk normālā ceļā noslēpt savus izaugumus, kuri spiež viņa kreiso kvadrātu. btw bencik: bencik Posted Today, 21:27 Nu re visu vienmeer var sarunaat, un tagad visi davai kert chiiteriishus !!!! biggrin.gif tas jau tavs darbs Edited October 28, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 pārrēcos kā cirvim tika iedots atvaļinājums. csdm vajadzētu pret tf2 serveri nomainīt un problēma uz brīdi atrisinātos slinkums te visu bija lasīt. Bet nu nevajag iespringt. Vajag vienkārši vairāk adminus. Un kas attiecas uz to tiesību sūdu dabūšanu, tad zorgam tas uz puba nespīd kādam citam varbūt spīd, bet nu tādu ir ļoti maz. vobšem. spēlējiet citos csdm vai arī prasiet uz šitā tiesības. es teiksim gign csdmā nevaru paspēlēt, jo tur boti spēlē (tāpat kā visos latvijas csdmos ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 csdm vietā tf2, un apsolu, ka nebūs adminu trūkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 you got my vote! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Atrodat tikai tf2 servera crack, un worms apsolija uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 ) nu gan pateici csdm taču ir īstā vieta, kur patrennēties precīzāk šaut pa kāpostiem. vari nosaukt kādu ārzemju csdm, kurā spēlē labi spēlmaņi (no steam) lūdzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 mjaa.. ar csdm ir bik' probleema, man parasti kad meegjinu paspeeleet gign.csdm ir bani! ne mani, bet pashi saprotat kaadi un ja arii tieku iekshaa, tad ir lagi, un dikti negribaas ar lagiem speeleet ... varbuut pameegjinat kaut kaa vinju dabuut sataisiit, buutu dikti jauki atkal paspeeleet gigna csdmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Par tf2 You got my vote to Link to comment Share on other sites More sharing options...
hambits Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Par Cik es CSDm`a speeleju BIEZI un citeru ir daduz... bet adminus kek`s un bencik, Strujus TG neesmu ne reizi rezeejis... un kaads no vinjiem toloks? Par to cik vini ir aktiivi liecina arii vinu stundu skaits.. http://www.gign.lv/statscsdm/player.php?id=517 http://www.gign.lv/statscsdm/player.php?id=22713 Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Strujam jau laikam tiesības noņēma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hambits Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Vinjs jua taapat bije nekatiivs.. Ne pub redzems ne CSDm`a '] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 You got my vote to tāds jau ir. vecs topiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts