EDD Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 sveikiņi! tā kā drīz pārvācos dzīvot uz pārdaugavu, konkrētāk, pie botāniskā dārza, tad jau esmu sācis meklēt provaiderus. bet pagaidām neko sakarīgu neatrodu (nu uz mits, fastnet tur necerēt). tāpēc LŪDZU IESAKIET LABUS PROVAIDERUS, KAS TUR PIESLĒDZ!!! būtu ļoti pateicīgs! p.s. labs - tas manā izpratnē ir virs 2MB/s DOWN un _vismaz_ 500KB/s UP. ja vēl gandrīz tāds ātrums uz zarubežu, tad jau pavisam seksīgi būtu (uz neko daudz neceru). Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 O, pie mums tuvāk bariņā esi ievācies. Pie botāniskā vislabākais varētu būt zb.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 nu re, forši un operatīvi caur citiem torrentu upperiem noskaidroju, ka jāņem MPE un veicas - manā mājā pieslēdz par maks.cenu LV grozās līdz 10MB/s un ārzemes ap 3MB. pagaidām man pietiks, vismaz beidzot varēšu normāli ar torrentiem darboties Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Nezinu kā tur, bet es dzīvoju Āgenskalnā (Blakus Āgenskalna Valsts Ģimnāzijai) un tur ir iespējams tikai Lattelekom Tik daudz provaideru, un neviens manā daudzstāvenē Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 par maks.cenu LV grozās līdz 10MB/s un ārzemes ap 3MB. pagaidām man pietiks, vismaz beidzot varēšu normāli ar torrentiem darboties Iedod linku uz šito, varbūt viņiem līdz manīm arī vads aizstiepsies. Tik daudz provaideru, un neviens manā daudzstāvenē Hmm, pie tevis gan jābūt zb.lv. Es dzīvoju Kalnciema ielā un man pateica, ka otrā ielas pusē viņi velk netu, bet manā nē. Respktīvi, priedēs jābūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ārzemes 3MB/s ir pasaku sižets vajadzētu gan atcerēties, kas ir B un, kas ir b, esmu redzējis daudzus, kas sūdzas: "man līgumā skaidri un gaiši rakstīts 4mb/s a nak tikai ar 500kb/s wtf??" Tas tāds triks, kas strādā provaideru labā gl atrast zelta bedri Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Nu, manurapta, pardaugava labakais ir wire nets... Vienu laiku tur bija k-kads biznes pieslegums ja nemaldos 20mbps vismaz draugs pierubija... amm nu http://wire.lv/ pačeko samera leets... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 odinj, ja tas ieteikums par bitiem/baitiem bija man domaats, tad man zheel, ka tu par mani tik zemaas domaas. tev protams par to taisniiba bet no otras puses ir loliigi, kad isp telefonchiksa pati nejeedz to atshkjiriibu. un 3MB zarubezhaa nav miits. man pasham ir bijis 1,5 un tas bija pie pasuudiiga isp un pirms gada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now