Jump to content
GIGN Forum

Meklēju Provaideri


EDD
 Share

Recommended Posts

sveikiņi!

tā kā drīz pārvācos dzīvot uz pārdaugavu, konkrētāk, pie botāniskā dārza, tad jau esmu sācis meklēt provaiderus. bet pagaidām neko sakarīgu neatrodu (nu uz mits, fastnet tur necerēt). tāpēc LŪDZU IESAKIET LABUS PROVAIDERUS, KAS TUR PIESLĒDZ!!! būtu ļoti pateicīgs!

p.s. labs - tas manā izpratnē ir virs 2MB/s DOWN un _vismaz_ 500KB/s UP. ja vēl gandrīz tāds ātrums uz zarubežu, tad jau pavisam seksīgi būtu (uz neko daudz neceru).

Link to comment
Share on other sites

nu re, forši un operatīvi caur citiem torrentu upperiem noskaidroju, ka jāņem MPE un veicas - manā mājā pieslēdz ^_^ par maks.cenu LV grozās līdz 10MB/s un ārzemes ap 3MB. pagaidām man pietiks, vismaz beidzot varēšu normāli ar torrentiem darboties :)

Link to comment
Share on other sites

^_^ par maks.cenu LV grozās līdz 10MB/s un ārzemes ap 3MB. pagaidām man pietiks, vismaz beidzot varēšu normāli ar torrentiem darboties :)

Iedod linku uz šito, varbūt viņiem līdz manīm arī vads aizstiepsies. :)

:fsckinsad: Tik daudz provaideru, un neviens manā daudzstāvenē :mle:

Hmm, pie tevis gan jābūt zb.lv. Es dzīvoju Kalnciema ielā un man pateica, ka otrā ielas pusē viņi velk netu, bet manā nē. :) Respktīvi, priedēs jābūt.

Link to comment
Share on other sites

ārzemes 3MB/s ir pasaku sižets :)

vajadzētu gan atcerēties, kas ir B un, kas ir b, esmu redzējis daudzus, kas sūdzas: "man līgumā skaidri un gaiši rakstīts 4mb/s a nak tikai ar 500kb/s wtf??" Tas tāds triks, kas strādā provaideru labā :)

gl atrast zelta bedri :)

Link to comment
Share on other sites

odinj, ja tas ieteikums par bitiem/baitiem bija man domaats, tad man zheel, ka tu par mani tik zemaas domaas. tev protams par to taisniiba bet no otras puses ir loliigi, kad isp telefonchiksa pati nejeedz to atshkjiriibu.

un 3MB zarubezhaa nav miits. man pasham ir bijis 1,5 un tas bija pie pasuudiiga isp un pirms gada.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...