Jump to content
GIGN Forum

Nedaudz Par Politisko Situāciju Valstī


macho
 Share

Recommended Posts

Visi zin visu kas ir ziņās.

Bet lūk interesants komentārs no delfiem :)

izraelietis, 18.10.2007 20:43

sensiocionaalas zinjas no portugaales. pazinjojiet visiem taalaak.

nupat man sazvaniija mans draugs portugaalis Ricardo Moreira - valsts universitaates vestures nodaljas students, kursh naakoshgad studees Riigaa LU Baltijas valstu vesturi un latvieshu valodu.

vinjsh man telefoniski pazinjoja, kakalviitim portugaales valsts personas lika saprast, ka sakaraa ar pedeejo dienu notikmiem Latvijaa vinji neuzskata par lietderiigu nodarboshanos aprunaat ar kalviiti valstiskus jautaajumus.

tas noziimee, ka kalviiti paluudza laipni aizbraukt maajaas nevis kaa pasludinaaja riekstinjhs, ka kalviitis esot pats pienjeemis leemumu atgriesties latvijaa :))).

portugaalee jau zina par Beilijas kundzes uzstaashanos LU aulaa un pat par spiidzinashanu pret Edgaru Gulbi.

jau divas valstis paskaidroja kalviitim, kur vinjam jaaiet. jau kalviiti ari nepienjems visdriizaak citaas EU valstiis, vieniigi krievijaa, kuba un venecueelaa.

Ja jau zin par gulbi portugaalee, tad jau godmanim tieshaam buus jaatbild strastbuuraa.

p.s.

lūk arī vakardienas protesta jēga

p.p.s.

lol nafig topikā visiem vārdiem pirmo burtu liek lielo? :)

Link to comment
Share on other sites

Tieši tādu cilvēku dēļ mēs šobrīd esam tik dziļā dirsā.

Komentētāja teiktais visdrīzāk ir daļēja patiesība, jo tā bija kopējā ES valstu sanāksme (25 valstu amatpersonas, ne tikai Portugāles), un tas noteikti nebija galvenais iemesls Kalvīša vizītes atcelšanai.

Svarīgākais pēdējo dienu notikums ir tautas apzināšanās, ka valdošās varzas darbībām var pretoties. Beidzot to ir apzinājušies arī koalīcijas pārstāvji. Pabriks iesniedzis atlūgumu, Štokenbergs atskaitīts no TP, Lācis izstājies no ZZS, tas ir tikai sākums. Koalīcija centīsies saglabāt līdzšinējo valdību vai vismaz pozīcijas sastāvu, jo jebkādi ministru un citu posteņu zaudējumi var būt liktenīgi Šķēlem, Lembergam un arī Šleseram, taču apstākļi ir tādi, ka valdības krišana ir praktiski neizbēgama. Tālākie scenāriji ir vairāki, taču, ja tauta sapratīs, ka tā nedrīkst palikt vienaldzīga pret trio veikto valsts izjāšanu, tālākie notikumi ieies labvēlīgā gultnē.

Link to comment
Share on other sites

Man ar sāk izskatīties, ka viss iet uz labo pusi. Jācer, ka neizdosies nogāzt Loskutovu.

btw biju tai ceturtdienā piketā uz brīdi. Tur forši viena tantiņa vienam deputātam, ko neatpazinu iemočīja ar lietussargu un Ausma Kantāne vēl tur baigi jautri kaut ko runājās.

Link to comment
Share on other sites

Pabriks saprata, ka nav izdevīgi šādā situācijā būt vienā laivā ar Kalvīti un tagad demisionējot, grib iegūt tautas acīs kādu plusiņu> te sākās problēma - kalvītis nepieņem Pabrika demisiju ! http://vdiena.lv/lat/politics/hot/kalviiti...abrika_demisiju

Tas , ka ministrs, kuru atlaiž uzzina to no preses, ir smieklīgi. (runa ir par Broku).

Izmetot no partijas Štokenbergu ar piebildi, ka prasīs demisiju. Kas notiek? Kā jau vbyuer teica, Kalvītis strādās par visiem ministriem. Citējot ASV vēstnieces runu : Kur ir iespējas, turpat ir atbildība.

Diezgan saistošs ir arī Streipa iraksts vdienas blogā lasīt šeit.

EDIT: Jācer, ka Zatlers vēlāk nāks pie prāta un neskatoties uz to, ka viņu tur TP (Tautas Posts) iebīdija, uzmetīs viņus tieši tāpat kā Loskutovs. Kā saka no vilka muka, pie lāča ieskrēja. Tāpat no Strīķes muka pie Loskutova ieskrēja. A piketā 5000 un es biju viens no viņiem. Nevar ļaut sagraut visu !

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

es tikai vēlētos piebiedroties ceturtdienas protesta skanējumam.

KALVĪTIS CŪKA! KALVĪTIS CŪKA! KALVĪTIS CŪKA!

bet prieks, ka beidzot kaut kas notiek. cerības jau, ka nākamā valdībā būs labāka, īsti nav. bet nu, cerība muļķa mierinājums :)

Link to comment
Share on other sites

>>> Brauc A.Kalvitis vakarā pie lauku ļaudīm ciemos. Šoferis nomaldās,

>>> paliek jau tumš, sāk līt lietus... Pēkšņi vienā līkumā mašīnai priekšā

>>> izskrien cūka un šoferis nepaspēdams nobremzēt nobrauc ruksi beigtu.

>>> Kalvītis būdams ''goda vīrs'' izvelk no maka 100 ls, dod šoferim un

>>> saka - rekur tur uzkalnā ir mājas. Ta cūka droši vien viņiem

>>> piederēja. Ej, atvainojies un atdod naudu.

>>> Šoferis aiziet.

>>> Paiet stunda.

>>> Paiet divas.

>>> Pēc 2 ar pusi stundām atnāk šoferis galīgi piedzēries!!! ... Kalvīts

>>> izbrīnīts:

>>> -Eu, kas notiek?

>>> Šoferis:

>>> -Oj, tur tādi lādzīgi cilvēki! Ne naudu paņēma ne ko pārmeta. Ar

>>> vakariņām pacienāja, šņabi uzsauca....

>>> -???

>>> -Nu kā!? Teicu, ka esmu Kalvīša šoferis un ka es to cūku esmu

>>> nobraucis...

@burnout.lv

Bet, ja nopietni tad Šķēle gan jau neļaus Cūķīnam atkāpties, vismaz spriezot pēc tā kā kleksis no rīta Kikī citēja.

Link to comment
Share on other sites

Koncentrēts Pabrika raksturojums Jau aptuveni 2 gadus Pabriks ir rīkojies atbilstoši Krievijas interesēm. Tik augstu parasti nenokļūst naivi idioti ( izņēmums ir izteiktas marionetes, piemēram, Ūdre), kas tiešām varētu domāt, ka savas teritorijas uzdāvināšana varētu uzlabot Latvijas un Krievijas savstarpējās attiecības. Secinājums - Pabriks ir pārdevies. Papildus augstākminētajam rakstiņam varu minēt epitetus "palaistuve" un "tautas nodevējs".

Nebūt nav pirmā reize, kad Repše parāda savu pielīšanas skillu :) Kādos 4 iepriekšējos piketos (pret robežlīguma ratifikāciju uc) pie Saeimas viņš rīkojās analoģiski.

Link to comment
Share on other sites

Komentētāja teiktais visdrīzāk ir daļēja patiesība, jo tā bija kopējā ES valstu sanāksme (25 valstu amatpersonas, ne tikai Portugāles), un tas noteikti nebija galvenais iemesls Kalvīša vizītes atcelšanai.

5000 neapmierinati cilveki pie saeimas ekas nav iemesls atcelt viziti?

jutos lepns, ka vakar tur biju, izskatas, ka tas tiesam ir kko iekustinajis

Link to comment
Share on other sites

jutos lepns, ka vakar tur biju, izskatas, ka tas tiesam ir kko iekustinajis

Nē, ~5000 piketētāju tieši bija īstais iemesls, lai atceltu vizīti.

Link to comment
Share on other sites

lielisks topiks, sen jau taadu vajadzeeja (vakar :) )!

pirmkaart, man prieks, ka viss iet uz labu. valdiibas krishana ir nenoveershama un patiesiibaa shajaa mirklii arii aarkaartas seimas veeleeshanas nebuutu peljamas, lai gan tas pagaidam neizskatas reaali.

otrkaart, vbyuer, veltiishu tev nedaudz sava laika.

shii ir pirmaa reize, kad man tas jaasaka, bet shoreiz man tevis teiktais outright nepatiik. ebreju diskriminaacija, zealotisks nacionaalisms un tamliidziigi suudi kas peec tavas viesoshanaas shajaa forumaa nereti paviid varbuut ir tavs viedoklis, kas pat _vareetu_ buut radies no konsekventas pieredzes, un tas taapeec ir kas taads, kam es principa peec nepiesienos, bet shinii gadiijumaa tu nodarbojies ar wild assumptions un stulbaam spekulaacijaam jeb neslavas celshanu un personas apmeloshanu. ok, man piemeeram nepatiik, ka Pabriks ir religjiozs, bet taapeec es nesaku, ka vinjsh ir nozheelojams, neracionaals idinjsh (manas pieredzes radiits pienjeemums, ja runaajam par religjioziem ljaudiim). bet tavs 'viedoklis' par Pabriku aciimredzami radies vinja politikas nepatikas taviem shaurpierainajiem nacionaalistiskajiem draugjeljiem/vecaakiem deelj, nevis logjikas balstiits (to var noprast jau no taa, ka buutu jo sevishkji nelogjiski pieprasit jau sen neeksisteejoshu Abreni, nu jau suuda Pitalovu atpakalj, lai taa chakareetu visu paareejo Latviju, dooh, lol). tapec turpmaak luugshu visus ignoreet vbyuera propagandisko zaakaashanos, bet, ja kaadam, piemeeram man, buus gruutiibas to dariit, tad es nelielu administratiivu effortu paliidzeshu altereet vinja posteeshanas veesturi.

p.s. vbyuer, notice my rather intended use of random English words throughout my otherwise Latvian text ;) doesn't that piss you off?

p.p.s. mans p.s. man ljoti atgaadina kaut ko no Stewie repertuaara :)

Link to comment
Share on other sites

Žīdu diskriminācija ir pārāk nopietns apvainojums, lai ar to tik vienkārši un pilnīgi nepamatoti mētātos. Neuzskatu sevi par nacionālistu, kur nu vēl "zealotisku".

Abrene joprojām de iure ir Latvijas sastāvdaļa. Jebkura persona, kas atbalsta valsts teritorijas sadalīšanu bez tautas nobalsošanas veic noziegumu pret valsti (juridiskā definīcija) jeb, citiem vārdiem sakot, ir tautas nodevējs. Jā, mans viedoklis bija emocionāls (piedāvāju šī vārda izskaidrojumu angļu valodā, jo pieņemu, ka tik bieži vārda "loģika" lietojošam cilvēkam ar to varētu būt zināmas grūtības - http://en.wikipedia.org/wiki/Emotional) un pārspīlēts, taču vai tiešām tu apstrīdi to, ka Pabriks ir rīkojies materiālu interešu vadīts ? Neesam tiesā, nav vērts runāt aplinkus.

Piemērs par reliģiozitāti šoreiz nav pārāk izdevies, jo no reliģiozā xyz vispirms nebija izskanējis "tu esi stulbs bezdievis". Vecāku pieminēšana bija nevietā, esmu uzaudzis diezgan liberālā ģimenē. Nē, manā drauģeļu lokā nav neviena nacionālista (par šaurpierainajiem gan neesmu tik pārliecināts). Pirms gulētiešanas arī nemēdzu lasīt Manu Cīņu.

P.S Jā, uz galvas jau rēgojas izplēstu matu kumšķu atstāti ādas plankumi, bet tas nekas, izvilkšu kokli, izpildīšu kādu tautas deju soli un ap sirdi noteikti paliks vieglāk.

Link to comment
Share on other sites

Nedaudz iebraukshu offtopikaa, bet juss te stastijaat kaa visi piketejaat , es savukaart tur nebiju, bet ta ka stradaaju lidostaa sanaca Kalviiti sagaidiit vins naktii ar KLM atlidoja. Nestastishu to kaa sagaidiija, cik liela delegacija, bet vnk cik runaju ar cilvekiem, kas tur bija nozimeeti (policisti, drosibnieki, robezhsardze un parejaa perona apkalposhanas nodala), kad prasiiju vai Kalviiti sagaidam, atbilde bija ar smagu nopuutu Ehhh.. jaaaaa. Visiem galiigi nevilkaas kaut ko kustinaat dariit, tjipa lai vins atraak atlido un vacaas prom. Nerunasim vispaar par Sleseru, kuru lidostaa gandriiz vai ienist. Shie divi cilveki, ir muusu aciis kritushi SMAGI. Pats labakais, kad Kalviits pec atlidoshanas negrasijas doties tik aatri majup(valsts amatpersonas lido caur VIP) Tas nozimee, kad tur vinus pabaros, izklaidee apskatas Tv kadreiz ari sniedz preses konferenci. Es domaju Kalvitim bija par ko padomaat pirms doties uz majaam un skaidrot, kas tur iisti notika in da Portugale.

Atgadinashu, kad lidoja ex-prezidente situacija bija pavisam savadaaka, visi biji uzvilkti, lai tik viss notiktu labaak un atraak. Mees bijaam ieintereseeti. Tagad,kad shitie suda brali lido pilniigi vienalga, kas kur un kaa....

Un beigas izteikshu tikai cienju tiem piketetajiem,kas bija, man diemzheel bija darbs no agra riita lidz velai naktij, un nepiedalijos, es ceru, kad eiropas savieniba pienems meerus, un shitaa pezjedizgaa valdishana beigsies.

Link to comment
Share on other sites

runājot par Repšes kungu- vot tas ir viens smags āmurs. Cilvēkam tika dota iespēja pierādīt sevi kā valsts ministru prezidentu. Ok, nesanāca, ne visiem lemts. Šajā brīdī viņam arī vajadzēja nomierināties un nepadarīt sevi par vēl lielāku muļķi, bet viņš protams darīja pretēji. Tagad viņš ar savu brandžu ir tautas apsmiekls, kas samērā regulāri izspļauj kko rēcīgu, un viņa rīcība vispār atbilst pufaikniekam no čigānsētas.

Link to comment
Share on other sites

njā, laikam nekas tik drīz tomēr nenotiks. Kalvītis vēl pateica, ka lēmumam par Loskotova atstādināšanu nav nekādas steigas, tā ka tas pēc kāda mēneša tikai varētu notikt, kad jau viss būs nomierinājies un tauta būs par to aizmirsusi. bet tomēr, cerība jau ir, jo Kalvītis visiem publiski paziņoja, ka atkāpsies, ja nobalsos pret. un tas būs slēgtais balsojums, tā ka var cerētu uz kāda koalīcijas sirdsapziņu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...