godiE Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Tas ka daudziem būtu jāperk steam lai tikai paspēlētu 1serverī!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 goodiE, tagad paskatamies uz to no to cilvēku puses, kuri ir pirkuši steamoto. Viņi ir maksājuši par spēli, lai varētu to pilnvērtīgi to izbaudīt. Tātad viņi maksā par to, ka var forši paspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Kārtējie halloween tf2 kostīmi kopbilde Pyro Sniper Engineer Spy Demo Heavy Scout Soldier Medic Vēl dažas bildes 1 2 3 backstabi 1 2 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 ah, fuck it, rīt iegādāšos to steamed versiju. būs pirmā oficiālā spēle ever, ko es būšu pats iegādājies par savu naudu. man vienkārši dabesija tas gamerx ar saviem nebeidzamiem lagiem un neciešamajiem spēlētājiem. bet man interesē viena lieta. neaizmirstam, ka mēs spēlējam Team Fortress 2 BETA. tā ka, ja es tagad iegādāšos steamā tf2, tad, kad parādīsies pilnā versija, es varēšu viņu arī par brīvu nolādēt? vai arī man būs jāpērk pa jaunu jau pilnā versija? nu, es zinu, ka gan jau to varēja pagūglot, bet slinkums un, starpa citu, soldiers un scouts ir labākie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 kāda beta ? šī jau ir pilnā versija. betas neviens par naudu netirgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Moby bet gamerX spēlē playeri ar steam un bez steam un tas ir godīgi ja var spēlēt abi! Nu tapēc tas nebūtu godīgi ja butu serveri kur var spēlēt tikai steamotie, vajag lai var spēlēt abi! Un kāda jegā runāt par to kā nav!!!!!!! Būs serveri varēs runāt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Nu tapēc tas nebūtu godīgi ja butu serveri kur var spēlēt tikai steamotie, vajag lai var spēlēt abi! Un kāda jegā runāt par to kā nav!!!!!!! Būs serveri varēs runāt!! Tas ir godīgi, kad tu spēlē nelegālu versiju, attiecībā pret Valvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 godie es vsp neiebraucu, kādā sakarā tu man tur brauc virsū??? Es kaut ko esmu ieminējies vispār par serveri??? Runājot par gamerx - tur spēlē pilns ar idiotiem es vnk ciest brīžiem nevaru. Piemērs - mape 2fort un no komandas 4 džeki spēlē ar snaiperiem. tajā mapē pilnīgi pietiek ar vienu labi spēlējošu snaiperi. Tur arī ir tā problēma, ka spēlē visi, kuri vien vēlās un var tādu spēli paspēlēt. Ar steam nekā tāda nebūtu. Es, piemēram, par steam vēl domājis nēsmu. Vispirms gribu tikt skaidrībā ar videokarti un tad kko domāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 betas neviens par naudu netirgo nu tas jau man taisni likās jocīgi, bet, sit mani nost, man vislaik bija sajūta, ka mēs spēlējam beta versiju. īsti pat nezinu, kāpēc. kaut kur lasīju laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 tāpēc, ka krakotajām versijām setup nosaukumā klāt vislaik bija pierakstīts BETA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Kur tadu var nokacat??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 samaxā 30$ un varēsi nokačāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Amnij gudrinieks atradies ja? Neiešu ar tevi strīdēties, lai arī tu pats nēesi nekāds godīgais čalis, jo esmu 121% pārliecināts ka tu izmanto kādu programmu kura tev nav legāla, tapēc nesāc man te kaut ko d1rst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Protams , ka spēlēt kādu spēli par to nesamaksājot, ir tik pat negodīgi, kā tas, ka par šņabi veikalā ir jāmaksā, bet nu daži te vēl ir nepilngadīgi un nestrādā, un daudz ko nevar atļauties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 kāpēc spēlētājiem (steamotajiem), kuri ir samaksājuši, būtu jāpiecieš visādas lamkas un "pointeri" serverī? Pie tā visa tas ir papildus darbs adminiem, kikot žurkas un "pointerus". Jā un kā jau te kāds teica, tu vispār spēlē negodīgi. Takšto tev vispār nevaidzētu pīkstēt. Tikko atcerējos to valves vēstuļu draugu - hollow uzsūtīsim tev valvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Neiešu ar tevi strīdēties, lai arī tu pats nēesi nekāds godīgais čalis, jo esmu 121% pārliecināts ka tu izmanto kādu programmu kura tev nav legāla, tapēc nesāc man te kaut ko d1rst! Man lielākā daļa sūdu ir nelegālu, tapēc arī nerunāju, ka tas pret manīm varētu būt negodīgi, atšķirībā no tevīm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Nu tu neaudzini mani par to ka es CS spēlēju nelegāli, ja tu pats daudz ko dari nelegāli!!!!! Viss beidzam, nevēlos vairs nekādu pārmetumus no tevis dzīrdēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 uu, labi ar rusty tiko iekapājām spēle super.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 spēle super.. tagat vel spēlē? es tūlīt atkal iekšā būšu nākat uz 81.198.186.122:27015 (kautkads techonet vai kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Viss beidzam, nevēlos vairs nekādu pārmetumus no tevis dzīrdēt! No kurienes pēkšņi uznira vārdu saīsinājums "CS"? Man pilnīgi pajāt ka tu CS`u spēlē nelegāli. P.S. Rustijs Sentrijupriekšādispenserubūvētājs Edited October 28, 2007 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Es pēc 10min arī iešu technonetā. bāāc kā es tur visus pwnoju. Cerams, ka nebūs ilgi jāgaida, lai tiktu iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Uznaacis JAUNAIS BUMS AR TF2 jau daudzi sak aizmirst cs sen jau bija laiks mirt cs1.6 lai aug TF2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ja GIGNā būtu šī spēlīte noteikti ka spēlētu. A kaukādos techonet spēlēt negribās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) es tagad spēlēju tajā CityNov krievu serverī! Tur daudz labāk nekā gamerx un citi LV serveri, un pawnot arī var XD2 (kā es to daru) Edited October 28, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 laps skrīns gadijās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts