clo? Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Aj nu vispār taisu treileri pirmo reizi savā īsajā mūžā, un man nešķiet ka sanācis kkas normāls Bet nu pats mūvijs, kurš iznāks Oktobra beigās, atvičāju, būs labāks nekā treileris. DAUNload šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Es saku ka bij patiesībā gana labs,.. Nezinu, ko tur vēl piekomentēt, bet labs -> GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Izskatiijaas, ka vismaz kvalitaate buus graujosha. Nee nu taa neko, treileris kaa treileris. Tikai iisti neredzu jeegu no treileriem, bet visaa visumaa ir labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 tieshaam patika, viens no labaakajiem intro un traileriem ko esmu redzeejis, viens jautaajums.. kas taa par dziesmu saakumaa skaneeja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Feini, feini. Tikai divas lietas nepatika. - codehunters uzraksts - visi tika rādīti vienlīdz ilgi, bet tas viens tikai uz brīdi parādījās... nez kaut kā ne tā likās. Un otrais, ka mūzika beigās tā nesmuki apraujās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Iespaidīgi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 babaac: WMP vnk nepavelk to video tā, kā vaidzētu. Use VLC, vai skaties šeit Teddy: Apocalyptica ft. HIM ft. The Rasmus solists (nezinu vaardu, kkads Lauri Yohlen) - Bittersweet P.S. Pateicos par labajām atsauksmēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Taka man treileri gandriz neitrese soreiz bija iznemuma karta un loti patika! Bus ari kautkas vairak neka treileris? Gaidisu ar nepacietibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Es pārbijos kad sāka tas džeks bļaut,vēl austiņas uz pilno bija..Viss bija ok 9/10 (nezinu kāpēc 9 :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 njaa, rullitis tiiri smuks... kas taa otraa bija par dziesmu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 6/10 ! Diezgan intresants man likas teksts beigas kas griezas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 montaaza taa neko - smuki sanaacis, tik gaidiju kkadu takaa roziiniiti tam visam pa virsu - kautko kas piesaistiitu skatiitaaju uzmaniibu - taadu takaa kuulminaacijas mirkli.. bet nee - viss gaaja vienaa ritmaa vienaa aatrumaa - nekas nemainijaas.. ja jaaveertee hmm.. nuu 6,5/10 iedotu. moz i 7 - ja buutu labaaks gariigais Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Muzika neorgjinala, kvalitate vareja but nedaudz labaka, vajadzeetu krasas koshaakas. Bet kopuma tiri sakarigs treileris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Diezgan labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 njaa ir ok :> atceros tur kur bija tie awp fragi , tur bija viens pret manu team kur -4 uztaisija :/ nepatiikams brīdis Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Ēēēē, labs traileris ! Good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Cik noprotu tad pats video šedevrs ir ieplānots lielizmēra , ja 1 min garš treleris sver 60 mb. Daudziem nepatiks p.s kas ir pashion ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 p.s kas ir pashion ? pashion ir kaisle itkaa.. nu jaa par izmeeru nav padomaats.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 nu jaa par izmeeru nav padomaats.. Nezinu, kas ir "pashion", bet kaisle ir "passion". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 atvainojos - kaa vienmeer pareizrakstiiba klibo man.. biju domaajis topasu passion! lab /me beidz te offoties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 tas pashion bija speciaali! :{ no dirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
elix Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 gaidam full movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Museg Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 traileris tiešām nav slikts, bet arī īsti jēgu neizprotu no to viedošanas. Tā tak nav 2h filma, vnk fragmovie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) Man patika. Kvalitāte lieliska - paturi, lūdzu, tādu arī fragmūvijā; Es gan nez, kāpēc 'pashion' ir rakstīts speciāli, jo pie pārējiem gramatiski pareizajiem vārdiem tomēr labāk izskatītos 'passion', turklāt pēc tā derētu komats :} five.productions logo arī labs; Tik tekstu 'This october, 2007' labāk aizstāt ar 'October 2007'; Mūzika bija atbilstoša. Ja parastam fragmūvim izdomā lielisku sižetu, treileris ir pat nepieciešams. EU, pag! Oktobris tak sen ka galā! Edited November 9, 2007 by Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 Palieli sūdi ar datoru turam īkšus, šodien moš būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now