^Ali^ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Kā jau solīju visiem tiem, kas palīdzēja man toreiz par pateicību uztaisīšu tusiņu kur arī uzlikšu kautko dzeramu Tad nu viss notiks šopiekdien pie manis manā kribā, kas atrodas āgenskalna priedēs Sāksim atpūsties ~9 vakarā. Tā uz ātro sastādīju sarakstu ar sīpoliem, kas ir gaidīti, ja kādu aizmirsu lūdzu neapvainojās, bet bļauj. -Bencik -samuray -Cipruss -dyversant -worm -spite -macho -naziic -allworth -novijas -whitesnake Lūdzu informēt cilvēkus, par savu ierašanos/neierašanos man uz pm vai šiet, tad arī pastāstīšu konkrētāk kur dzīvoju , utt stafu . p.s gaidīti būs arī krish , test2, bloodlord, EDD, big _shit & CO( artuurs) Jāsadomā tikai ko darīt ar gultsvietām, jo dzīvoklis ir 3 istabu, itkā gūltas kur atlūst būs, p.s Ja kāds uzvedās līdzīgi kā denja( viņš man apvēma gūltu)tad lūdzams nepieteikties, arī citas vietas nevajadzētu apgānīt Pīiiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 ja būs slikts laiks, tad būšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 forši. es pat teiktu - ideāli kā reiz jutu, ka gribētos apmeklēt šimlīdzīgu pasācienu - vēl gan jāskatās, kā 5dien viss čiki piki ies, un būt mēs toč ne ātrāk par 22.00 varētu, bet vispār doma tāda, ka es ar dzīvesbiedri arī varētu piedalīties p.s. būtu piedalījies/-jušies tevis atbalstīšanā, bet pārāk reti pedējā laikā apmeklēju gignu... =/ bet viss labs, kas labi beidzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Vot to es saprotu, tikai blin cik atceros diviitim, ir pasakums pie vinja laukos, un veel ir rallijs un veel ir darba tusins. Nu blin kaa man besii, kad visi izdomaa vienaa dienaa visu dariit ... Baigi gribetos tikt iesvetiit uzvaru, bet uzreiz pasaku, kad ja Rallijs Sareemaa notiks. Netieku. Karoche baigi daudz apstaakli un sakritiibas, bet es domaju 4dien atbildi tu dabuusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 mauc pie mums, bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 njaaa ali, ja vien kads cits paDJotu mana vieta es labpraat bet nu .. p.s. blood tik pamegjini Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 heeree vii goo.. nu ali ja buutu kaads kas mana vietaa pa DJ otu tad es labpraat bet nu taa nekaa p.s. Blondais tik pamegjini :skalda: Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 Cipruss, bencik takā jūs bijāt vieni no lielākajiem atbalstītājiem tad mēģiniet tikt savādāk es apvainošos & cipruss, tev jau nav japaliek pa nakti , ja no rita kursi brauc ap 1-2 majas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 grūti tā pasaceit. A moš uz pašu vakaru aizbraukšu. Lai gan no otras puses man nevajadzētu braukt, jo ar mašīnu sestdien vienos jābrauc tā ka 80% ka nebūšu bet nu tad jau vēl redzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 nu ali ja buutu kaads kas mana vietaa pa DJ otu tad es labpraat bet nu taa nekaa p.s. Blondais tik pamegjini :skalda: mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 Nu vēl ir variants pārlikt uz sestdienas vakaru, ja vairākums tiek tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 JŪ! jācer tik, ka kāds foršs čalis varētu savākt mani no autoostas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 patiesībā mums arī izdevīgāk būtu 6dienas vakars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 sevi sarakstaa neredzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 es nezinu kad man būtu izdevīgāk. grūti tā pasaceit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 yyooo aali. sestdien buutu ideaali tad pilniigi nokodushies no mana partija mes varetu buut ( tb es + bencik ja brauks + blondais) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Visss jau labi, bet 6dien es netieku 100%, man darbs... Taka ja taisi 6dien loti iespeejams aizlaidiishu lidz diviitim. KOpaa atmauksim uz Riigu un tad atvadiishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 nu kad tad īsti būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 sestdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 ap cikiem apmēram sāksies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 vakarā ~ 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 (edited) o, ja sestdien nebūs jāvergo, tad varēwtu piekāpt apsveicināties. sen neesi redzēts. bet to laikam uzzināšu tik sestdien no rīta.. tu dzīvo turpat, kur friču laikos? Edited October 11, 2007 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Ehh juus noobi Veiksmiigi jums notuseeties, zheel bet diemzheel netieku, jo darbs jau 3 naktii saaksies.... Ali tu veel man paliec paljube vienu telluku paradaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Bet dzershana tur buus tikai telpaas? :/ Es ar vareetu pievienoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 Es ar vareetu pievienoties? Kas tu tāds esi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts