lilrich Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) Autors : Flink aka. lilrich Garums : 3:25 Izmeers : 195 MB Fragi no : NoExit2.oo.lv Velkam : TE *EDIT* Ou! FAAK! Netur iemetu aizmirsu ka pie rado6aa sry ( Edited October 8, 2007 by lilrich Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Shodien buushu pozitiivs cilveeks. Protams, bija lietas, kas nepatika, kaut vai amx uzraksti, fragi no puba etc., bet visaa visumaa skataams briinums. Pieduura pirmais frags, taa arii nesapratu kaadaa veidaa. 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Fix that fckin Link! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Tas pats kas godiE`am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ieliec pareizu linku uz mūviju, šis nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilrich Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 vins6 straadaa!! tikai web off!! kautkaada tur probleema driiz vien buus ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Tā tīri neko, bet bail spēlēt tajā serverī, jo tur pat neviens pretī nešauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 B*ed, kad uz vienu 1minuti bij ieslēgts tas webs Ezīc paspēja novilkt, ta visu pārejo dienu bij izslegts tas webs, atkal ieslēdza uz 1minūti un tankeris paspēja novilkt,.!!!! Nohostē vienrezi kkādā normālā webā filer.lv filefront.com vai vēl kkur,..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Vai nav vienkārši ielikt atzīmi -10/10 par nederiigu linku? No Manis -10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Vai nav vienkaarshi aiziet d!rst ar savu spalvaino un nekam nederiigo spamu? Piedomaa pie taa ko raksti, kraans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 No Manis -10/10 un vai tev nebija vienkāršāk šeit neko nerakstīt? Katram ķibeles gadās, a tev vajadzēja paspīdēt ar savu debīlismu. Paņems, citur ieliks, un tad arī būs jēga novērtēt viņa gara darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilrich Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 Ieliku Filer.lv lai dazhi labi nesaak 4iiksteet... Velkam: TE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 2/10 par centību. Krāsas def, fragi niwas 0 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Serveris laikam rox.! Pa mūviju - da lol ko tur vērtēt!! Paldies, ka parādīji kā nevajag taisīt mūvijus citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Pa mūviju - da lol ko tur vērtēt!! Paldies, ka parādīji kā nevajag taisīt mūvijus citiem. Es domāju tāpat. Nevajadzēja likt tik ikdienišķus fragus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 (edited) Jaa, quelyd, taadam 13gadiigam uuberpro kaa tev tie noteikti ir pashi ikdienishkjaakie fragi. Bet tu tachu mums esi forshs, ko tur daudz. Eniivei, chalis ir centies. Ir redzeeti daudzi garadarbi, kas ir neizsakaami lielaaki meesli par to kaada ir shii filminja. Kaa jau shajaa sadaljaa daudzreiz mineets - gudri d!rst nav malku cirst. Saakumaa, miiljie beerni, uztaisiet kaut ko labaaku un tad sheit rakstiet. Liidz tam briidim juusu komentaari ir tikpat veertiigi kaa mans klucis, kuru pirms laicinja nolaidu podaa. Ak jaa, runaajot par hostu. Shkjiet, ka lai novilktu filmu no lapas bija saakumaa jaapieregjistreejas, nevis jaasaak uzreiz likt uz galvas, ka hosts ir taads un shitaads. Un man ir taada nojausma, ka vienalga atradiisies arii kaads, kam neapmierinaas arii filer.lv. Neviens jums to movie nespiezh skatiities, ja nepietiek praata un gribeeshanas, lai vinju novilktu, tad vnk close this page un izdariet kaut ko prieksh jums lietderiigaaku par debiilu spamoshanu shajaa forumaa. Edited October 11, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Hmm, man vienigajam neatver to video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 (edited) Eniivei, chalis ir centies. Ir redzeeti daudzi garadarbi, kas ir neizsakaami lielaaki meesli par to kaada ir shii filminja. Kaa jau shajaa sadaljaa daudzreiz mineets - gudri d!rst nav malku cirst. Saakumaa, miiljie beerni, uztaisiet kaut ko labaaku un tad sheit rakstiet. Liidz tam briidim juusu komentaari ir tikpat veertiigi kaa mans klucis, kuru pirms laicinja nolaidu podaa. Ak jaa, runaajot par hostu. Shkjiet, ka lai novilktu filmu no lapas bija saakumaa jaapieregjistreejas, nevis jaasaak uzreiz likt uz galvas, ka hosts ir taads un shitaads. Un man ir taada nojausma, ka vienalga atradiisies arii kaads, kam neapmierinaas arii filer.lv. Neviens jums to movie nespiezh skatiities, ja nepietiek praata un gribeeshanas, lai vinju novilktu, tad vnk close this page un izdariet kaut ko prieksh jums lietderiigaaku par debiilu spamoshanu shajaa forumaa. Tikai ieteicu lai neliek tik ikdienišķus fragus!Es te mierīgi pasaku lai neliek ikdieniķus fragus. Uzreiz jāpiekasas man.. Edited October 11, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Same, raada loading njihuja never valjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 kapec nepiedalies moviemaking tournamenta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrujsTG Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 5/7 diezgan labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now