magicalx Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 nu pēkšņi kaukā ienāca prātā doma. ka vajadzētu nopirkt mp3, iespējams mp4 player. varbūt kāds var ieteikt kādu konkrētu modeli? esmu pāris interneta veikaliem izbraucis cauri un ir šādi tādi modeļi, kas iepatikušies. varbūt kāds arī kādu no tiem ieteiks. gribētos lai cena būtu nu līdz latiem sešdesmit, ne vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klizma Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 man bija zicplay 1gb+fm pašam patika, baterija tureja vairākas stundas pēc kārtas (mazā pirkstinju baterija) Pats mp3 bija ļoti skalš, ka pat klausoties 1h pēc tam ausis sāpēja, un var dzirdēt pat no 10m attaluma ka skan dziesma... bet tas ir vecs modelis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Creative Zen Nano Plus Pats jūzoju ~ 1 gadu un biju ļoti apmierināts, bet tad nopirku w810i un pleijeri atdevu bratonam Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Pats jūzoju ~ 1 gadu un biju ļoti apmierināts, bet tad nopirku w810i un pleijeri atdevu bratonam nano plus 2007tiitjaa ir paaraak novechjushi. es vasaraa nopirku creative zen plus ljoti labs . pat ne mazaakas suudziibas. video arii atbalsta ja negribi teereet 150+ ls par ipodu vai kko tml tad teishaam iesaku creative. ljoti leeti labi un diezgan attiistiiti. es biju pircis savaa favoritveikalaa http://m79.lv/ viens no leetaakajiem shinii jomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ir vel www.mp3-shop.lv tur pizdatie.... bet garantija 1 gads..... pats lietoju vienu mp4 no mp3-shop....baigi labi iet :khehehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) sitais ir labs HACHA R280s 2.83" Failu formati: MP3,WMA,WAV,AVI(video) Foto: JPEG Iebuvets FM radio (lidz 20 stacijam) Id3 atbalsts (dziesmu vardi) Diktofons, E-book, Ekvalaizers Spele (Russia bricks) Anglu, krievu val. Baterijas tips Li-polymer lidz 30 st. Izmers 85 x 55 x 9 mm 2.83-inch screen, 16 mill. colors QVGA 320 x 240 pix Iebuvets skalrunis USB 2.0 highspeed mini SD card slot 18 bit 90db ARM processor 240 Mhz 16 Mb RAM Svars: 57,1 gr. Bez draiveriem strada ar: Win2000/XP/ME Windows 98 jaielade draiveri no diska (komplekta). Komplektacija: Austinas ar pultu, USB vads x 2, Instrukcija (eng), CD, Line out vads, Macins. Garantijas laiks: 1 gads Edited October 5, 2007 by Firefox2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 firefox, viss ko tu piedāvāji ir 13 gadīgu ķīniešu bērnu taisītas padjobkas, kurām pēc kāda laika nomirst programmatūra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 varbūtam kādam ir kas sakāms par ACME V200X vai arī par TEAC MP-360-512 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) vispār nekādu problēmu,nesūdzos.Atmiņa arī pietiekama.Mīnuss: jāpērk baterijas Ražotājvalsts: - Atmiņas apjoms: 1 GB Šķidro kristālu ekrāns: yra, OLED Skaņu ierakstu atskaņošanas formāti: MP3, WMA, WAV FM uztvērējs: ir Diktofons: ir Barošanas tips: 1 x AAA tipa baterija Krāsa: melna Svars (g): 34 Te kārtīgi paskaties! Edited October 5, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 nez, neiesaku visus shitos kjiinieshu suudus pirkt. labaak peerc zinaamu firmu preces. piemeeram. creative philips un sony ari itka normaali bet baigi overpraiso. ljoti silti iesaku creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 es vasaraa nopirku creative zen plus ljoti labs . pat ne mazaakas suudziibas. video arii atbalsta ja negribi teereet 150+ ls par ipodu vai kko tml tad teishaam iesaku creative. ljoti leeti labi un diezgan attiistiiti. es biju pircis savaa favoritveikalaa http://m79.lv/ viens no leetaakajiem shinii jomaa So what, ka novecojuši? Man mūzikas pleijeris ir vajadzīgs, lai klausītos mūziku, nevis, lai priecātos cik krāsains izskatās dziesmas nosaukums uz 32'' LCD HD ekrāna. Manējais pleijeris skanēja labi, ja piepirka sakarīgas ausis (def smagi iesūkā) un sakruķīja pats savu ekvalaizeri. Ja pameklē, tad mazliet lietotu, bet visādi citādi labu, ipodu var dabūt pa 80 Ls. Jā, es arī atbalstu un iesaku Creative ražojumus, jo viņi neskrūvē astronomiskas cenas + ir kvalitatīva produkcija. m79 pēdējā laikā arī sāk skrūvēt cenas. Laikam piemetusies zvaigžņu slimība.. magicalx, vari paskatīties Ipod Shuffle Aa, un gribēju vēl pateikt, ka nekādā gadījumā nepērc podjelkas. Ļoti smagi nožēlosi Draugam bija tjipa ipod nano, bet viņā varēja skatīties arī mp4. Skaņas un video kvalitāte bija vnk dirsā, bieži kārās, batereja nesūda neturēja un austiņām bija mini-jack štekeris tb nevis def 3.5 mm, bet 1.2 vai cik tur mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 nezinu kapē bet uz ipod`iem tomēr kaukā nevelk. a kas jums sakāms par to ACME V200X. nezinu kapē, bet kaukā baigi iepaticies. pēc atrastajiem aprakstiem itkā atbilda manām vēlmēm. arī pēc skata patīk. a kā vispār ir, acme ir normāla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Acme ir lētais gals, tāpēc jārēķinās ar ne pārāk labu skanējumu, lielāku iespēju, ka sapisīsies utt. Labāk biku pieliec $$ un nopērc Creative. Tici man, nenožēlosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 es skatijos creative neviens nepatika. es itkaa taisos pirkt http://m79.lv/product/single/group/59/vend...ioS_AU350_Black sito te vinam kapacitate 2gb un 31 ls. bet vai vins labs? es jau pats nespeeju taa izprast kurs labs kurs ne, jo pasam vel nekad nav bijis mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now